Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Naravno Forlan je kriv za dobre rezultate, a kada ekipa upadne u go.vna onda Forlan nema uticaja nikakvog. Naravno i Sneijder je kriv što je INter osvojio ligu prvaka i Holandija daleko dogurala na Sp-u, a sada kada ide loše, ne, nije do njih. Naravno da je tako.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Naravno Forlan je kriv za dobre rezultate, a kada ekipa upadne u go.vna onda Forlan nema uticaja nikakvog. Naravno i Sneijder je kriv što je INter osvojio ligu prvaka i Holandija daleko dogurala na Sp-u, a sada kada ide loše, ne, nije do njih. Naravno da je tako.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:@Mandrak, j.ebo te Zapater, ta rulja navija za BarcelonuNjegova se ne broji...k'o da mi je on neki strucnjak
@Sexmachineboy, naravno Forlan kriv sto Atletico igra mizerno, a Sneijder kriv sto Intera muce povrede
bgm ti i nisi neka adekvatna osoba za ovakvu vrstu rasprave.. :ugeek:Sexmachineboy je napisao/la:Naravno Forlan je kriv za dobre rezultate, a kada ekipa upadne u go.vna onda Forlan nema uticaja nikakvog. Naravno i Sneijder je kriv što je INter osvojio ligu prvaka i Holandija daleko dogurala na Sp-u, a sada kada ide loše, ne, nije do njih. Naravno da je tako.
@ Mandrak.. pa kao premijer i navijac Spanije fkt da ce to izjavit nakon onog na svjetskom prvenstvu, kazem i za Komsica bi bio i Varupa najbolji na svijetu da nam donese barem plasman na evropsko..
Blancos, pa vidiš da se zayebavam bolan
smijesno mi kako Nail reaguje

Kako si došao do tog zaključka?L_blancos je napisao/la:Ja nisam rekao da ti igraci nisu dobri, naprotiv odlicni su, kao i Ako cemo gledati poslije SP uspjehe onda je CR ispred Messija, al eto svaka mu cast nek osvji sta god oce mene to nece doticat uopste ..
Pogotovo nakon El Claisca
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Pa poslije SP je novi pocetak, novo prvenstvoLeader je napisao/la:Kako si došao do tog zaključka?L_blancos je napisao/la:Ja nisam rekao da ti igraci nisu dobri, naprotiv odlicni su, kao i Ako cemo gledati poslije SP uspjehe onda je CR ispred Messija, al eto svaka mu cast nek osvji sta god oce mene to nece doticat uopste ..
23 gola naspram 18 Messijevih, a zasad taj El Clasico nije donjeo titulu prema tome se ne moze sudit prema jednoj tekmi..
Upravo to, ne mozes gledati prema jednoj tekmi, svako mora imati los dan... Kada bi se gledao omjer ko je bolje igrao izmedju Ronalda i Messija, to bi bilo 17:1 ili nesto slicno...
U El Clasicu, mi smo imali grozan dan, a Barcelona odlican dan.. Sljedeci se igra na Bernabeu i bit cemo jaci za Kaku..
U El Clasicu, mi smo imali grozan dan, a Barcelona odlican dan.. Sljedeci se igra na Bernabeu i bit cemo jaci za Kaku..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Pa ne treba ti Teslin mentalni sklop da to zakljucis.Leader je napisao/la:Kako si došao do tog zaključka?L_blancos je napisao/la:Ja nisam rekao da ti igraci nisu dobri, naprotiv odlicni su, kao i Ako cemo gledati poslije SP uspjehe onda je CR ispred Messija, al eto svaka mu cast nek osvji sta god oce mene to nece doticat uopste ..
Al' dobro, nema veze, ove sezone ako ne bude kakvih povreda Ronaldo (i ako budemo u Primeri ispred Barce) ce to sa lakocom uzet, siguran sam u to.
Nemoj bit tako siguran, i da osvojimo LP i Primeru, i da CR bude po golovima ispred trebali bi se obradovat ako bude u top 3 , a osvajanje-to je nemoguce 
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
A i to sto kazes, to je Sneijder dokazao. Prije ce stavit Biskvita ispred RonaldaL_blancos je napisao/la:Nemoj bit tako siguran, i da osvojimo LP i Primeru, i da CR bude po golovima ispred trebali bi se obradovat ako bude u top 3 , a osvajanje-to je nemoguce
Kakva sranja sve necu vidjeti na ovom forumu
, SEXMACHINE izvini druze al si malo poceo da ...
