FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel završen sastanak, imal kakvih zaključaka, šta kako dalje?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nece postati niko jer mu necemo ni opucati na gol, a branit ce.Generation74 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:36Slobodan ŠuicaHistoricar je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:24Ko da gledam, ovaj Erić ce protiv nas postati Bodo Ilgner.![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
možeš misaliti o čemu se priča ako još nije gotovo
Znaci jos sebi dolazim

Postim i jedem svoj jezik, znaci bas moras biti luzer svjetskih razmjera da ovo prokockas!!
Dusa me boli sta rade od Kluba
Jednostavno mi kao narod nevaljamo i zato nam se sve i desava!!! Fuj Fuj sto balija moze napraviti Znaci treba mu neko uletiti i polomiti ga

Jao ljudi ne mogu sebi da dodjem
Postim i jedem svoj jezik, znaci bas moras biti luzer svjetskih razmjera da ovo prokockas!!
Dusa me boli sta rade od Kluba
Jednostavno mi kao narod nevaljamo i zato nam se sve i desava!!! Fuj Fuj sto balija moze napraviti Znaci treba mu neko uletiti i polomiti ga
Jao ljudi ne mogu sebi da dodjem
- forza_juve
- Kontakt:
Da se bar probali sa akademcima pa ybg pokušalo se, nije išlo prosulo se 9 bodova. Laik vidi da ne može gore hare, nazad hodža, Pidro, sredina šteka ali ti isto sve svaku utakmicu.
Čelo nije u stanju dovest napadača, beka a u stanju je nabiti polovnjaka sa platama Bogovskim koje školuje Široki, Borac, braniš se protiv Krupe i zabijes svega 2 gola
Čelo nije u stanju dovest napadača, beka a u stanju je nabiti polovnjaka sa platama Bogovskim koje školuje Široki, Borac, braniš se protiv Krupe i zabijes svega 2 gola
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Život dajem da ce Željo protiv nas odigrati utakmicu sezone.Napapijri je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:42Nece postati niko jer mu necemo ni opucati na gol, a branit ce.Generation74 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:36Slobodan ŠuicaHistoricar je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:24Ko da gledam, ovaj Erić ce protiv nas postati Bodo Ilgner.![]()
Derbi ima baš dobar potencijal da bude najgori derbi u posljednjih 15 godina. 0 0 ko kuća, bez šansi, bilo čega. Ne zna se ko je gori.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Emir prevrce stolove na sjednici , kaze da je on stvorio Sampionsko Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:46Emir prevrce stolove na sjednici , kaze da je on stvorio Sampionsko Sarajevo
Jel priča o futbol, fudbal, fotbol?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve ovo ja, jaaaaHeraklitMracni je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:46Emir prevrce stolove na sjednici , kaze da je on stvorio Sampionsko Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa nisu objavili da je Salčin operisan a ocekujes da objave sta pricaju na sastanku. Šutnja guranje pod tepih i skrivanje i dovelo do ovog gdje smo sad.
Ma sta ce on prevrtati ubleha ponijerska... Kosti truhle ****HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:46Emir prevrce stolove na sjednici , kaze da je on stvorio Sampionsko Sarajevo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Povjerljive informacije. Ne smije se to iznositi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:40Jel završen sastanak, imal kakvih zaključaka, šta kako dalje?
PSPHM
Vinku ne bi dao marke, jer nije ni zaslužio.
A igračima po 70% plate bi srezao pa nek yebu sebi materešinu
A igračima po 70% plate bi srezao pa nek yebu sebi materešinu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tempiraju formuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 20:05Povjerljive informacije. Ne smije se to iznositi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:40Jel završen sastanak, imal kakvih zaključaka, šta kako dalje?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Danas gledao Olimpic Zrinjski, sad gledam Siroki Velez.
Sve cetiri ekipe su svemirski brod naspram nas, kvalitetom tu i tamo ali trkom zeljom zalaganjem borbom, znaci svemirski brod.
Sve cetiri ekipe su svemirski brod naspram nas, kvalitetom tu i tamo ali trkom zeljom zalaganjem borbom, znaci svemirski brod.
Baš jbt, tuga šta se dešava trenutno u ovoj polusezoni.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:58Pa nisu objavili da je Salčin operisan a ocekujes da objave sta pricaju na sastanku. Šutnja guranje pod tepih i skrivanje i dovelo do ovog gdje smo sad.
12. igrač kluba iz Titove 38b

Pa nas je bolan Radovac razbuco heeeej Radovacajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 20:14Danas gledao Olimpic Zrinjski, sad gledam Siroki Velez.
U nas sve igrači sve plate ogromne, a dođu Radovac i Hasanović pa nam drže lekciju
Mamu vam yebem za kikiriki svi treba da igrate
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
a dobro dok se čuju sa Namom, boga pitaj kolika je vremenska razlika