FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 18 apr 2021, 19:16

Jeste rano, mada je trener Radnika jos friskiji, ali ovo je Baka izgubio bodove. 20 minuta gleda kako nas Radnik drzi u klincu i ne reaguje. Trener Radnika za 45 min vidio gdje smo tanki, a Baka nakon 75 minuta nije i tek pravi izmjene kad smo vec primili gol. Tako i ja mogu biti trener.

Inače, solidno prvo poluvrijeme, igrači mnogo angazovaniji (je li do para ili do Amara ili i do jednog i drugog), slobodniji i kreativniji prema naprijed. Medjutim, 20 minuta nemamo rješenje za presing Radnika i niti igrači niti Baka se ne trzaju, halo nesto nije uredu. Tek kad je Bekric usao smo se malo kosolidovali, ali tada je Radnik vec imao krila, a mi vodu u usima.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 apr 2021, 19:17

braco je napisao/la:
18 apr 2021, 19:15
Znaš lupat aparate u kockarnici mrtvu ti majku **** u usta, a već 2 godine nam uzimaš bodove. Yebo ti Gušo mater, a i ti njemu.

A pogotovo ti **** porodicu za ismijavanje navijača što te kritikuju, kontaš da si Buffon pa misliš da te ne smije niko kritikovat. DAJTE MU PAPIRE ZA RASKID JOŠ VEČERAS DA GA MOJE OČI VIŠE NE VIDE SVE MU ****

slika
Tako je braconi poludi :D brate ne mogu ti rijexima opisati koliko sam se nasekirao :damn: slomiti ih majke mi sve

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 apr 2021, 19:19

Loš golman + ružan + glup + malouman + nesiguran =
slika
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 18 apr 2021, 19:19

Dosadni ste s amarovcima, misketovcima. Ponovo pogrešan potez uprave, jednostavno se svi moramo pomiriti sa činjenicom da je evropa izgubljena (bila je ii prije tri kola). Jednostavno ekipa u kojoj i rezerve mogu bizi Erić, Štilić, Veselinović, Mujezinović, Blažević... da ne nabrajam dalje, ne može dobiti nikoga. A ovi su nama vedete...

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 18 apr 2021, 19:19

Baka vodio dva treninga,da je Gvardiola ne bi uspio puno promijeniti.
Sta ocekivati od ekipe koju cini golman iz Zvijezde 09,dva defanzivna igraca koja nisu mogla igrati u 2 HNL ligi i dva igraca iz kantonalne.
Gore smo malo kao bolji Subasic,posto cijela ekipa ima neku dozvolu sta god da uradi neko galami na njega,oni kao zvijezde,a veze nemaju.Pokazalo se u onoj kontri,koliko mogu.
On iz Federalne,drugi iz 2HNL,Ramovic 2 Svicarska,Zec i Stila nisu nigdje vise mogli pa ovdje uzimaju pare,Veseli iz prve RS dosao..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 apr 2021, 19:20

KANA je napisao/la:
18 apr 2021, 19:17
braco je napisao/la:
Znaš lupat aparate u kockarnici mrtvu ti majku **** u usta, a već 2 godine nam uzimaš bodove. Yebo ti Gušo mater, a i ti njemu.

A pogotovo ti **** porodicu za ismijavanje navijača što te kritikuju, kontaš da si Buffon pa misliš da te ne smije niko kritikovat. DAJTE MU PAPIRE ZA RASKID JOŠ VEČERAS DA GA MOJE OČI VIŠE NE VIDE SVE MU ****

slika
Tako je braconi poludi :D brate ne mogu ti rijexima opisati koliko sam se nasekirao :damn: slomiti ih majke mi sve
Nisam ovoliko ljut bio otkad nas je Mladost klepila na Grbavici 0:1 početkom sezone, sad bih mu grkljan iščupo od huje.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 apr 2021, 19:20

Grbavica786 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:12
Ostatak sezona forsirati neke juniore jer nema smisla vise forsirati Jurcica, Boja, Miletica, Erica itd
I meni se čini da čemo možda morati objaviti da se ne borimo za izlazak u Europu i okrenut se uigravanju mladih igrača da vidimo ima li šta od njh. Duša me boli zbog toga al smo sve bliže tome.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 19:21

Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 19:23

bojamora je napisao/la:
18 apr 2021, 19:20
Grbavica786 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:12
Ostatak sezona forsirati neke juniore jer nema smisla vise forsirati Jurcica, Boja, Miletica, Erica itd
I meni se čini da čemo možda morati objaviti da se ne borimo za izlazak u Europu i okrenut se uigravanju mladih igrača da vidimo ima li šta od njh. Duša me boli zbog toga al smo sve bliže tome.
Kako ocekivati da guras mlade kada dovedes trenera na osam kola i njegov ostanak na klupi zavisi od tih osam kola. Trebali smo Omeru ili Cici dati da vode ovih osam kola uz uslov da isforsiraju pet-sest mladih igraca.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 18 apr 2021, 19:24

plavousrcu je napisao/la:
18 apr 2021, 19:21
Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
Zna se ko je za sve to kriv.Onaj sto kaze,"znate kako je kad je taj covjek u klubu".Eh on je kriv za sve.
Raja iz postovanja prema njegovom ocu i nekoj boljoj proslosti,nece da mu zeli ovo sto zele igracima.
On je skupio hostaplere Selimovica,Peste,Cengice,on i samo on.A taman se sljama rijesili i vratise se veliki "Zeljovci".