Neki dan sve fol se zeza sa nama,a danas ili juce pljuje Real na Barcinom topicu, nema veze sve je to djecije, ali sine dragi ne mozes na sve strane
Eh sad o mom dragom REAL-U
Za dva dana Igramo utakmicu koja je jako vazna za nas,ekipa iz Madrida se ne moze pocjenjivati,jer ima jako dobre igrace.Ocekujem dobru utakmicu ali naravno poraz Atletika.Ne bih me cudilo kad bih Kaka poceo od prve minute,jer momak donosi dosta svijezine u nas tim. Ali bilo kako bilo,sve osim pobjede ce za mene biti katastrofa.
Nadam se da ne trazim puno
(1:0)

Neki dan sve fol se zeza sa nama,a danas ili juce pljuje Real na Barcinom topicu, nema veze sve je to djecije, ali sine dragi ne mozes na sve strane
Eh sad o mom dragom REAL-U
Za dva dana Igramo utakmicu koja je jako vazna za nas,ekipa iz Madrida se ne moze pocjenjivati,jer ima jako dobre igrace.Ocekujem dobru utakmicu ali naravno poraz Atletika.Ne bih me cudilo kad bih Kaka poceo od prve minute,jer momak donosi dosta svijezine u nas tim. Ali bilo kako bilo,sve osim pobjede ce za mene biti katastrofa.
Nadam se da ne trazim puno

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma zezam se ja normalno s vama, nije to to. meni uopšte nije cilj bio da isprovociram, hajd da je meni Barca najdraži klub, pa bi bilo možda i drukčije. Ali stvarno mi je glupo to što ne priznajete ovaj izbor i pričate gluposti. Recite jasno da su i Messi iniesta i xavi tri najbolja igrača svijeta, kao što svak normalan kaže i sve je uredu. Nemam stvarno namjeru da se vrijeđamo i da glumimo budale ovdje, samo opušteno.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sad ga i ti usraSexmachineboy je napisao/la:Ma zezam se ja normalno s vama, nije to to. meni uopšte nije cilj bio da isprovociram, hajd da je meni Barca najdraži klub, pa bi bilo možda i drukčije. Ali stvarno mi je glupo to što ne priznajete ovaj izbor i pričate gluposti. Recite jasno da su i Messi iniesta i xavi tri najbolja igrača svijeta, kao što svak normalan kaže i sve je uredu. Nemam stvarno namjeru da se vrijeđamo i da glumimo budale ovdje, samo opušteno.
CR Messi i Kaka su tri najbolja igraca na svijetu
A igraci sa najboljom formom trenutno su CR Messi, Ibrahimovic, Xavi i Bale
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Cekaj, ne pricamo samo mi to, nego i 70% navijaca Barce, a to mozes vidjeti i na anketama koje su objavili Katalonski dnevnici, Sport i El Mundo. Mislim, daleko od toga, Messi je poslije Cristiana najbolji igrac na svijetu i bolji od ove dvojice, ali gledajuci 2010 godinu, Kantu su zasluzili Xavi ili Sneijder (eventualno Iniesta), mislim, Zidane onako odigrao 2006. i nije dobio Balon, a ovaj ... jah... Ali dobro, navikli smo mi na to, mafijaska je organizacija to sto jednom Paja rece.Sexmachineboy je napisao/la:Ma zezam se ja normalno s vama, nije to to. meni uopšte nije cilj bio da isprovociram, hajd da je meni Barca najdraži klub, pa bi bilo možda i drukčije. Ali stvarno mi je glupo to što ne priznajete ovaj izbor i pričate gluposti. Recite jasno da su i Messi iniesta i xavi tri najbolja igrača svijeta, kao što svak normalan kaže i sve je uredu. Nemam stvarno namjeru da se vrijeđamo i da glumimo budale ovdje, samo opušteno.
