FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Emire i sretno...
Hvala Bogu da je otisao. Disbalans koji je napravio od ekipe nazalost dugo ce se osjetiti. Nadam se da ce konacno Sabrina da zamoli, nagovori Nama da malo odrijesi kesu i uz novog pametnijeg, iskusnijeg, sa boljom vizijom i vezama po Evropi sportskog direktora da krenemo u novi i pametniji remont ekipe.
Da konacno dodje neko ko ce da skonta da jedan Dusan Hodzic muze klub vec 5god, da jedan meni generalno drag igrac Hebibovic nije vise kalibar za nas.
Da Cruz treba da ode sa jasla i platnog spiska kluba i jos sigurno 5-6 igraca njegovim stopama.
Ako se to na vrijeme ne uradi, gledat cemo jos gore Sarajevo.
Da konacno dodje neko ko ce da skonta da jedan Dusan Hodzic muze klub vec 5god, da jedan meni generalno drag igrac Hebibovic nije vise kalibar za nas.
Da Cruz treba da ode sa jasla i platnog spiska kluba i jos sigurno 5-6 igraca njegovim stopama.
Ako se to na vrijeme ne uradi, gledat cemo jos gore Sarajevo.
A sta je radio osim prodaje Rahme i Tatara? Milanovica platio 100K KM, Cmiljanica dovede i plati mu sigurno dobre parice. Radije bi gledao Ibrakovica koji krade ali bar je znao dovesti igraca, Benko za 10-15K jeo zemlju a nama Susic mase rukama i nesto se puse, Mesanovic samo trci ko navijen i nista drugo. Husaric ocigledno najbolje prosao. Halalim titulu ako je izgubimo ali daj da se od sljedece sezone krene kako treba i da se dovede ozbiljno ime za SD i da se dovede jak SS. Od igraca kome smeta ili ko se buni i pravi neke podjele odmah im mater treba yebati. Mi zivimo za Sarajevo a oni zive od njega. Danas su tu sutra nisu a mi smo godinama tu Istok, Zapad, Sjever. Realno da nije korone bilo mi titule ne bi vidjeli ocima. Nek' se igraci opamete dok je jos vrijeme a i SS sa njima! Sutio sam sve do sad koliko toliko ali Borac je kap koja je prelila casu. Vidjelo se od Zelje da mi nismo u stanju sanse napraviti, akciju kreirati, i sad kao Psiha problem. Nije bila psiha problem na +12 koliko vec smo imali. Da je imalo ozbiljna ekipa na nasem mjestu sad bi imali +20 i slali juniore da se kale za sljedecu sezonu. Ovo je katastrofa, Krivci su iskljucivo SS i SD, Sabrina i njeno drustvo nije zaduzeno za skautiranje i dovodjenje igraca i postavljanje taktike, oni svoj dio posla uredno odrade i zavrse. Hadzic mislio ako ima +12 da samo treba da se pojavi na terenu i eto titule. Gdje ces prodati 2 najbolja igraca na polusezonu i dovesti Cmiljanica koji nema ozbiljan fudbal u nogama? To je trebalo odmah tu pobuniti se, ali jok kod bosnje samo nek' ne puca. Ja ne vidim zaista nacin kako da osvojimo titulu ove godine, Svi nam sad pusu za vratom. Nece nam Handzic, Hebibovic, Milanovic, Pejovic sigurno titulu donijeti. Nek' bude sta god treba da bude braco ali od nerviranja nema nista, istrpit kraj sezone kakav god ishod bude pa vidjeti sta i kako dalje. SS i igraci ne bi trebali da se igraju sa strpljenjem navijaca FKS, oni su se doveli u ovu situaciju i ima da se izvade iz iste! Veliki + za upravu sto su skinuli Hadzica jer je u zadnje vrijeme napravio prciju od naseg kluba. Dovesti ozbiljno ime za SD i SS i to je to, radije cu gledati juniore i znati da ne mogu ili ne znaju jer su jos mladi nego neke manekene masno placene koji ne mogu prazan gol pogoditi. I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
goodbye oblutak
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa i ovo je velika promjena. Treba vec od sutra tražiti igrače čiji je kvalitet dostojan FKS. Mora se raditi od sutra na tomeMortemHz je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:03Ne igra Hadžija i ne postavlja on taktiku, njemu smo otkaz mogli dati i prije ovog prijelaznog a boga mi i na kraju sezone. Hoćemo detaljne promjene i da se to odrazi na teren, titula se MORA osvojiti!
