FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Obje strane udaraju ispod pojasa. Rumeni ladno kaže da je Nagelsmann prezelen i tako minira njegov potencijalni dolazak (ko bi normalan došao tamo gdje te pola boarda neće), dok sa druge strane potkusuruje Allegrija iako dobro zna kako je bilo sa Trapattonijem i Ancelottijem.
Kahn bi trebao otvoreno porazgovarati sa Ulijem i Rumenim da nekako razrješite ovu situaciju, Flick i Braco su tu nebitni. Možda bi Kahn mogao biti neka vrsta moderatora koji bi instalirao svojeg čovjeka kao posrednika između Flicka i Bracike, jer su njihovi odnosi očito nepopravljivi.
Kahn bi trebao otvoreno porazgovarati sa Ulijem i Rumenim da nekako razrješite ovu situaciju, Flick i Braco su tu nebitni. Možda bi Kahn mogao biti neka vrsta moderatora koji bi instalirao svojeg čovjeka kao posrednika između Flicka i Bracike, jer su njihovi odnosi očito nepopravljivi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesi i ti vise naporan sa tim komentarima da su u svadji Uli i Rummenigge. Svaki post ide ta prica..
Hajde prati hsv i „cvajtu“...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
- FranckRibery
- Kontakt:
bas si ledare dosadan, strasan si teoreticar zavjere. Popusti malo
-
- Kontakt:
Sta napadate covjeka. Slobodno pisi. Jedan kvalitetan forumas. I u pravu je, pa Salihamidzic je Ulijev covjek. On ga je postavio tu. Sanjao 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja pišem ono što mislim, nikog ne vrijeđam i nikog ne tjeram sa teme i foruma. Ne financiram forum svojim parama da bih ga svojatao, ako moderatori drže da nešto nije primjereno neka reagiraju. Ja mislim da je u redu da svako piše u ono što vjeruje, pa makar bilo i pogrešno, neka cvjeta tisuću cvjetova.muhamedhulk je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:08Jesi i ti vise naporan sa tim komentarima da su u svadji Uli i Rummenigge. Svaki post ide ta prica..
Evo, kod vas je sve super, problem je samo Flick i njega ćete uvjerit da je on sam sebi problem, a on će se skrušeno popravit i dalje će sve bit bajka.
Flick se na igračima koji su dovedeni za najviše love (Sane i Hernandez,) "osvećivao," za sve što mu nije odgovaralo, Dantas je doveden kasno i nije imao pravo nastupa u prvom dijelu sezone (izuzev druge momčadi,) kasnije mu je rečeno da neće biti otkupljen, otvorilo se mjesto trenera repke i krenuo je show u kojem mediji mudro dolijevaju ulje na vatru (lista želja u kojoj su naveli da je Flick želio CHO-a je bila posebno smiješna.)ledar je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:05Meni osobno je malo čudno da se Flicku spočitava animozitet i inat prema Hernandezu. Ne znam zašto bi se on "osvećivao" Braci za taj transfer, pa kad je on preuzeo momčad u 11mj/19g Hernandez je već bio u sastavu jer je potpisan u 7mj/19g, ne znam koji bi se trener bunio za nešto što je bilo prije njega i za što je znao kad je preuzimao.
Možda se Alabu moglo tolerirati prvih par utakmica, ali čim se vidjelo da primaju golove kao ludi i još pogotovo kad su propali pregovori, za daljnje guranje nema nikakvog opravdanja, za razliku od Hernandeza koji nije radio nikakve probleme zbog toga, Sane je njegovim tretmanom izgubio volju za igranjem i sad je samo bezvoljna sjena.
Našla se dva vola (on i Braco.)
Nagelsman je mudro pokazao i Flicku komentarom da ne želi ulaziti u rat sa svojim poslodavcima

