FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 apr 2021, 22:50

Našim igračima treba karantin do kraja sezone. Psiholozi takođe. Ne bi bilo s goreg neku prijateljsku protiv amatera da ih ugacaju golovima, da se osjećaj za gol vrati. Tražit metode da samopouzdanje dignemo. Unijet malo energije, poboljšat atmosferu. Malo češće posjećivat Koševo i što bolje se priviknut na teren, trening pred utakmicu naprimjer na Koševu.

Ako šta ne štima u ekipi probleme iznijeti i rješavati, ništa pod tepih. Vidjeti šta onaj Đani laprda i preispitat situaciju. Ako ima nezadovoljnih u svlačionici odstranit da je ne znam ti ko.
Povlačit treba poteze već odmah, konkretne poteze.

Bojim se potpunog kraha, luzerskog mentaliteta, raspada totalnog u slučaju neosvajanja od kojeg se godinama ne bi oporavili. Bojim se da Namu neće totalno ovo ohladit i onda smo donji..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 apr 2021, 22:53

Vinko rekao emiru treba mu robusni napadac , on doveo mu Cmiljanica , i ubijedio Vinka da je klasicna 9-tka , kad je Vinko provjerio imao je sta vidjet , u planu su bile pripremne utakmice sa Rudarom Kakanj i to u Kaknju Emir sredio ...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 apr 2021, 22:54

Kako se okrece kolo srece. Rumeni i kusavi otjerase Husrefa, ali se ne zadrzase mnogo poslije njega. Karma je ku.rva.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 18 apr 2021, 22:58

Napapijri je napisao/la:
18 apr 2021, 22:54
Kako se okrece kolo srece. Rumeni i kusavi otjerase Husrefa, ali se ne zadrzase mnogo poslije njega. Karma je ku.rva.
Gdje je i sta radi Valentin Ilijevski :mrgreen: :urnebes: ?
Imas par funkcija u klubu boljih nego da budes predsjednik drzave ,svako 4 mjeseca se pojavi sve uredno se placa ..
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 18 apr 2021, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 apr 2021, 22:58

NOVI SD
slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 18 apr 2021, 22:58

Cirkus. Nista nisu uradili. Covjece, jedan od igraca sa boljom karijerom je rekao da nije radio sa vecom neznalicon od Vinka u svojoj karijeri. Covjek kaze nema nikakvu ideju. Treninzi sablonski. Zato je svako kolo nova povreda jednog od igraca jer nisu ni spremni. Nista ni s cim. Bog nek nam je pomoci. U Zrinjskom je znao da ponudi ostavku . I Karacic dingospo. Sa djecom covjek igra. I ponudi ostavku.
Generalno Hadzija je dosta doprinio . Dvije titule i kup i ove godine borba na oba fronta. Ne znam cemu vrijedjanje iskreno. Hvala mu na pozitivnim stvarima. Ali ovo je njegov zenit vjerovatno.
Vinko ima dobru statistiku isto. Imao je podrsku dok je islo. Ali nama je na prvom mjestu klub . I ove godine je dobro gurao, ali jednostavno i on je dozivio svoj vrhunac. Treba da ispadne gospodin.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 18 apr 2021, 22:59

Napapijri je napisao/la:
18 apr 2021, 22:54
Usro Taldzija je dobio nogu jer ju je zasluzio. I Emiru i Jahicu svaka cast sto su ga otjerali, i sto vise nikad orismrdit klubu nece. Takodjer i Jahic i Emir su zalsuzeno otisli.
PSPHM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 22:59

Kako to da je prije trener bio kriv sto su dovedeni neki igraci, a sad samo SD ?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 apr 2021, 23:01

Amar Osim slobodan . samo kazem :urnebes:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 apr 2021, 23:01

Baš sad gledam IG profil Đanija Salčina. Ima li ko saznanja o čemu je riječ? Šta se dešava u klubu? Sve ovo mi smrdi i uopće me ne raduje ovakva situacija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2021, 23:02

Gomis99 je napisao/la:
18 apr 2021, 22:58
Cirkus. Nista nisu uradili. Covjece, jedan od igraca sa boljom karijerom je rekao da nije radio sa vecom neznalicon od Vinka u svojoj karijeri. Covjek kaze nema nikakvu ideju. Treninzi sablonski. Zato je svako kolo nova povreda jednog od igraca jer nisu ni spremni. Nista ni s cim. Bog nek nam je pomoci. U Zrinjskom je znao da ponudi ostavku . I Karacic dingospo. Sa djecom covjek igra. I ponudi ostavku.
Generalno Hadzija je dosta doprinio . Dvije titule i kup i ove godine borba na oba fronta. Ne znam cemu vrijedjanje iskreno. Hvala mu na pozitivnim stvarima. Ali ovo je njegov zenit vjerovatno.
Vinko ima dobru statistiku isto. Imao je podrsku dok je islo. Ali nama je na prvom mjestu klub . I ove godine je dobro gurao, ali jednostavno i on je dozivio svoj vrhunac. Treba da ispadne gospodin.
Daj ba ko je to rekao tačno ?
Moze i PP ako nije za javno.
U to ne vjerujem jer ljudi sada izmisljaju sve i svasta i svako ima svoj stav i svoju verziju priče. U narednih par dana ce se nakupit stotine izmisljotina jos.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 apr 2021, 23:02

