FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel njima fali jos ko osim Biblije?
-
- Kontakt:
Ovi sa Klixa su danas spominjali finansije:hordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:07Pojavit ce se dosta dezinformacija u sljedecem periodu, jer kod nas ne moze biti lose nego mora biti jos gore. Primjer je da je neko nakon poraza od Borca napisao da nema plata, ali je to neko ovdje odmah demantovao.
Neko napisa i slazem se da bi trebala organizovat prijateljska protiv nekog nizeligasa da se malo napuni samopouzdanje i da malo izbjezbamo zavrsnicu, al i tu treba nac nekog ko jr bas los u odbrani da bi im mogli napravit akcijui to mozemo tek sljedece srijede.
"Kako saznajemo, ni finansijska situacija nije bila bajna, što je utjecalo i na katastrofalan prelazni rok, gdje su tek u finišu stigla pojačanja, koja iz ove perspektive djeluju kao ishitrena i neplanska"
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa to smo vecinom znali ovdje tj. da su plate malo kasnije al za ostale klubove smo spejs šatl sto se tice toga. Ovo je bilo vezano za plate sad nakon Borca. A gledajuci da isplacujemo kvartalno sljedeca isplata bi trebala bit tek u Maju, samo govorim da se ne treba zalijetat jer bit ce dosta dušmana koji ce htjeti da nam se naklate na kosti sad ksd smo najranjiviji.Historicar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:13Ovi sa Klixa su danas spominjali finansije:hordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:07Pojavit ce se dosta dezinformacija u sljedecem periodu, jer kod nas ne moze biti lose nego mora biti jos gore. Primjer je da je neko nakon poraza od Borca napisao da nema plata, ali je to neko ovdje odmah demantovao.
Neko napisa i slazem se da bi trebala organizovat prijateljska protiv nekog nizeligasa da se malo napuni samopouzdanje i da malo izbjezbamo zavrsnicu, al i tu treba nac nekog ko jr bas los u odbrani da bi im mogli napravit akcijui to mozemo tek sljedece srijede.
"Kako saznajemo, ni finansijska situacija nije bila bajna, što je utjecalo i na katastrofalan prelazni rok, gdje su tek u finišu stigla pojačanja, koja iz ove perspektive djeluju kao ishitrena i neplanska"
SVI ZAJEDNO! TITULA MORA NA KOŠEVO!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Srijeda i Mostar su jako bitni za mir u svlačionici. Ja bih bio zadovoljan trenutno da dobijemo Tuzlu i neriješeno odredimo u Mostaru. Kiksaće borac /široki neko, tako da smo pred derbi na istom i bez pobjede. I onda krenuti jednom malom serijom do duple, pa lagano Titova krajem maja ABd 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Zlatko Zahovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja sam njega prizeljkivao, al je ovdje sasuto jer se posvadjao s nekim prvotimcem Maribora jer ga je napao na vjerskoj osnovi. Ali taj kalibar definitivno!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ima ti ta mjesta i te kako.johntravolta123 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:08Trebamo se skupiti i udruziti svi zajedno a ne pravito razdor. Jesmo katastrofa ali imamo +2 a oni ce tek sad sa jacima krenuti igrati...
Treba otici na trening zagrmiti i dati podrsku.
Protiv Zelje vatromet i bakljadu iza sjevera i mi smo se uspavali i cekamo negativu tj neki jedva prizeljkuju... Ja od jucer nikako u glavi nisam dobar, jer volim klub ne bitno ko je trener, sd i uprava.
**** price ovaj ovakav onakav...
Kad se prica o njihovoj mobilizaciji,treba onda i nas spomenuti.
Otici na trening/e dati podrsku,to za derbi isto,super ideja.
A ne da misle i podsvjesno razmisljaju kako im se j.ebavaju majke,bez obzira sto nekolicina mozda prati temu..
Nista se desiti nece bude li se cekalo da se preko noci nesto desi suprotno trenutnom stanju. Nece proigrati samo tako sigurno. I ovo je isto dobra ideja,Vratnika,Vrbanjusu uzeti i natrpati izmedju dva kola..
Jbt o cemu mi razmisljamo,ja sta uradise ne moze covjek sebi da dodje..
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
To mi je najodvratnija stvar kod nas, pocnu se izmišljati stvari da bi nekog oblatio. I uvijek je tako za svakog trenera i igraca kojeg se pocne prozivati tovari se sto jest i sto nije.ajdohordas je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:01Eto o tome ja pricam. Svako ce izmisliti pricu koja njemu odgovara da bi opravdao svoj animozitet, neko prema Vinku neko prema Hadziji neko prema Sabrini.
Od masine za mljevenje protivnika i najuredjenijeg kluba u drzavi za dva dana su se prosule price, da je Vinko izgubio svlacionicu, da nema pojma sta radi, da ga neki bojkotuju, da se igracima duzno, Sabrina se zayebava po Evropi itd itd.
Glupost.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja znam da ovo nije fudbal menadžer niti bili koja igrica. Ali u situaciji kad ne ide, treba promijeniti formaciju.