@Bayo
Ja mislim da Flickova namjera odlaska nema nikakve veze sa selektorskim mjestom nego s tim da on i Braco jednostavno više ne mogu zajedno jer su odnosi nepopravljivo narušeni. Osobno sam sklon vjerovati da tu čak ni nema neke posebne namjere ni s jedne ni s druge strane, odnosno ima u manjoj mjeri kad se već sve zakuhalo.
Nema mi logike da se Flick inatio i svjesno sastavljao lošiju momčad nego što bi inače radio i tako ugrozio svoj trenerski uspjeh. Pa treneri žive od bodovnog koeficijenta, po tome se mjere, a vi mu sigurno niste zadnja stanica u karijeri. Uostalom koji bi ga klub zaposlio kad bi sumnjao da namjerno sastavlja lošiju momčad da bi upravi nešto dokazao? To bi ga onda zasigurno diskreditiralo i za elf.
Isto tako mi nema logike da je Hasan minirao baš sve Flickove prijedloge apriori samo zato što dolaze od njega. Procjena boarda je bila da vam se neki igrači generalno ne uklapaju u dugoročnu viziju (tipa Werner ili Dodo), a od ove trojice koji će otići (jedan je otišao prije sezone) svako ima svoju priču. Alaba i Thiago su se htjeli zadržati ali nije postignut dogovor dok je za Boatenga prosudba bila drukčija. Može se misliti da se sa Boatengom ipak moglo bar malo udovoljiti Flicku, ali tu se radi o dosta velikim novcima a vi imate para upravo zato što dvaput okrenete svaki ojro. Nije Hasan svjesno išao potpisivati lošije igrače da bi nešto dokazao Flicku i time radio na štetu kluba i na kraju krajeva svoju, da ispadne lošiji menadžer nego što je.
Mislim da su i jedan i drugi radili sve u dobroj vjeri, osim možda zadnjih par mjeseci kad su odnosi već bili jako loši.
Ja mislim da Flickova namjera odlaska nema nikakve veze sa selektorskim mjestom nego s tim da on i Braco jednostavno više ne mogu zajedno jer su odnosi nepopravljivo narušeni. Osobno sam sklon vjerovati da tu čak ni nema neke posebne namjere ni s jedne ni s druge strane, odnosno ima u manjoj mjeri kad se već sve zakuhalo.
Nema mi logike da se Flick inatio i svjesno sastavljao lošiju momčad nego što bi inače radio i tako ugrozio svoj trenerski uspjeh. Pa treneri žive od bodovnog koeficijenta, po tome se mjere, a vi mu sigurno niste zadnja stanica u karijeri. Uostalom koji bi ga klub zaposlio kad bi sumnjao da namjerno sastavlja lošiju momčad da bi upravi nešto dokazao? To bi ga onda zasigurno diskreditiralo i za elf.
Isto tako mi nema logike da je Hasan minirao baš sve Flickove prijedloge apriori samo zato što dolaze od njega. Procjena boarda je bila da vam se neki igrači generalno ne uklapaju u dugoročnu viziju (tipa Werner ili Dodo), a od ove trojice koji će otići (jedan je otišao prije sezone) svako ima svoju priču. Alaba i Thiago su se htjeli zadržati ali nije postignut dogovor dok je za Boatenga prosudba bila drukčija. Može se misliti da se sa Boatengom ipak moglo bar malo udovoljiti Flicku, ali tu se radi o dosta velikim novcima a vi imate para upravo zato što dvaput okrenete svaki ojro. Nije Hasan svjesno išao potpisivati lošije igrače da bi nešto dokazao Flicku i time radio na štetu kluba i na kraju krajeva svoju, da ispadne lošiji menadžer nego što je.
Mislim da su i jedan i drugi radili sve u dobroj vjeri, osim možda zadnjih par mjeseci kad su odnosi već bili jako loši.
Osvajat cemo LP ko Bundesligu.
Ima li ko strah da će se i naši pridružiti? 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Volio bih da ne, radi zanimljivosti citave situacije. A uprava ako ima mozga pristat ce, jer ce u suprotnom izgibiti moc novac i biti igracki ocerupani za par sezona.
Nadam se da Bayern nece pristati igrati ovu glupost...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ostanak igrača i prihodi od LP odlučuju je li to glupost ili ne.
Ako se dijeli 3,5 milijarde ojra onda treba dobro odvagnuti. Ko neće bit kod stola kad se dijeli mogao bi kasnije požalit.
Mislim da je Superliga neminovnost i da će to na kraju prihvatit i Uefa. Ali trebaju se osigurati dvije stvari: 1. protočnost i 2. da nema zacementiranih, a to fali ovom predloženom modelu.
Već dugo tvrdim da postojeći format CL ne iskorištava potencijal elitnih klubova, u sezoni se teško može iscijediti desetak vrhunskih utakmica što je daleko od optimalnog broja. Drugim riječima, zarada mora biti pešest puta veća nego što je sad, i drugo, raspodjela mora biti pravednija, da najviše ide onima koji su najviše i pridonijeli a ne da Uefa dijeli po svojim pravilima.
Mislim da je Superliga neminovnost i da će to na kraju prihvatit i Uefa. Ali trebaju se osigurati dvije stvari: 1. protočnost i 2. da nema zacementiranih, a to fali ovom predloženom modelu.
Već dugo tvrdim da postojeći format CL ne iskorištava potencijal elitnih klubova, u sezoni se teško može iscijediti desetak vrhunskih utakmica što je daleko od optimalnog broja. Drugim riječima, zarada mora biti pešest puta veća nego što je sad, i drugo, raspodjela mora biti pravednija, da najviše ide onima koji su najviše i pridonijeli a ne da Uefa dijeli po svojim pravilima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nista od „privatne“ CL. Ne da uefa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Čekam vrlo brzo da se oglase iz Bayerna i da prihvate ideju o Super ligi.Dosta je više lopova iz Uefe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FranckRibery
- Kontakt:
ide novi format Lige sampiona svakako, nema grupne faze nego ligasko takmicenje. Ne vidim razlog sto bismo mi ovo trebali prihvatiti. Liga najuticajnijih engleza od kojih su 3 od 5 krs klubovi nedorasli Evropskoj ligi a kamoli LP. BRAVO FC Bayern i DFB
Bayern nikad to nece prihvatiti , koliko god da je uefa kriminalna ovo takmicenje bi ubilo sve manje klubove
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut

Bayern ce da igra ovu ligu i to je jasno kao dan
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Vidjeti cemo

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.