Emiru hvala za sve urađeno ali nije više išlo, sretno dalje.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Neznalica i ziheraš ostao na klupi a Emir neka visi.
Ovo Sarajevo je duplo jače igrački od Veleža, a danas je Velež pokazao kako se igra fudbal.
Dudić je Ferguson za Marinovića...
Ovo Sarajevo je duplo jače igrački od Veleža, a danas je Velež pokazao kako se igra fudbal.
Dudić je Ferguson za Marinovića...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja. Za Hadziju je svejedno prekasno, treba vidjet sta sa Vinkom dalje...
Ja mogu da garantujem da je svaki igrac u boljim odnosima sa Hadzijom nego sa Vinkom. Meni ovo nista ne znaci trenutno.
- feniksptica
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ajd vi imate svoje misljenje, ja svoje. Po meni Vinko je kriv za 30% ovoga, ovakav trener je nama potreban u Evropi i volio bih vidjeti jos jednu sezonu Vinka tu, sa naravno dosta boljim igračima nego što su sad. Minus mu je veliki za akademce od mene i slabo reagovanje u utakmici.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ama kako mozete pricat opste da se titula zijani. Nek se svi u klubu na glavu nasade, ali titula se nekako mora uzeti!!!!!!!!!!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Druze nisi me shvatio. Apsolutno sam za Hadzicev odlazak. Ali kazem da nije jedini trebao da ode. Trebao je i Marinovic. To je poenta .MNON1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:18A sta je radio osim prodaje Rahme i Tatara? Milanovica platio 100K KM, Cmiljanica dovede i plati mu sigurno dobre parice. Radije bi gledao Ibrakovica koji krade ali bar je znao dovesti igraca, Benko za 10-15K jeo zemlju a nama Susic mase rukama i nesto se puse, Mesanovic samo trci ko navijen i nista drugo. Husaric ocigledno najbolje prosao. Halalim titulu ako je izgubimo ali daj da se od sljedece sezone krene kako treba i da se dovede ozbiljno ime za SD i da se dovede jak SS. Od igraca kome smeta ili ko se buni i pravi neke podjele odmah im mater treba yebati. Mi zivimo za Sarajevo a oni zive od njega. Danas su tu sutra nisu a mi smo godinama tu Istok, Zapad, Sjever. Realno da nije korone bilo mi titule ne bi vidjeli ocima. Nek' se igraci opamete dok je jos vrijeme a i SS sa njima! Sutio sam sve do sad koliko toliko ali Borac je kap koja je prelila casu. Vidjelo se od Zelje da mi nismo u stanju sanse napraviti, akciju kreirati, i sad kao Psiha problem. Nije bila psiha problem na +12 koliko vec smo imali. Da je imalo ozbiljna ekipa na nasem mjestu sad bi imali +20 i slali juniore da se kale za sljedecu sezonu. Ovo je katastrofa, Krivci su iskljucivo SS i SD, Sabrina i njeno drustvo nije zaduzeno za skautiranje i dovodjenje igraca i postavljanje taktike, oni svoj dio posla uredno odrade i zavrse. Hadzic mislio ako ima +12 da samo treba da se pojavi na terenu i eto titule. Gdje ces prodati 2 najbolja igraca na polusezonu i dovesti Cmiljanica koji nema ozbiljan fudbal u nogama? To je trebalo odmah tu pobuniti se, ali jok kod bosnje samo nek' ne puca. Ja ne vidim zaista nacin kako da osvojimo titulu ove godine, Svi nam sad pusu za vratom. Nece nam Handzic, Hebibovic, Milanovic, Pejovic sigurno titulu donijeti. Nek' bude sta god treba da bude braco ali od nerviranja nema nista, istrpit kraj sezone kakav god ishod bude pa vidjeti sta i kako dalje. SS i igraci ne bi trebali da se igraju sa strpljenjem navijaca FKS, oni su se doveli u ovu situaciju i ima da se izvade iz iste! Veliki + za upravu sto su skinuli Hadzica jer je u zadnje vrijeme napravio prciju od naseg kluba. Dovesti ozbiljno ime za SD i SS i to je to, radije cu gledati juniore i znati da ne mogu ili ne znaju jer su jos mladi nego neke manekene masno placene koji ne mogu prazan gol pogoditi. I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Da vidimo danca da postavimo ko savjetnika da on bira trenera i igrace
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi kako gledaš na to, pokušat ću biti kratak. Ovim postom ne prozivam Vinka već sve koji su zaslužni za ovo!Denchi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:08Jel fakat i tebi Vinko ne valja?MortemHz je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:03Ne igra Hadžija i ne postavlja on taktiku, njemu smo otkaz mogli dati i prije ovog prijelaznog a boga mi i na kraju sezone. Hoćemo detaljne promjene i da se to odrazi na teren, titula se MORA osvojiti!