Kometa je napisao/la:
18 apr 2021, 22:31
FRANK RIBERY je napisao/la:
18 apr 2021, 22:13
Klub je izgubio kompas. Pa pogledajte na sta nam lici omladinski pogon. Ne mozemo meda ni u jednom uzrastu. O cemu mi ovdje pisemo. Sve sto se radilo zadnjih nekoliko mjeseci je cisti amaterizam. Recite mi jednu ozbiljnu ekipu koja prodaje dvojicu najboljih igraca u zimskom prijelaznom roku. Vinka izuzetno postujem, ali Sarajevo nema nikakav stil igre, mi nemam nijedan segment u kojem smo bolji od konkurenata.

Imamo masu pretplacenih igraca, u tom smo lider u prvenstvu.
Cista logika je bilo prodati Rahmanovica i Tatara i uzeti pare ako ti za pola godine idu besplatno.Sada je druga stvar sto nisu pogodili sa Mesanovicem i Smiljanicem.
ma kakva logika, više ćemo para izgubiti ako ostanemo bez titule i ne plasiramo se u ligu pravaka, nego što smo dobili prodajom njihov dvojice.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 apr 2021, 23:02

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
18 apr 2021, 23:01
Baš sad gledam IG profil Đanija Salčina. Ima li ko saznanja o čemu je riječ? Šta se dešava u klubu? Sve ovo mi smrdi i uopće me ne raduje ovakva situacija.
Za Emira je najvise napisao , danas je on znao da je Emir bivsi pa ovo napisao , da ne govorim odakle mi info ...

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 18 apr 2021, 23:04

J... majku Sabrina se vazda nekako izvuce :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 apr 2021, 23:05

Emir je bio pripremio produzenje jos na godinu Hebibovicu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 23:06

HeraklitMracni je napisao/la:
18 apr 2021, 23:02
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
18 apr 2021, 23:01
Za Emira je najvise napisao , danas je on znao da je Emir bivsi pa ovo napisao , da ne govorim odakle mi info ...
Na zvanicnoj uvijek objave kad je neko operisan, pozele mu brz oporavak itd. Sad nista i tu oko Salcina nesto smrdi.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 apr 2021, 23:06

Više od mjesec dečko čeko na operaciju... strašno je ovo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 18 apr 2021, 23:07

HeraklitMracni je napisao/la:
18 apr 2021, 23:05
Emir je bio pripremio produzenje jos na godinu Hebibovicu
Nemam rijeci..
This time next year, we'll be millionaires!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 apr 2021, 23:07

Po meni veći krivac za ove rezultate je Marinović, ali Bože moj. Nije Hadžija kriv što ovaj ne koristi ni približno dovoljan broj igrača koje ima na raspolaganju. Zinedin, kao mlad igrač sa velikim brojem nastupa upravo kod Marinovića u u21 zakovan na klupi, bez pružene prilike. Cmiljanić zakovan na klupu također bez šanse za igru. Marinović je i forsirao onaj negledivi duo u veznom redu Sušić-Pejović. Marinović također nije davao prilike mladim, posebno su mi nekako u mislima utakmice protiv Krupe i Mladosti (3:0, 5:1) gdje priliku sa klupe nisu dobijali mladi Hodžić i Bešić u riješenim utakmicama.
Marinović također užasno koristi zamjene, pogotovo to dolazi do izražaja kad imamo 5 izmjena na raspolaganju a iskoristimo 1 ili 2, a imamo ubjedljivo najjači roster u ligi. Također fascinantno ostaje u utakmici protiv Bresta kad smo ganjali rezultat a Sušić dobio priliku u 90-toj minuti. Jukić na početku sezone imao prednost u odnosu na Fanima a kasnije Milanović ima prednost u odnosu na Jukića.
Ipak, pored svega, čovjeku se ne može zaboraviti polusezona iz snova, na pojedinim utakmicama odlično vođenje, gospodski odnos pored terena i pred medijima. Ako je u stanju ispravit svoje greške neka ga na klupi, meni od djeluje kao pristojan strateg, ali sigurno da ima dosta prostora za napredak.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 18 apr 2021, 23:08

Ode Rahmanovic u Tursku

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Konzerva, pjankesarajevo, SamoDaKazeem, Varijantas8 i 51 gost.