Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ali mi imamo gospodina trenera, on moze sve izgubiti, jer gospodski se nosi sa time.
Sto si nervozan sesirdzija ? Dobio isijas od mahanja zastavom a dnevnica vise nema, jel to ?
I apaurinombordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:55U iduca 3 kola
Zrinjski G
Zeljeznicar D
Tuzla city G
Minimalno 5 ili 6 bodova moramo uzeti. Sve drugo odaljava nas od titule.
I kup imamo, uh treba se naoruzati saburom.
Je l Husref ponudio ostavku ?? Onako pitam, jer razvrstavam nase bivse trener na osnovu toga pa ne znam gdje da ga stavim
Usref se rasplakofeniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:00Je l Husref ponudio ostavku ?? Onako pitam, jer razvrstavam nase bivse trener na osnovu toga pa ne znam gdje da ga stavim
Pratio sam ovog dok je izvjestavo oko sage za novog trenera Zelje. Sve je fulo skoro
vidi igre po husrefom, vidi igre pod vinkomPantelija je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:39Pa i husref je pokazao da zna i umije i nakon dva poraza na derbiju par remija noga ... Sta je problem???FoSte95 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:37čekaj malo da je do Vinka ne bi prošla godina bila kakva jeste, čovjek je pokazaop da zna i umije. I vi ste nerealni, da Gvardiola preuzme Norwich ne bi sigurno se borio za LŠ. be možeš ti ni od trenera čuda očekivati kad nemaš igrača.
Kaže širok roster, na kraju ispalo qrčev roster, a ko je glavni kod dovođenja igrača, pa sportski direktor
Daj sada kakvog stranca stavi na SDa, sa dobrim konekcijama u svijetu, nemoj samo neku legendu kluba života vam
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Benjolos, EastMadness, enzo1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mnon46, nedimmmm1337, pjankesarajevo, rimljanin90, stokastoka23, Zeko87 i 61 gost.