FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste rano, mada je trener Radnika jos friskiji, ali ovo je Baka izgubio bodove. 20 minuta gleda kako nas Radnik drzi u klincu i ne reaguje. Trener Radnika za 45 min vidio gdje smo tanki, a Baka nakon 75 minuta nije i tek pravi izmjene kad smo vec primili gol. Tako i ja mogu biti trener.
Inače, solidno prvo poluvrijeme, igrači mnogo angazovaniji (je li do para ili do Amara ili i do jednog i drugog), slobodniji i kreativniji prema naprijed. Medjutim, 20 minuta nemamo rješenje za presing Radnika i niti igrači niti Baka se ne trzaju, halo nesto nije uredu. Tek kad je Bekric usao smo se malo kosolidovali, ali tada je Radnik vec imao krila, a mi vodu u usima.
Inače, solidno prvo poluvrijeme, igrači mnogo angazovaniji (je li do para ili do Amara ili i do jednog i drugog), slobodniji i kreativniji prema naprijed. Medjutim, 20 minuta nemamo rješenje za presing Radnika i niti igrači niti Baka se ne trzaju, halo nesto nije uredu. Tek kad je Bekric usao smo se malo kosolidovali, ali tada je Radnik vec imao krila, a mi vodu u usima.
Tako je braconi poludibraco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:15Znaš lupat aparate u kockarnici mrtvu ti majku **** u usta, a već 2 godine nam uzimaš bodove. Yebo ti Gušo mater, a i ti njemu.
A pogotovo ti **** porodicu za ismijavanje navijača što te kritikuju, kontaš da si Buffon pa misliš da te ne smije niko kritikovat. DAJTE MU PAPIRE ZA RASKID JOŠ VEČERAS DA GA MOJE OČI VIŠE NE VIDE SVE MU ****
![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Dosadni ste s amarovcima, misketovcima. Ponovo pogrešan potez uprave, jednostavno se svi moramo pomiriti sa činjenicom da je evropa izgubljena (bila je ii prije tri kola). Jednostavno ekipa u kojoj i rezerve mogu bizi Erić, Štilić, Veselinović, Mujezinović, Blažević... da ne nabrajam dalje, ne može dobiti nikoga. A ovi su nama vedete...
-
- Kontakt:
Baka vodio dva treninga,da je Gvardiola ne bi uspio puno promijeniti.
Sta ocekivati od ekipe koju cini golman iz Zvijezde 09,dva defanzivna igraca koja nisu mogla igrati u 2 HNL ligi i dva igraca iz kantonalne.
Gore smo malo kao bolji Subasic,posto cijela ekipa ima neku dozvolu sta god da uradi neko galami na njega,oni kao zvijezde,a veze nemaju.Pokazalo se u onoj kontri,koliko mogu.
On iz Federalne,drugi iz 2HNL,Ramovic 2 Svicarska,Zec i Stila nisu nigdje vise mogli pa ovdje uzimaju pare,Veseli iz prve RS dosao..
Sta ocekivati od ekipe koju cini golman iz Zvijezde 09,dva defanzivna igraca koja nisu mogla igrati u 2 HNL ligi i dva igraca iz kantonalne.
Gore smo malo kao bolji Subasic,posto cijela ekipa ima neku dozvolu sta god da uradi neko galami na njega,oni kao zvijezde,a veze nemaju.Pokazalo se u onoj kontri,koliko mogu.
On iz Federalne,drugi iz 2HNL,Ramovic 2 Svicarska,Zec i Stila nisu nigdje vise mogli pa ovdje uzimaju pare,Veseli iz prve RS dosao..
Nisam ovoliko ljut bio otkad nas je Mladost klepila na Grbavici 0:1 početkom sezone, sad bih mu grkljan iščupo od huje.KANA je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:17Tako je braconi poludibraco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:15Znaš lupat aparate u kockarnici mrtvu ti majku **** u usta, a već 2 godine nam uzimaš bodove. Yebo ti Gušo mater, a i ti njemu.
A pogotovo ti **** porodicu za ismijavanje navijača što te kritikuju, kontaš da si Buffon pa misliš da te ne smije niko kritikovat. DAJTE MU PAPIRE ZA RASKID JOŠ VEČERAS DA GA MOJE OČI VIŠE NE VIDE SVE MU ****
![]()
brate ne mogu ti rijexima opisati koliko sam se nasekirao
slomiti ih majke mi sve
I meni se čini da čemo možda morati objaviti da se ne borimo za izlazak u Europu i okrenut se uigravanju mladih igrača da vidimo ima li šta od njh. Duša me boli zbog toga al smo sve bliže tome.Grbavica786 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:12Ostatak sezona forsirati neke juniore jer nema smisla vise forsirati Jurcica, Boja, Miletica, Erica itd
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako ocekivati da guras mlade kada dovedes trenera na osam kola i njegov ostanak na klupi zavisi od tih osam kola. Trebali smo Omeru ili Cici dati da vode ovih osam kola uz uslov da isforsiraju pet-sest mladih igraca.bojamora je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:20I meni se čini da čemo možda morati objaviti da se ne borimo za izlazak u Europu i okrenut se uigravanju mladih igrača da vidimo ima li šta od njh. Duša me boli zbog toga al smo sve bliže tome.Grbavica786 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:12Ostatak sezona forsirati neke juniore jer nema smisla vise forsirati Jurcica, Boja, Miletica, Erica itd
-
- Kontakt:
Zna se ko je za sve to kriv.Onaj sto kaze,"znate kako je kad je taj covjek u klubu".Eh on je kriv za sve.plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:21Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
Raja iz postovanja prema njegovom ocu i nekoj boljoj proslosti,nece da mu zeli ovo sto zele igracima.
