Jbg takav vakat

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Jbg takav vakat
Vincea vec znam sa SLa.To je komentarisao dok je igrao.Clutch je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:28Slazem se. Vince je takodjer poceo komentarisati za ESPN i odlican je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:25Pored 1.ekipe ESPNa/ABCa (Breen, JVG, Jackson) i Hubie Browna kojeg licno volim slusati ako zelim cuti dobru strucnu analizu, Richard Jefferson je pravo osvjezenje.Uzivanje je slusati ga.Gotivim i Grant Hilla, ali on nece biti dugo tu.
Odlicna pojacanja kao sto sam i govorio kad su dovedeni.GOAT je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:59Polako se u ljubičasto-zlatnoj ekipi formira jedan poprilično sjajan one-two punch tandem, koji svojom hitrošću i poigravanjem odnosno snagom i dominantnošću definitivno nosi ekipu pri vrhu tabele u izostanku zvijezda.
Dre:
27 poena,
8 skokova,
2 otete,
10/15 FG.
DS:
25 poena,
6 skokova,
8 asistencija,
2 blokade.
Kako bi se mogao nazvati ovaj svježi ali opet tako djelotvoran dvojac? Da vidimo, uključite kreativnost.
I ja se pitam. Sa +13 na +2
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:52Je.beno je vratiti se poslije kidanja Ahilove.Povrede misica su ceste...Ali hajde, bolji i kvadriceps, nego loza.
Sve ovo ceka i Klaya naredne sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.