Ubjedjen sam da bi kopiranje formacije koju je Bosna igrala 3-5-2 bio pravi pogodak.
Brate ako izađemo 4-2-3-1, mi svi unaprijed znamo kako će se stvari odvijati.
Ako ne ide mijenjaj. Niko mu ne bi zamjerio ako ne uspije.
Nemaš krila kvalitetnog na raspolaganju, a hoćeš igrat u formaciji gdje su krila najbitnija.
Hadziji sretno, hvala na svemu. Dostigao si svoje limite, Sarajevo ide dalje.
Ubjedjen sam da bi kopiranje formacije koju je Bosna igrala 3-5-2 bio pravi pogodak.
Brate ako izađemo 4-2-3-1, mi svi unaprijed znamo kako će se stvari odvijati.
Ako ne ide mijenjaj. Niko mu ne bi zamjerio ako ne uspije.
Nemaš krila kvalitetnog na raspolaganju, a hoćeš igrat u formaciji gdje su krila najbitnija.
Hadziji sretno, hvala na svemu. Dostigao si svoje limite, Sarajevo ide dalje.
Sve se radi da se opravda neopravdano, tj. da ostane na klupi. Jedan dan imas najkvalitetniju, najskuplju i najsiru ekipu, drugi dan je i velez i olimpik jaci od tebe, samo da bi se neznalica odbranila.emir79 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:20Kako preko noci pocese pojedinci srati po ekipi, da bi opravdali neznalicu sa klupe.
Fol nemamo odjednom kvalitetnu ekipu.
Dudic sa ekipom koja ni priblizno nema ni sirinu, niti kvalitet kao mi, ispisa se i po neznalici i po Sirokom u sred Lištice. Priblizi nam se frajer na svega 4 boda.
I onda pocnu pisati nije do Vinka![]()
Ocita mu lekciju lik koji je jedva trener sa Borcem.
Proslo 24h, covjek jos nije smijenjen, a nit je podnio ostavku. Iz sata u sat sve vise narusava stanje u klubu, vuce ga na dno, ne zeli dati ostavku kao i prethodnik mu.
Samo licni interes svi gledaju, niko ne misli na klub, NEMAJU VISE SVI ISTI CILJ, to je ispuhalo!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ma jok njega, taj se ne bi trijeznio nikako.Spominjao sam Vladimira Matijaševića što je dugo radio u Čukaričkom, kontaktirati ga dok je slobodan.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zlatko završen.Historicar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:50Ma jok njega, taj se ne bi trijeznio nikako.Spominjao sam Vladimira Matijaševića što je dugo radio u Čukaričkom, kontaktirati ga dok je slobodan.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ce bit do Vinka samo ??
Od oktobra se tjera Handzic, i to od pocetka oktobra..i sve nekako cekas da dodje prelazni rok da dodje neko normalan u spic i Hadzija uradi to sto uradi..
Dovede ti spica al ti uzme 10ku i ti moras nesto izmisljat. Uzme ti najbolje krilo u ligi, ne dovede ti nikog normalnog i moras vratit igraca koji je u Olimpiku bio klupa ??
Nemas 3 stopera , jer ti je Adukor i stoper i vezni i mozda bek ako zatreba ( tu je Vinkova krivica jer ne koristi Hamzu, ipak treba bit realan )
Krste ti je prva zamjena na beku ako ne ide..covjek koji je bio odbar prije 7 godina, proslo njegovo..Nemas beka znas preko zime da nemas beka kako treba i ti ne dovedes nijednog beka ?? Posle Vinko kriv sto ubacuje Hodzica, pa koga ce nece on uc igrat ( mada mislim da bi bilo bolje ) Hebibovic ti jos uvijek u ekipi i vrti se oko prvih 11..Sigurno j eVinko trazio da mu se ne dovedu bekovi i krila te da za napadaca dodje covjek koji u zadnjih 5 godina ima isto toliko utakmica
Od oktobra se tjera Handzic, i to od pocetka oktobra..i sve nekako cekas da dodje prelazni rok da dodje neko normalan u spic i Hadzija uradi to sto uradi..
Dovede ti spica al ti uzme 10ku i ti moras nesto izmisljat. Uzme ti najbolje krilo u ligi, ne dovede ti nikog normalnog i moras vratit igraca koji je u Olimpiku bio klupa ??
Nemas 3 stopera , jer ti je Adukor i stoper i vezni i mozda bek ako zatreba ( tu je Vinkova krivica jer ne koristi Hamzu, ipak treba bit realan )
Krste ti je prva zamjena na beku ako ne ide..covjek koji je bio odbar prije 7 godina, proslo njegovo..Nemas beka znas preko zime da nemas beka kako treba i ti ne dovedes nijednog beka ?? Posle Vinko kriv sto ubacuje Hodzica, pa koga ce nece on uc igrat ( mada mislim da bi bilo bolje ) Hebibovic ti jos uvijek u ekipi i vrti se oko prvih 11..Sigurno j eVinko trazio da mu se ne dovedu bekovi i krila te da za napadaca dodje covjek koji u zadnjih 5 godina ima isto toliko utakmica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Iz izvora bliskih klubu veceras sam saznao jedno moguce ime za novog SD.
