Po uzoru na NBA
SL nece dopustati svojim igracima nastup na EP te ce slati svoje koledž fudbalere nekada poznati kao juniori.
Na SP ce biti svima dozvoljen odlazak ali ce biti mnostvo povreda i umornih igraca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Po uzoru na NBA
JohnCleese je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:41Po uzoru na NBA
SL nece dopustati svojim igracima nastup na EP te ce slati svoje koledž fudbalere nekada poznati kao juniori.
Na SP ce biti svima dozvoljen odlazak ali ce biti mnostvo povreda i umornih igraca.
To je javna tajana o kojoj se malo zna. Ljudi umiru na gradilistima a Fifi se suska zbog toga?! Ljudi umiru ali bitna je financijska korist. E evo vam ga sad. Bayern se nećka(Bayern je upao u superligu) PSG kad vidi da ostaje sam, molit ce da upadne.
Bayern, odnosno njemacki klubovi, imaju 50+1 pravilo i navijaci se pitaju. Da je do njihovih foteljasa, oni bi usli bez ikakvih problema. Ali smeksat ce i navijaci vremenom. I evropski kup, preteca LP, je imala identican otpor.
Što ne mijenja činjenicu da su vještačka prćija katarska.
Naravno da hoce, gdje je englezima tradicija? Evo da je jedan klub izasao i pozvao se na tradiciju?! Bayern upada u to nema dileme.Rovella je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:04Bayern, odnosno njemacki klubovi, imaju 50+1 pravilo i navijaci se pitaju. Da je do njihovih foteljasa, oni bi usli bez ikakvih problema. Ali smeksat ce i navijaci vremenom. I evropski kup, preteca LP, je imala identican otpor.
ma nema ih, vrh je sustav, al primjena treba promjene, samo naveo kao primjer, ako zele, mogu i to mijenjati jer nema nadleznosti FIFE
Upravo, uvijek urade suprotno od onog sto igraci i javi klubovi zele pa se onda cude kad se ovako nesto dogodi.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:06Al kako je UEFA proturila ovaj novi format Lige Šampiona taman kad svi pričaju o ovomeProđe ispod rada prihvatanje najgoreg formata nekog velikog takmičenja u historiji
![]()
Sto, pa ja sam pratio PSG prije dolaska ovih para redovono. Landro, Letizi, Yepes Armand Pauleta Rothen Clement Shako...oni njihovi Bordo dresovi veci od igraca za broj uvijek. Ne prate svi i ne navijaju za Barcu i Real..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.