FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam kako mi ne mozemo nista glatko zavrsiti. Nevjerica
I ovi kojima smo 17+ bjezali su u utr i za titulu sad o majku vam yebem sta uradiste od kluba
NEMA NAZAD
- Generation74
Treba malo zarotirati i umjesto - Mirza, Fuko, Ćala, Husref, Uščuplić, onaj sa frizurom na dvije vode...ubaciti sljedeće opcije - Ivo Ištuk, Mitar Lukić, Vlado Jagodić, Mile Jovin.
Ljudi su osvajači trofeja, osim Lukića ali uvijek je pokazivao sklonost da igra dopadljiv nogomet.
Ljudi su osvajači trofeja, osim Lukića ali uvijek je pokazivao sklonost da igra dopadljiv nogomet.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolje je da kone ovo pobjede, trebat ce im vjerovatno onda i protiv Borca u borbi za Evropu.Ako kone dočekaju Borac bez imperativa pobjede, to je završena prica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neće kiksat ni protiv Veleža ni protiv Željezničara.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:18Mozda jos sloboda da iscupa x al tesko,ili zrinjski u banja luci..
Sa Zrinjskim bi mogli.
Mi protiv Zrinjskog i Željezničara i Radnika bi mogli ostat bez bod(ova).
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Sloboda je po meni trenutno najslabija ekipa u ligi i imaju srecu da imaju par bodova viska iz prvog djela u odnosu na konkurente. Tesko da oni mogu ostetiti Borca.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:18Mozda jos sloboda da iscupa x al tesko,ili zrinjski u banja luci..
Ma da je nama uzeti 4 boda iz slijedece 2 tekme, onda bi se mogli nadati necemu. U suprotnom tesko...
-
- Kontakt:
Branko Karačić, Saviša BožičićGeneration74 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:17Treba malo zarotirati i umjesto - Mirza, Fuko, Ćala, Husref, Uščuplić, onaj sa frizurom na dvije vode...ubaciti sljedeće opcije - Ivo Ištuk, Mitar Lukić, Vlado Jagodić, Mile Jovin.

Iskreno ne bih se protivio otkazu odmah danas ako bi se Akrapovic ili Zekic doveli
Vrlo smo u teskoj situaciji,da mi je neko ovo pricao ne bi mu vjerovao. I u klubu svi samo gledaju da sto vise ostvare licne interese,nikoga istinski ne zanima klub. Svi gledaju da se u nesto ugrade,da sebi nabiju sto vece plate i dnevnice itd.
Pitanje je momenta kad ce Nam dici ruke od nas i vjerujte da ovo nije samo obicno naklapanje.
Pitanje je momenta kad ce Nam dici ruke od nas i vjerujte da ovo nije samo obicno naklapanje.
Iskreno vjerujem da je tako,poznavajući nas mentalitet . Nadam se celavog da Ce otjerati i dovesti nekog "normalnog"zagorski je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:29Vrlo smo u teskoj situaciji,da mi je neko ovo pricao ne bi mu vjerovao. I u klubu svi samo gledaju da sto vise ostvare licne interese,nikoga istinski ne zanima klub. Svi gledaju da se u nesto ugrade,da sebi nabiju sto vece plate i dnevnice itd.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nema nista od toga tako i za Tana pricali pa doveo on Nama,pa nije lud da prepusti sve nakom ulaganja svog novcazagorski je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:29Vrlo smo u teskoj situaciji,da mi je neko ovo pricao ne bi mu vjerovao. I u klubu svi samo gledaju da sto vise ostvare licne interese,nikoga istinski ne zanima klub. Svi gledaju da se u nesto ugrade,da sebi nabiju sto vece plate i dnevnice itd.
Kakav otkaz, ne može se kvalitetan trener dovesti tako brzo, tu su pregovori svašta nešto. Uostalom ne bi valjalo dovesti trenera koji ne poznaje igrače koje mi imamo, koji koliko može itd.