On je skupio hostaplere Selimovica,Peste,Cengice,on i samo on.A taman se sljama rijesili i vratise se veliki "Zeljovci".
koliko sam čuo 3 plate su im isplaćene , ostale su još 3plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:21Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ceric je jutros rekao da su dobili 3 plate u zadnja 3-4 mjeseca tacnije od januara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala ti Amare za 5 prelaznih rokova i za skup debilla koje si nam ostavio u amanet sa hercegovackim menadzerima.
2 miliona nas je kostalo tvoje izigravanje Futbooooooola.
Povedi ove nek s tobom vodaju pascaad i drzite se toga.
2 miliona nas je kostalo tvoje izigravanje Futbooooooola.
Povedi ove nek s tobom vodaju pascaad i drzite se toga.
Isto brate jos kontam nema sanse da me mogu opet iznerviratibraco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:20Nisam ovoliko ljut bio otkad nas je Mladost klepila na Grbavici 0:1 početkom sezone, sad bih mu grkljan iščupo od huje.KANA je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:17Tako je braconi poludibraco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:15Znaš lupat aparate u kockarnici mrtvu ti majku **** u usta, a već 2 godine nam uzimaš bodove. Yebo ti Gušo mater, a i ti njemu.
![]()
brate ne mogu ti rijexima opisati koliko sam se nasekirao
slomiti ih majke mi sve

Jedini do sad realan komentar. Nekima ovdje forum služi samo za izbacivanje frustracija i pljuvanje. Ne mogu da vjerujem koliko su zaslijepljeni mržnjom.fczeljo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:16Jeste rano, mada je trener Radnika jos friskiji, ali ovo je Baka izgubio bodove. 20 minuta gleda kako nas Radnik drzi u klincu i ne reaguje. Trener Radnika za 45 min vidio gdje smo tanki, a Baka nakon 75 minuta nije i tek pravi izmjene kad smo vec primili gol. Tako i ja mogu biti trener.
**** ja njima mater, neki oni nama plaćaju što ih gledamo.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Do kraja sezone prioretni cilj je izvuci bod protiv Veleza i Sarajeva a izgubiti od Borca i Zrinjskog.
Realno sramota je da smrdljivi Velez bude prvak ili jos gore Sarajevo. Treba uraditi sve sto je u nasoj moci da to sprijecimo.
Realno sramota je da smrdljivi Velez bude prvak ili jos gore Sarajevo. Treba uraditi sve sto je u nasoj moci da to sprijecimo.
Gledam sad sta odbrani golman Veleza , jucer onaj Velic a gledaj naseg klosara mrtvu mu majku **** usta
Ali jel realno da je Amar nalupao toliko debila u jednu ekipu,ok nema para nema uslova ali jebote i u tom slucaju je morao ali MORAO bolje birati,ovo je bolan kvalitet Radnika ,vjerovanto igracki najjslabija ekipa lige ...
Evo izgubili sm osanse za evropu,jel mozemo sad otjerati ove debile jer ne mozemo ispasti i staviti juniore da igrajui ?
Evo izgubili sm osanse za evropu,jel mozemo sad otjerati ove debile jer ne mozemo ispasti i staviti juniore da igrajui ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bruka i sramota je da je on još u klubu i uz to mu se traži nova pozicija. Da ima obraza, vidi šta je napravio, sam brate napusti klub. A ako još negdje voli Želju, dogovori način kako da ti se isplate sva eventualna dugovanja svjestan trenutne situacije u klubu.Brkooo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:08Sta je Amar napravio, kakve je sve debile dovodio![]()
Meni bi sramota bilo imati mjesecnu platu od 8 hiljada KM a napraviti ovakav genocid svom klubu. Da ne spominjem ostale parazite iz ss. Trebat ce nam godine da se oporavimo od ovoga. Sreca je samo da smo u prvom dijeli nakupili bodova inace bi bila teska borba za opstanak u jednoj od najlosijih liga u evropi. Bruka i sramota..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Mamba21 i 31 gost.