Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Bravo Viscaaaa patuljak jedan!
Ofula penal za izjednacenje u 88. protiv Fenera i ponovo je vratio svoju ekipu u jedno od 4 mjesta koja vode u drugu ligu.
Idemo majstore...
Ofula penal za izjednacenje u 88. protiv Fenera i ponovo je vratio svoju ekipu u jedno od 4 mjesta koja vode u drugu ligu.
Idemo majstore...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trazili ste, gledajte ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ostat ćeš upamćen da si grijao klupu na SP u Brazilu. Velik si Edine. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Edine biti ces upamcen da si fulio penal protiv Sjeverne Irske.
a ja lika:-)
Otici kad uopste nisi mor'o a zarad sto ne vidis svrhe vise ... vazda si mi se cinio k'o insan na mjestu a ovim si to i potvrdio ... and for that I salute you ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Fin decko iz Olova, sretno dalje 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
31 godina...kakav god da je on je top 5,6 reprezentativaca koje imamo u ovom trenutku.
Kao sto Lulicevu odluku nisam mogao prihvatiti (pogotovo sto je Lulic nivo iznad) tako ni Edinovu neću...to je za mene bjezanje s "bojnog" polja i preuranjena odluka.
Kao sto Lulicevu odluku nisam mogao prihvatiti (pogotovo sto je Lulic nivo iznad) tako ni Edinovu neću...to je za mene bjezanje s "bojnog" polja i preuranjena odluka.
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozes mu se ni zahvaliti kad nemas na cemu, ni jedan dio igara s klupskog nivoa nije prenjeo na reprezentativni nivo. Toliko si od njega ocekivao, a nije pruzio ni frtalj toga.
Hvala mu kao i svakome u drzavnom dresu sto je uopste predstavljao sveti grb. Ali neka je otisao, vrijeme je za neke druge momke i dokazivanja.
Hvala mu kao i svakome u drzavnom dresu sto je uopste predstavljao sveti grb. Ali neka je otisao, vrijeme je za neke druge momke i dokazivanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma ako ništa, barem nije bio interesdžija. Nije nam donio neke lijepe trenutke ali hvala mu što je, barem mi se čini, uvijek davao koliko je mogao.
NEMA NAZAD
- ASD
- Kontakt:
Ispravna odluka.
Sad nam je Saničanin najbrži u repki.
Sad nam je Saničanin najbrži u repki.

Napokon ode ovaj panj, stavi drvo na krilo i dobio si isto, mozda ce cak biti vise koristi od drveta.
Nerazumijem zašto je otišao iz reprezentacije ovako mlad?,da li je posvađan sa selektorom ili sa nekim iz saveza.Zašto se svi igrači naše repke opraštaju u najboljim igračkim godinama.On je za mene izdajica velika i sad kad bi se htjeo vratiti ja ga nebi zvao.
StihijaMujkic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:28Nerazumijem zašto je otišao iz reprezentacije ovako mlad?,da li je posvađan sa selektorom ili sa nekim iz saveza.Zašto se svi igrači naše repke opraštaju u najboljim igračkim godinama.On je za mene izdajica velika i sad kad bi se htjeo vratiti ja ga nebi zvao.
Ocigledno nije mogao da se nosi sa kritikams
naprijed rejal
Trenerske neznalice ga nikad nisu znale iskoristiti.
Hvala ti za sve!
Hvala ti za sve!