Emiru hvala za sve urađeno ali nije više išlo, sretno dalje.
Ja stvarno mislim da on treba ostati, hajd Emir tamo-vamo al ako ne dovedemo duplo boljeg bezze promjena...treba nam puno bolji SD da bi dosli u obzir da dovedemo jos boljeg trenera
Emir je odradio katastrofalan prijelazni rok i samim tim i Vinko, i igrači pa na kraju krajeva i klub ispašta ali ima neko iznad Emira, neko ko daje budžet i ko odobrava stvari, možemo do sutra ovako. Niko od nas ne zna to 100% ali šta ako je on imao lupam 20 milja za transfer, pa koga bi ti doveo?
Bilo kako bilo sada je kasno, otkaz Emiru je opravdan, imao je dobrih transfera ali je imao i fula ali on ne igra nikakvu ulogu kada igrači izađu na teren i zato neću da ovaj otkaz bude eto samo neka se nešto uradilo dok je u stvarnosti drugačije. Napisao sam gore, ja želim promjenu na terenu i da osvojimo titulu a trenutno Emir nema veze sa tim, govorim trenutno jer nam treba neko ko nam može tu titulu SADA obezbjediti. Ne zanima me je li Husref, Vinko, Faruk, Emir, Slaviša, ko god ali titulu MORAMO osvojiti. Emiru daj otkaz prije prijelaznog ili na kraju sezone, ovako nema poente!
Da se vratim na Vinka, nije on meni loš trener, svi smo mu lizali guzove, i njemu i Hadžiji nakon 20 utakmica bez poraza ali onda je uslijedio ovaj prijelazni rok i evo vidimo kako se to odrazilo na naše igre. Vinko je defanzivan trener koji, bojim se, ne može ispratiti ambicije FK Sarajevo u nekom napadačkom smislu. Eh, sada da mi ponudiš neke opcije mogao bi ti još detaljnije odgovoriti.. evo spominjao se Mirza i Vinko bi mi bio debelo iznad njega, to ću uvijek govoriti. Nama treba pozitivan šok, opet me ne zanima je li to klupa ili igrači ali to se mora desiti što prije.
Ne krivim ja Vinka toliko, povrijeđeno nam je more igrača, otišla 2 najbolja igrača lige a prijelazni rok bolje da se nije ni desio. Dok smo imali bolje igrače bili smo dominantni a sad smo k'o ****. Sad opet imaš drugu stranu priče kako odlazak 2 igrača nije velika stvar, da mora reagovati na vrijeme, da izvuče maximum od igrača itd. Uglavnom, meni je on korektan, ne krivim njega najviše za ovo stanje ali po ko zna koji put ponavljam, želim da vidim promjene na terenu i ne zanima me kako će se to desiti i ko je u pitanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bukvalno pola ekipe treba da ode na celu na Susicem. Stisnite damu i uradite nesto,zabijte neki gol
-
- Kontakt:
A sta ako je Vinko ukazivao da mu trebaju pojacanja a ovaj bivsi SD nije obezbijedio?! Sinoc nakon utakmice je to Vinko spomenuo nesto prvi put. Mozda je sve tako otprilike se odigralo i mozda je napokon se otvorio i svalio krivicu na SD
Ne znam kako to inace tacno funkcionise ali ne mogu da vjerujem da svaki trener pa tako i Vinko ili Husref prije njega ne zele da imaju sto bolje igrace. E sad pitanje je koliko im to uprava ili SD mogu obezbijediti
Ne znam kako to inace tacno funkcionise ali ne mogu da vjerujem da svaki trener pa tako i Vinko ili Husref prije njega ne zele da imaju sto bolje igrace. E sad pitanje je koliko im to uprava ili SD mogu obezbijediti
Častan čovjek kada izgubi ponudi ostavku...