Ovo se ne moze nikako napisatSexmachineboy je napisao/la:Ma zezam se ja normalno s vama, nije to to. meni uopšte nije cilj bio da isprovociram, hajd da je meni Barca najdraži klub, pa bi bilo možda i drukčije. Ali stvarno mi je glupo to što ne priznajete ovaj izbor i pričate gluposti. Recite jasno da su i Messi iniesta i xavi tri najbolja igrača svijeta, kao što svak normalan kaže i sve je uredu. Nemam stvarno namjeru da se vrijeđamo i da glumimo budale ovdje, samo opušteno.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
I NasriL_blancos je napisao/la:Sad ga i ti usraSexmachineboy je napisao/la:Ma zezam se ja normalno s vama, nije to to. meni uopšte nije cilj bio da isprovociram, hajd da je meni Barca najdraži klub, pa bi bilo možda i drukčije. Ali stvarno mi je glupo to što ne priznajete ovaj izbor i pričate gluposti. Recite jasno da su i Messi iniesta i xavi tri najbolja igrača svijeta, kao što svak normalan kaže i sve je uredu. Nemam stvarno namjeru da se vrijeđamo i da glumimo budale ovdje, samo opušteno.
CR Messi i Kaka su tri najbolja igraca na svijetu
A igraci sa najboljom formom trenutno su CR Messi, Ibrahimovic, Xavi i Bale
Evo da pozdravim sve forumase,novi sam na forumu i fan Reala i simpatisem Arsenal
Drug,svako ima svoj izbor,ovo je drugi put da ponavaljam ovu rijec,a nadam se da je posljedni,DA SAMO SVI ISTI,NEBI VALJALO!Svako drug ima svoje misljenje,ti imas svoje,sa kojim se mnogi ljudi slazu ali ima i ljudi koji se ne slazu sa tvojim misljenjem,nije svima Messi najbolji i nabrojani.Tako da samo se opusti i uzivaj u ovom forumu,nemoj da pricas o ljudima nesto na sta imaju pravo a to je na svoje misljenje.Nadam se da si skontao.
Edit: @RZRC_CHCR DOBRO DOSAO!
Edit: @RZRC_CHCR DOBRO DOSAO!
Zadnja izmjena: junioR, dana/u 11 jan 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pišemo o Ballon d'Or, a tu se gleda kalendarska 2010. godina. Tako da ne računam nastupe/golove u 2011. godini. Tako da Ronaldu oduzmi 5 golova, a Messiu 1. Za ove golove će oni dobiti nagradu sljedeće godine.L_blancos je napisao/la:Pa poslije SP je novi pocetak, novo prvenstvoLeader je napisao/la:Kako si došao do tog zaključka?L_blancos je napisao/la:Ja nisam rekao da ti igraci nisu dobri, naprotiv odlicni su, kao i Ako cemo gledati poslije SP uspjehe onda je CR ispred Messija, al eto svaka mu cast nek osvji sta god oce mene to nece doticat uopste ..
23 gola naspram 18 Messijevih, a zasad taj El Clasico nije donjeo titulu prema tome se ne moze sudit prema jednoj tekmi..
Znači, u 2010. godini poslije SP Messi ima 27 gola (17 La Liga, 4 Kup i 6 LP), C.Ronaldo 26 gola (18 La Liga, 4 Kup i 4 LP), s tim da Messi još ima više asistencija i osvojio je jedan trofej nakon SP (španjolski Superkup).
Tako da ja mislim da je Leo i po statistici bolji od CR nakon SP
Vidjet ćemo kako će ova sezona završiti za Barcelonu i Real, ko bude imao uspješniju sezonu, njihov igrač na godinu osvaja Ballon d'Or
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Od kud tebi podatak da je CR zabio 18 golova u Ligi? Dodaj mu jos 4, ustvari 5, i doci ces do ispravnog podatka. Ne moze... Ronaldo je u ovoj polusezoni bolji od Messija i to niko ne moze osporit, usput, negdje procitah da je Ronaldov MVP ucinak dosta veci od Messijevog za sada.Leader je napisao/la: Pišemo o Ballon d'Or, a tu se gleda kalendarska 2010. godina. Tako da ne računam nastupe/golove u 2011. godini. Tako da Ronaldu oduzmi 5 golova, a Messiu 1. Za ove golove će oni dobiti nagradu sljedeće godine.
Znači, u 2010. godini poslije SP Messi ima 27 gola (17 La Liga, 4 Kup i 6 LP), C.Ronaldo 26 gola (18 La Liga, 4 Kup i 4 LP), s tim da Messi još ima više asistencija i osvojio je jedan trofej nakon SP (španjolski Superkup).
Tako da ja mislim da je Leo i po statistici bolji od CR nakon SP
Vidjet ćemo kako će ova sezona završiti za Barcelonu i Real, ko bude imao uspješniju sezonu, njihov igrač na godinu osvaja Ballon d'Or
Zadnja izmjena: KiNg_SeRgiO_RaMoS, dana/u 11 jan 2011, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.