Gdje je ovo official? Prelisto sam sve, ne mogu ovo naći.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa ako ovi klubovi predju u super ligu nema ih vise u ligi prvaka, eto ti vece sanse za klempuBosniaBoston je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:43Pare pričaju i razumna je odluka klubova sa finansijske strane da prihvate ovo ali sa strane navijača je ovo katastrofalno. Mislim na navijača koji podržava neki domaći ili eventualno slabiji evropski klub. Ovim se gubi svrha njihovog postojanja, onaj mali djelić nade da će željo/sarajevo/dinamo nekad podići klempuVelika šteta po meni, da dobit ćemo češće utakmice izmejdju jacih klubova ali nastat ce problem kao i u NBA jer ce glavni igraci odmarati često i time se cijelo iskustvo za navijača dodatno zgaditi. Velika šteta po meni kao običnom simpatizeru fudbalske igre i prije svega Željezničara , ali da sam neko mudo u velikom evropskom klubu i ja bi prihvatio pozivnicu
Pa naravno, pogotovo u ovom trenutku, kada su svi klubovi haman u dugovima, smanjuju se plate itd itd... ako je istina da klubovi uzimaju tu cifru samo za pristanak na ovo, pa ko ne bi pristao realno...BosniaBoston je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:43Pare pričaju i razumna je odluka klubova sa finansijske strane da prihvate ovo ali sa strane navijača je ovo katastrofalno.
Ovdje sam vise mislio na krov evrope nego na LŠ konkretno. Vece su sanse da ce podic klempu, al ta klempa nece vise biti crem de la creme odlicje ako znas na sta mislimStevieG8 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:45Pa ako ovi klubovi predju u super ligu nema ih vise u ligi prvaka, eto ti vece sanse za klempuBosniaBoston je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:43Pare pričaju i razumna je odluka klubova sa finansijske strane da prihvate ovo ali sa strane navijača je ovo katastrofalno. Mislim na navijača koji podržava neki domaći ili eventualno slabiji evropski klub. Ovim se gubi svrha njihovog postojanja, onaj mali djelić nade da će željo/sarajevo/dinamo nekad podići klempuVelika šteta po meni, da dobit ćemo češće utakmice izmejdju jacih klubova ali nastat ce problem kao i u NBA jer ce glavni igraci odmarati često i time se cijelo iskustvo za navijača dodatno zgaditi. Velika šteta po meni kao običnom simpatizeru fudbalske igre i prije svega Željezničara , ali da sam neko mudo u velikom evropskom klubu i ja bi prihvatio pozivnicu
![]()
Leipzig je bas klub krojen po mjeri za ovo
Pa neće im biti pretjerano teško naći sponzore. Uzmi recimo samo da je BT Sport dao 1.5 milijardi za tri sezone UCL za teritoriju UK-a.
Samo još PeŽe, mada oni imaju svoje ljude u UEFI koji im omogućavaju bezglavo trošenje.
Eto kad ti kontas sta bude,ostaje nam da pratimo ovo ko Lejkerse sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.