Pa vec izgradjen igrac je tada bio Pandza.. Ovaj mali ima 15, 16 godina.. Njemu nisu bitne pare, jer pare nece ni tamo dobiti.. Bitno je sta mu se ponudi, ko prvi dodje, ko bude otvoreniji prema njemu, ko ga prvi primjeti, itd.nikad_izvini je napisao/la:Kako nema veze ? Pa onaj mali Pandža kada je "kupljen" od Dinama je plaćen Sarajevu oko 200.000 ili 300.000 eura + dugogodišnji ugovor + dobar keš koji je dobio na ruke. Mislim da je bilo oko 100.000 nečega ili im je kupljen stan u Sarajevu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Stvar je da pricas o stvarima koje nemaju veze s tim sto je Mešanović (mocno mu je prezime, kao i mojenikad_izvini je napisao/la:Usput, mi drkamo jer smo dobili oko 7,5 miliona Kuna od Džekinog transfera![]()
Jel neko opaža razliku)
prešao u Dinamo, jer te pare koje Dinamo dobija godisnje mu sluze da dovede ove zvijezde koje mu sada tu igraju i koje su igrale (citaj Butina, Ibanez, Etto, Cufre, Bišćan, Tonel, Morales, Sammir, Bećiraj, Rukavina, Halihodzic), a takodje da istima podmiri velika potrazivanja.. Mešanović koji je otišao u Dinamo je mogao imati istu opciju da predje u Želju npr. za iste pare kao i u Dinamo, i sigurno bi pristao.. Jest da ima svjetliju budnost za jedno 5 godina u Dinamu, jer ce se bolje prodati, ali ovdje bi bio svoj na svome, i mozda bi postigao i vise nego tamo, ali eto vidjet cemo..
Lika na kraju nema na mapi. Niđe ga.
De malo sračunaj koliko je nekakav Pandža dobio i uporedi sa našim budžetom![]()
To jesu tih 60 miliona kuna a to nije sve što dobijaju, ima još toga. Nije im problem dati nekakvim igračima. Ako neki uspije, dobro jeste, ako ne, ima naredna godina. Mi to da uradimo jednom i fulimo, propali bi.
Čuj nema veze
ps samo sam replicirao liku koji je rekao što "dopuštamo" Dinamu da nam kupi mlade nadeŠega. Što ne znači da mi to ne trebamo da pokušamo. Al haman džaba što je malo neraalno.
Primjer: Višća je sve dogovorio sa Hajdukom pa je onaj Reja otišao pa se ovaj na krau vratio u BiH i potpisao za nas. Puka sreća. Realno.
Jedino zasto je bitan taj njihov novac je to sto mogu ulagati u skauting.. Sad su ga doveli, primjetili ga prije nas, napravit ce od njega dobrog igraca i prodati za masne pare..