U Rudaru je igrao i centralnog i ofanzivnog veznog. Po ovome danas će igrat centralnog.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:08Braco koja je njemu prirodna?braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:04Odlična postava, napad onako kako sam i prizivao neki dan u svom postu kad sam rekao da treba opet pokušat ofanzivu Veseli-Štilić-Ramović s kojom smo gazili prošle sezone i Ermina u špic
Kapa do poda što se Subašić na prirodnu poziciju stavio, pa da vidimo šta može.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ja sam kontao da je samo ofanzivnog igrao zato nisam skontao kakva je ovo formacija, znaci vjerovatno 4231 al napadacka.braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:11U Rudaru je igrao i centralnog i ofanzivnog veznog. Po ovome danas će igrat centralnog.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:08Braco koja je njemu prirodna?braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:04
Odlična postava, napad onako kako sam i prizivao neki dan u svom postu kad sam rekao da treba opet pokušat ofanzivu Veseli-Štilić-Ramović s kojom smo gazili prošle sezone i Ermina u špic
Kapa do poda što se Subašić na prirodnu poziciju stavio, pa da vidimo šta može.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Baka, povedi nas!
- endemican87
- Kontakt:
Koliko je jaka klupa au pa mi imamo luksuz covjece hahahahahhaha
Evo i sa nekih portala da je igrao i centralnog veznog, da ne bude da izmišljamsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:13Ja sam kontao da je samo ofanzivnog igrao zato nisam skontao kakva je ovo formacija, znaci vjerovatno 4231 al napadacka.

Sedad je u Rudaru igrao najčešće na poziciji centralnog veznog, ali se zahvaljujući zavidnoj tehnici i odličnom pozicioniranju nerijetko nalazio u prilikama za postizanje golova.
Dan pred odlazak na pripreme FK Željezničar potpisao je ugovor sa Amarom Mehićem (18), talentovanim veznim igračem Zvijezde Gradačac, a sa ekipom u Livno će i stoper Mihaijl Ilić (19) iz Partizana.
Osmanestogodišnji Subašić je tako postao najmlađi kapiten u historiji Rudara.
Sedad, koji igra na poziciji centralnog veznog, je jedan od najtalentovanijih bh. fudbalera i to je pokazao u meču protiv Sarajeva.
-
- Kontakt:
Svaka cast!
Faktički samo samo jedna značajna promjena u prvih 11, Subašić. Vidjećemo kako će ostali igrači odreagovati danas, i šta će pokazati.
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:16Evo i sa nekih portala da je igrao i centralnog veznog, da ne bude da izmišljamsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:13Ja sam kontao da je samo ofanzivnog igrao zato nisam skontao kakva je ovo formacija, znaci vjerovatno 4231 al napadacka.![]()
Sedad je u Rudaru igrao najčešće na poziciji centralnog veznog, ali se zahvaljujući zavidnoj tehnici i odličnom pozicioniranju nerijetko nalazio u prilikama za postizanje golova.
Dan pred odlazak na pripreme FK Željezničar potpisao je ugovor sa Amarom Mehićem (18), talentovanim veznim igračem Zvijezde Gradačac, a sa ekipom u Livno će i stoper Mihaijl Ilić (19) iz Partizana.Osmanestogodišnji Subašić je tako postao najmlađi kapiten u historiji Rudara.
Sedad, koji igra na poziciji centralnog veznog, je jedan od najtalentovanijih bh. fudbalera i to je pokazao u meču protiv Sarajeva.
Vjerujem ja tebi da mi kazes da je stopera igrao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Moze i 3-5-2 sa ovakvom postavom
A mozda je Sedad desno krilo, Celikovic zadnji vezni, Stilic i Ramovic prednji vezni?
Cuva Bog Zelju svog!
Ne znam od kud Subašić. Sumnjam da je toliko pokazao za ova 2-3 dana da ga je Baka ubacio u prvih 11. Ali pozitivno u svakom slučaju, da vidimo sine, ili jesi, ili nisi...
- Doktorinho
- Kontakt:
Šta to Veselinoć ima što mi ne znamo, al fakat?
Da je Amar ovako izveo sastav vec bi mu **** majku i sve sto ide uz to, a sad šatro dobro je

- MocMahale444
Očigledno je da Željezničar nije miljenik sudija u tekućoj sezoni. Da li ste Vi i Uprava po tom pitanju nešto uradili, odnosno obratili se Savezu i ako niste, zasto niste?
Napokon da neko od novinara pita ovog dripca nesto sto je vrlo vazno.
MI SMO POKRADENI U ZADNJIH 5 GODINA BAREM 100 PUTA BRAT BRATU
i malo navijaca prica o tome jer su vise fokusirani da blate amara ili misimovica.
Savez to koristi i **** nas iz dana u dan.
Napokon da neko od novinara pita ovog dripca nesto sto je vrlo vazno.
MI SMO POKRADENI U ZADNJIH 5 GODINA BAREM 100 PUTA BRAT BRATU
Savez to koristi i **** nas iz dana u dan.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa sta ce uprava da radi, kad smo dosli da nasi nazovi navijaci jebu sve Mujicu za cist crveni, ti degenerici i dan danas pisu ovdje..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, dark44, nedimmmm1337, perodeformero, TefalTava i 42 gosta.