Vidi Karačić Lištica večeras...
Pošto obraz Vinko ublehoooo...
Vidi Karačić Lištica večeras...
Pošto obraz Vinko ublehoooo...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
Dali bi oni i Vinkecu otkaz da nije odsteta u pitanju brate. To je neko moje misljenje.Gomis99 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:20Druze nisi me shvatio. Apsolutno sam za Hadzicev odlazak. Ali kazem da nije jedini trebao da ode. Trebao je i Marinovic. To je poenta .MNON1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:18A sta je radio osim prodaje Rahme i Tatara? Milanovica platio 100K KM, Cmiljanica dovede i plati mu sigurno dobre parice. Radije bi gledao Ibrakovica koji krade ali bar je znao dovesti igraca, Benko za 10-15K jeo zemlju a nama Susic mase rukama i nesto se puse, Mesanovic samo trci ko navijen i nista drugo. Husaric ocigledno najbolje prosao. Halalim titulu ako je izgubimo ali daj da se od sljedece sezone krene kako treba i da se dovede ozbiljno ime za SD i da se dovede jak SS. Od igraca kome smeta ili ko se buni i pravi neke podjele odmah im mater treba yebati. Mi zivimo za Sarajevo a oni zive od njega. Danas su tu sutra nisu a mi smo godinama tu Istok, Zapad, Sjever. Realno da nije korone bilo mi titule ne bi vidjeli ocima. Nek' se igraci opamete dok je jos vrijeme a i SS sa njima! Sutio sam sve do sad koliko toliko ali Borac je kap koja je prelila casu. Vidjelo se od Zelje da mi nismo u stanju sanse napraviti, akciju kreirati, i sad kao Psiha problem. Nije bila psiha problem na +12 koliko vec smo imali. Da je imalo ozbiljna ekipa na nasem mjestu sad bi imali +20 i slali juniore da se kale za sljedecu sezonu. Ovo je katastrofa, Krivci su iskljucivo SS i SD, Sabrina i njeno drustvo nije zaduzeno za skautiranje i dovodjenje igraca i postavljanje taktike, oni svoj dio posla uredno odrade i zavrse. Hadzic mislio ako ima +12 da samo treba da se pojavi na terenu i eto titule. Gdje ces prodati 2 najbolja igraca na polusezonu i dovesti Cmiljanica koji nema ozbiljan fudbal u nogama? To je trebalo odmah tu pobuniti se, ali jok kod bosnje samo nek' ne puca. Ja ne vidim zaista nacin kako da osvojimo titulu ove godine, Svi nam sad pusu za vratom. Nece nam Handzic, Hebibovic, Milanovic, Pejovic sigurno titulu donijeti. Nek' bude sta god treba da bude braco ali od nerviranja nema nista, istrpit kraj sezone kakav god ishod bude pa vidjeti sta i kako dalje. SS i igraci ne bi trebali da se igraju sa strpljenjem navijaca FKS, oni su se doveli u ovu situaciju i ima da se izvade iz iste! Veliki + za upravu sto su skinuli Hadzica jer je u zadnje vrijeme napravio prciju od naseg kluba. Dovesti ozbiljno ime za SD i SS i to je to, radije cu gledati juniore i znati da ne mogu ili ne znaju jer su jos mladi nego neke manekene masno placene koji ne mogu prazan gol pogoditi. I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bi rado Mamica vidio na njegovom mjestu, koliko je realno ne znam, vjerovatno nije ni 1% ali eto
Trenutno korisnika/ca: adoado, napoleon72, Velo6 i 17 gostiju.