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 18 apr 2021, 19:24

plavousrcu je napisao/la:
18 apr 2021, 19:21
koliko sam čuo 3 plate su im isplaćene , ostale su još 3
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 apr 2021, 19:25

Hilmo123 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:24
koliko sam čuo 3 plate su im isplaćene , ostale su još 3
Ceric je jutros rekao da su dobili 3 plate u zadnja 3-4 mjeseca tacnije od januara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 18 apr 2021, 19:25

Hvala ti Amare za 5 prelaznih rokova i za skup debilla koje si nam ostavio u amanet sa hercegovackim menadzerima.
2 miliona nas je kostalo tvoje izigravanje Futbooooooola.
Povedi ove nek s tobom vodaju pascaad i drzite se toga.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 apr 2021, 19:25

braco je napisao/la:
18 apr 2021, 19:20
KANA je napisao/la:
18 apr 2021, 19:17
braco je napisao/la:

slika
Nisam ovoliko ljut bio otkad nas je Mladost klepila na Grbavici 0:1 početkom sezone, sad bih mu grkljan iščupo od huje.
Isto brate jos kontam nema sanse da me mogu opet iznervirati :roll: kakva sezona na 100 godina kluba I sta nam se sve desava pa ovo nije normalno

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 apr 2021, 19:26

fczeljo je napisao/la:
18 apr 2021, 19:16
Jeste rano, mada je trener Radnika jos friskiji, ali ovo je Baka izgubio bodove. 20 minuta gleda kako nas Radnik drzi u klincu i ne reaguje. Trener Radnika za 45 min vidio gdje smo tanki, a Baka nakon 75 minuta nije i tek pravi izmjene kad smo vec primili gol. Tako i ja mogu biti trener.

Inače, solidno prvo poluvrijeme, igrači mnogo angazovaniji (je li do para ili do Amara ili i do jednog i drugog), slobodniji i kreativniji prema naprijed. Medjutim, 20 minuta nemamo rješenje za presing Radnika i niti igrači niti Baka se ne trzaju, halo nesto nije uredu. Tek kad je Bekric usao smo se malo kosolidovali, ali tada je Radnik vec imao krila, a mi vodu u usima.
Jedini do sad realan komentar. Nekima ovdje forum služi samo za izbacivanje frustracija i pljuvanje. Ne mogu da vjerujem koliko su zaslijepljeni mržnjom.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 apr 2021, 19:26

**** ja njima mater, neki oni nama plaćaju što ih gledamo.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 18 apr 2021, 19:26

Do kraja sezone prioretni cilj je izvuci bod protiv Veleza i Sarajeva a izgubiti od Borca i Zrinjskog.
Realno sramota je da smrdljivi Velez bude prvak ili jos gore Sarajevo. Treba uraditi sve sto je u nasoj moci da to sprijecimo.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 apr 2021, 19:27

Gledam sad sta odbrani golman Veleza , jucer onaj Velic a gledaj naseg klosara mrtvu mu majku **** usta

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 apr 2021, 19:28

Ali jel realno da je Amar nalupao toliko debila u jednu ekipu,ok nema para nema uslova ali jebote i u tom slucaju je morao ali MORAO bolje birati,ovo je bolan kvalitet Radnika ,vjerovanto igracki najjslabija ekipa lige ...

Evo izgubili sm osanse za evropu,jel mozemo sad otjerati ove debile jer ne mozemo ispasti i staviti juniore da igrajui ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 18 apr 2021, 19:28

Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 19:08
Sta je Amar napravio, kakve je sve debile dovodio :damn:
Meni bi sramota bilo imati mjesecnu platu od 8 hiljada KM a napraviti ovakav genocid svom klubu. Da ne spominjem ostale parazite iz ss. Trebat ce nam godine da se oporavimo od ovoga. Sreca je samo da smo u prvom dijeli nakupili bodova inace bi bila teska borba za opstanak u jednoj od najlosijih liga u evropi. Bruka i sramota..
Bruka i sramota je da je on još u klubu i uz to mu se traži nova pozicija. Da ima obraza, vidi šta je napravio, sam brate napusti klub. A ako još negdje voli Želju, dogovori način kako da ti se isplate sva eventualna dugovanja svjestan trenutne situacije u klubu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Mamba21 i 31 gost.