Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Super League
Neka se neko suprotstavio licemjerima UEFI i FIFI sutili su za 6500 mrtvih radnika za SP koje su dali KATARU radi novca haloo i zale se kada neko drugi osnuje ligu radi novca i onda ce se oni boriti kao za fudbal.Florentino samo deri
Zadnja izmjena: Becker1, dana/u 19 apr 2021, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci nikad, iskreno se nadam da Bayern nece popustiti ali yebeno ce biti odbiti Superligu i sav taj novac.
Sve na stranu ali me najvise sokira ovolika podrska mnogih navijaca ovoj ligi.

Svjestan sam ja da je to vise revolt kontra UEFAe ali isti se mogao iskazati na drugi nacin. Ovo je skrnavljenje sporta ali ko te pita...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ocekujem da se zavrsnice igraju u New Yorku, Delhiju, Sidneyu, Pekingu.. Divotica
Don't believe the hype.
yup i zaboravi odlazak na tekmice superlige ako nisi spreman izdvojiti par tisuca eura za kartuakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ocekujem da se zavrsnice igraju u New Yorku, Delhiju, Sidneyu, Pekingu.. Divotica
Rooney88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ne reci nikad, iskreno se nadam da Bayern nece popustiti ali yebeno ce biti odbiti Superligu i sav taj novac.
Svjestan sam ja da je to vise revolt kontra UEFAe ali isti se mogao iskazati na drugi nacin. Ovo je skrnavljenje sporta ali ko te pita...
Sram te bilo nisi "fan of the future"

Fuj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo definitivno stoji, plus Liga Nacija, forsiranje reprezentativnih prozora u potpuno nelogicnim dijelovima sezone itd. Da su zasluzili da im neko debelo sve naplati jesu ali..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne vjerujem da ce Bayern i njemacki klubovi moci ovo prihvatiti jer investitori mogu imati max 49% vlasti ostalih 51% navijaci.Sumnjam da ce glasati za toRooney88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ne reci nikad, iskreno se nadam da Bayern nece popustiti ali yebeno ce biti odbiti Superligu i sav taj novac.
Strasno fakat, boze sacuvaj...Otelo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:09Rooney88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ne reci nikad, iskreno se nadam da Bayern nece popustiti ali yebeno ce biti odbiti Superligu i sav taj novac.
Sram te bilo nisi "fan of the future"![]()
Fuj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovo ako navijaci ignorisu, a nadam se da hoce ( osim Juventusovih naravno
) ima da se obje sezone odigraju na tlu Azije i 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bayernu su oči zinule za parama ko nijednom timu u njemačkoj, al je problem što se klub vodi kao Udruženje Građanja preko svima već poznatog 50+1 pravila, skupštine svih klubova moraju glasati demokratski da bi se ušlo u SuperLigu. Nema donošenja odluka na nivou Hoenessa i Rummeniggea, a znamo svi koliko bi Rummenigge bio spreman za Superligu.Rooney88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ne reci nikad, iskreno se nadam da Bayern nece popustiti ali yebeno ce biti odbiti Superligu i sav taj novac.
E sad pošto njemački klubovi nisu privatne prćije, već skupštine klubova čine navijači, recimo kod Bayerna je u pitanju 300 000+ članova sa punopravnim pravom glasa i većina navijača ovo smatra kao skrnavljenjem fudbala, iz tog razloga Bayern ne može pristupiti Super Ligi. Rummenigge se uvijek zalagao za Superligu na nivou UEFA.e, jer bi tad imao podršku navijača, ovako teško.
Sta je problem, daleko ti? Inace se i dosad zavrsnicama moglo prisustvovati lahko i povoljno. Krv sam propisao da odem u Cardiff na finale, plus kostalo me 4k.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ocekujem da se zavrsnice igraju u New Yorku, Delhiju, Sidneyu, Pekingu.. Divotica
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Haman pa izjavili da se okreću Kineskim navijačima. Fino fino 

Nekad dok sam igrao PES5 I PES6 uvijek sam stavljao u prvu ligu najbolje klubove iz liga petica, ko bi rekao da će nekad u budućnosti u stvarnom životu biti isto 

- akisarajevo92
- Kontakt:
zasto ne bi dodali i u imena nadimke, kao u NBA, NFL
Real Madrid Kings, Manchester Red Devils, itd.
kad je bal nek je maskenbal
Real Madrid Kings, Manchester Red Devils, itd.
kad je bal nek je maskenbal
Don't believe the hype.
Distribucija novca je vec sad u qurcu.Bolje i ovo nego da englezi postanu prejaki jer Burnely ima vise para od Seville il Wolfsburga.Pa prvak championshipa dobiva vise love od vecina prvaka liga jbt
Užarena atmosfera nas čeka u Pekingu.Rovella je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:13Sta je problem, daleko ti? Inace se i dosad zavrsnicama moglo prisustvovati lahko i povoljno. Krv sam propisao da odem u Cardiff na finale, plus kostalo me 4k.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ocekujem da se zavrsnice igraju u New Yorku, Delhiju, Sidneyu, Pekingu.. Divotica
Vjerujem da će se razviti neka nova navijačka kultura. Očekujem slike kineza kako se cerekaju i smiju iako klub čija obilježja nose gubi, ili nešto slično tome..

podrška navijača je nula. podršku imaju od nenavijača, novih tržišta i raznorazne balavurdije na socijalnim mrežama koja ne vidi dalje od nosaRooney88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:07Ne reci nikad, iskreno se nadam da Bayern nece popustiti ali yebeno ce biti odbiti Superligu i sav taj novac.
- ElCartel11
- Kontakt:
Florentino Perez: "Rekli su da nijedan igrač koji bude igrao u Superligi neće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Mislite da je to problem za nas? Pa mi ćemo napraviti vlastito Svjetsko prvenstvo."
Yebe Perez i nevadi.
Yebe Perez i nevadi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ali najjace je kada neko kaze ovo nece biti zanimljivo.
A bilo je zanimljivo kada Juve, Bayern i PSG osvoje 10 titula zaredom ?
A u LP gdje imas sve te timove + Engleze i Spance imas godisnje 10 njihovih medjusobnih utakmica. Ali je zato vazno da imas duele poput Dynamo Kiev - Ferencvaros i sl.
A bilo je zanimljivo kada Juve, Bayern i PSG osvoje 10 titula zaredom ?

A u LP gdje imas sve te timove + Engleze i Spance imas godisnje 10 njihovih medjusobnih utakmica. Ali je zato vazno da imas duele poput Dynamo Kiev - Ferencvaros i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.