Vinko bivši
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Šta ćeš postići, ako im sada otkaze daš ? Treba sačekati kraj sezone i onda to uraditi.FCUM je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:36Iskreno vjerujem da je tako,poznavajući nas mentalitet . Nadam se celavog da Ce otjerati i dovesti nekog "normalnog"zagorski je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:29Vrlo smo u teskoj situaciji,da mi je neko ovo pricao ne bi mu vjerovao. I u klubu svi samo gledaju da sto vise ostvare licne interese,nikoga istinski ne zanima klub. Svi gledaju da se u nesto ugrade,da sebi nabiju sto vece plate i dnevnice itd.
- LegendKiller
- Kontakt:
Sreća pa Husref ima posao, tako da njega ne mogu vratiti. Protiv sam dovođenja bili kojeg bivšeg trenera, osim možda Čale jer je uvijek bio gospodin, mada je i on van forme totalno.
Neko novi treba, Akrapovic ili neki je već pominjao Hosica.
Neko novi treba, Akrapovic ili neki je već pominjao Hosica.
Ovo mene nekako podsjeća na onu sezonu kad je Ješić došo. Isto je nekako bilo prije njega. Zato treba onog čelavog debila otjerati što prije da ne napravi još veću štetu i da nam se ne desi opet isto. Dejavu.
Što neko napisa gore ako Vinka ne kontaju nogirati ili on neće sam da ide, onda mu postaviti ultimatum 7 bodova iz 3 naredne tekme, a usput tražiti alternativu. Pa izvoli, jesi li trener ili nisi. Meni se čini da on neće izdržati pritisak i da će podleći. Tako je i u Zrinjskom bilo. Pobjego, jer se boji jednostavno izazova.
A ovo za Nama, već se provlači duže da gubi interes zbog naših idiota. Nam i Tan nikad nisu bili vlasnici kluba, nego su vlasnici najvećeg broja uloga. Tako da i ne mogu imati garanciju nikakvu na bilo šta. Nek on otjera ovo šta ima i dovede 2,3 svoja čovjeka, jer naši jednostavno nisu za velike stvari i odgovornosti.
Bolje bi im bilo da poduzmu nešto, ionako su navukli bijes navijača zbog Husrefa, a ovako daju baš dodatno razlog da ih dohakaju. A vrlo lako bi se to moglo desiti naredno kolo.
Što neko napisa gore ako Vinka ne kontaju nogirati ili on neće sam da ide, onda mu postaviti ultimatum 7 bodova iz 3 naredne tekme, a usput tražiti alternativu. Pa izvoli, jesi li trener ili nisi. Meni se čini da on neće izdržati pritisak i da će podleći. Tako je i u Zrinjskom bilo. Pobjego, jer se boji jednostavno izazova.
A ovo za Nama, već se provlači duže da gubi interes zbog naših idiota. Nam i Tan nikad nisu bili vlasnici kluba, nego su vlasnici najvećeg broja uloga. Tako da i ne mogu imati garanciju nikakvu na bilo šta. Nek on otjera ovo šta ima i dovede 2,3 svoja čovjeka, jer naši jednostavno nisu za velike stvari i odgovornosti.
Bolje bi im bilo da poduzmu nešto, ionako su navukli bijes navijača zbog Husrefa, a ovako daju baš dodatno razlog da ih dohakaju. A vrlo lako bi se to moglo desiti naredno kolo.
Ako je tačno, hvala Vinku na svemu, nije on kriv jer Ćelo ne zna naci igrača
Ali vidis li da mi nikako ne igramo,golove ne postizemo. Jednostavno moramo. Ovo poslije pauze je katastrofa. I najviše je kriv celavi kreten prvo on treba ici pa vinkofks74 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:46Šta ćeš postići, ako im sada otkaze daš ? Treba sačekati kraj sezone i onda to uraditi.FCUM je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:36Iskreno vjerujem da je tako,poznavajući nas mentalitet . Nadam se celavog da Ce otjerati i dovesti nekog "normalnog"zagorski je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:29Vrlo smo u teskoj situaciji,da mi je neko ovo pricao ne bi mu vjerovao. I u klubu svi samo gledaju da sto vise ostvare licne interese,nikoga istinski ne zanima klub. Svi gledaju da se u nesto ugrade,da sebi nabiju sto vece plate i dnevnice itd.
FC United Of Manchester !