Ako se ovo ostvari konacno covjek koji zna sve o fudbalu i koji ima poznanstva od Amerike do Kine. To bi bio pravi put i pun pogodak
Ako se ovo ostvari konacno covjek koji zna sve o fudbalu i koji ima poznanstva od Amerike do Kine. To bi bio pravi put i pun pogodak

Zezaš ili?ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:51Zlatko završen.Historicar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:50Ma jok njega, taj se ne bi trijeznio nikako.Spominjao sam Vladimira Matijaševića što je dugo radio u Čukaričkom, kontaktirati ga dok je slobodan.
- FKS -
Igrac koji suta zabice gol. Markaza, demarkaza...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Organizacija za borbu protiv rasizma u nogometu (FARE) osudila je nacionalistička vrijeđanja Zlatka Zahoviča, sportskog direktora NK Maribor koji je na nacionalnoj i vjerskoj osnovi izvrijeđao svog igrača Agima Ibraimija.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:51Zlatko završen.Historicar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:50Ma jok njega, taj se ne bi trijeznio nikako.Spominjao sam Vladimira Matijaševića što je dugo radio u Čukaričkom, kontaktirati ga dok je slobodan.
- Poražavajuće je da u globalnom sportu kao što je nogomet, gdje su i igrači i treneri jednako važni kao utjecajan glas, idoli i uzori za veliki broj ljudi, postoji širenje etničke mržnje i konflikta ovakve vrste. Najoštrije osuđujemo ponašanje Zlatka Zahoviča, te smatramo da se treba suočiti sa sankcijama njegovog kluba i Nogometnog saveza - izjavio je izvršni direktor Fare Networka Piara Powar.
Podsjetimo, prvo su navijači slovenskog kluba verbalnim i fizičkim nasiljem na treningu momčadi izrazili svoje nezadovoljstvo igrom momčadi. Zatim je nakon toga makedonski reprezentativac albanskog podrijetla Agim Ibraimi zatražio od Zahoviča da zaštiti nogometaše, no on je uz psovke Makedoncu objasnio da su takve navijačke intervencije na treninzima zapravo poželjne jer motiviraju igrače.
- Tijekom razgovora psovao mi je cijelo vrijeme šiptarsku majku. Vrijeđao je moju vjeru Islam, moj narod. Na kraju mi je govorio da se gubim iz kluba. Pokušao sam smiriti situaciju, ali nije išlo, rekao je Ibraimi koji je trenutačno suspendiran jer se usudio suprotstaviti Zahoviču.
Nakon toga, Zahovič je nastavio vrijeđati Ibraimija, ali ovoga puta putem SMS poruka. Makedonac je slovenskim medijima omogućio pristup tim porukama pa su one objavljene javnosti.
"Ti se klanjaš jer si pijan, pijan od budala i zato ima mrtvih," stoji u jednoj od Zahovičevih poruka.
Nakon što je ovaj skandal izašao u javnost, javio se i Nusmir Fajić, nekadašnji napadač Maribora koji trenutačno igra u Kini.
- Uvijek me zvao 'glupi Bosanac' i to ne samo kad smo sami, nego i pred svim igračima. Nisu to bili oni vicevi o Bosancima iz bivše Jugoslavije, koji mi i danas nekada smetaju. Zahovič je to govorio na skroz ozbiljan i ružan način. Između ostalog, rekao mi je ako ne budem radio kako treba i kako on kaže, da će poslati navijače Maribora da posjete moj stan i obitelj. On je stalno vrijeđao moju vjeru, moju domovinu i prijetio mojoj obitelji, rekao je za Anadolu Agency (AA) Fajić.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma ove nase samo treba samarat i to dobro. Pidru nekako najvise. Pa onda i ostatak kompanije
FK SARAJEVO
Znas li princip rada Čukaričkog? Pokupiti mlade igrace iz cijele zemlje, rano ih promovirati u prvi tim i prodati. Rezultat im je apsulutno u drugom planu.Historicar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:50Ma jok njega, taj se ne bi trijeznio nikako.Spominjao sam Vladimira Matijaševića što je dugo radio u Čukaričkom, kontaktirati ga dok je slobodan.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zezam.Hajdeee je napisao/la: ↑19 apr 2021, 01:02Zezaš ili?ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:51Zlatko završen.Historicar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:50
Ma jok njega, taj se ne bi trijeznio nikako.Spominjao sam Vladimira Matijaševića što je dugo radio u Čukaričkom, kontaktirati ga dok je slobodan.
Ne očekujem nikog jakog na toj poziciji. Opet ce doci neki nas, koji ce u regionu a kamoli Evropi biti anonimus i bez veza i konekcija.
Daj Bože, da me razuvjere ali cisto sumnjam.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, nedimmmm1337 i 64 gosta.