Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pravna stvar, al svakako će biti zanimljivo pratiti do krajadelinjo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 01:53A ti mislis da oni to vec nisu razradili sa pravnicima i ostalim nego usli to tek tako sto im je dosadnodirkules je napisao/la: ↑19 apr 2021, 01:52Šta ako ove organizacije pod okriljem Uefe (ECA), Uefa, Fifa i domaći savezi zajedno donesu odluku da zabrane ulazne i izlazne transfere sa ekipama iz Superlige pored ovih zabrana igračima igranja za repku i banna iz domaćih takmičenja?Pa se hajmo reći za 5-10 godina desi da tim klubovima igraju igrači iz mladog pogona pa se koncentracija kvaliteta prebaci na ove ostale klubove
![]()
![]()
Senilni starac. Ne zna šta priča više.
Znaci, majstore svaka ti cast. Cuj zabraniti da igra za repku, ma jadna je ta fifa i uefa.
Naaajbolje svojee godineee, daoo sam za teeeberedbull93 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 02:02E pa yebo im ja mater sta uradise. Dabogda svi propali, zabranit im sve sto se moze zabraniti. Koja je car onda svega ovog, ako ne moze doci jedan dinamo i pobijediti totenham, koja svrha bgt? Ovo je samo da bogati budu jos bogatiji, propali svi do jednog.
Lijepi moj Čelik i kantonalna liga.
Lik mijenja historiju,mozes ga mrziti ili nesto ali ovo sto radi je nevjerovatno i za respekta
Al bukvalno, ušao na twitter stranice ovih klubova da vidim reakcije na objavu, ne zna se čiji navijači više hejtaju ovo, samo ovdje u zdravljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 02:07Van pameti je koliko vas ovo podrzava, ovo je bukvalno smrt fudbala i kulminacija svega onog sto ne valja u modernom fudbalu. Unistavanje prelijepe igre i njene historije od strane par pojedinaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.