FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas bih urucio otkaz Hadziji, i postavio uslov Vinku da iz sljedece 3 utakmice mora uzeti 7 bodova. A polahko vec poceti pricati sa potencijalnim zamjenama.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
ako bi se tražila zamjena za Vinka, u obzir dolazi samo neki strani trener ili naš čovjek al da je vani radio. Od ovih trenera koji se vrte u krug po premijer ligi nema ništa i nikakvog napretkahordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:38Danas bih urucio otkaz Hadziji, i postavio uslov Vinku da iz sljedece 3 utakmice mora uzeti 7 bodova. A polahko vec poceti pricati sa potencijalnim zamjenama.
Ibrakovic 

- Komercijala07
- Kontakt:
O kakvim vi zamjenama pricate smirite se ljudi malo,cekajte da prodxemo u Finale i pobjedimo Lažne pa ce nam slika biti malo drugacija.sabura sabura 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Brzo sam pisao pa nisam razdvojio jasno. Hadzibegicu bi bila vizija nasa skola, davanje prilike mladim igracima koji zasluzuju, i mislim da bi se mnogo pazljivije biralo sa strancima. Vjerujem da bi on sa svojim kontaktima doveo par TOP pojacanja.Pantelija je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:28kakvo bi to samoubistvo bilo!!!NisamInSajder je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:24Faruk Hadzibegic zeli bivse igrace u klubu i opcenito domaci kadar. Njegovim dolaskom mislim da ce se klub okrenuti u potpunosti domacim kadrom i mladim igracima. Vjerovatno Hadzibegic zahtjeva Mirzu.
prvo sta znaci domaci? Sta je domaci kadar? Adresa kanton sarajevo ili bih?
to je kiks sam po sebi. bEZ 4-5 STRANIH IGRACCA nemas sta traziti.
Emir je napravio kiks sa strancima jer su uzas. Napravio je kiks sa igracima sa velikom platom kao susic. Napravio je kiks zbog nerada u akademiji.
I sad dolazi faruk i hoce "domace" a nama akademija u rasulu i sem par talenata kojima nije pruzena sansa valjda ne oceukuju da se nesto desi samo od sebe?
a to da on zeli varesanovica, ako je tako, ne mora ni doci.
znaci MIRZA ne smije uci u klub u bilo kojem obliku!
Ovo za Varesanovica, stvarno ne znam. Covjek nije imao neki angazman poslije, to dovoljno govori. A ta prica oko mahala je smjesna, odluke donosi Nam.
Za mene je najbolja opcija Hadzibegic kao engleski tip menadzera i to je to. Ako vec on ne zeli da preuzme to, gledati neko tipa Akrapovic, Rendulic itd.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 18 apr 2021, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ja sam za to prvo da se ukine pozicija SD skroz. Trener ozbiljan moze to sve voditi sam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma gdje ce stic u takvom rasporedu jos kad zareda decembar, januar, februar pa igras utakmicu svaka 3 dana...
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Znaci Mirza ne moze u klub a Dal moze ? Hahahaah e svasta
-
- Kontakt:
Kakva je ovo negativa i pljuvanje po ljudima u klubu? Pa zar nismo prvi??
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa yebo majku da smo makar jedan razlike izgubili imali bi lufta igrat i jednu nerješeno i opet si prvi, ovako gledamo gol razliku koja nema šanse da bude bolja.
Borac je juče osvojio 3.5 boda.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Idi pisi na Zeljinu temu nisi dugo mahaluso
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Borac kiksa protiv Veleza, Zelje. I gdje jos?
Pitam ovo jer svi znamo da u Banjoj Luci ni Real Madrid ne moze pobijedit...
Pitam ovo jer svi znamo da u Banjoj Luci ni Real Madrid ne moze pobijedit...
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 18 apr 2021, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
A sta to radi nas sd? Sjedi prima platu i ceka ponude raznih propalih menadzera i na kraju pristane na onu koja njeu licno najvise odgovara ili na neki zahtjev trenera. Glupost je bacati pare ako cemo i dalje tako raditi. Mi imamo sd koji nikada nikome nije poslao upit za neko pojacanje nego samo sjedi i ceka ponude. To moze raditi i cistacica za mnogo manje para. A mozda bi nekad cak i ubola sa pojacanjem ako bi joj se objasnilo da je napadac napadac a bek bek itd.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:50Ma gdje ce stic u takvom rasporedu jos kad zareda decembar, januar, februar pa igras utakmicu svaka 3 dana...
- hordasDoboj
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Tobeta s foruma i Hadziju iz kluba ne mozes otjerat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Evo glave ako su naši u stručnom štabu i na terenu to znali.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:55Pa yebo majku da smo makar jedan razlike izgubili imali bi lufta igrat i jednu nerješeno i opet si prvi, ovako gledamo gol razliku koja nema šanse da bude bolja.
-
- Kontakt:
Vjerovatno najbolje rjesenjehordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:38Danas bih urucio otkaz Hadziji, i postavio uslov Vinku da iz sljedece 3 utakmice mora uzeti 7 bodova. A polahko vec poceti pricati sa potencijalnim zamjenama.
Mislis na sebe da si mahalusa vjer.ok
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ko je za zalizanog Varesanovica zvanog virsla poserem mu se
Trenutno korisnika/ca: bvsic, enzo1, itatabisine, johntravolta123, Pena i 78 gostiju.