FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja mislim da je ovo prilika, da se svi udružimo, i amarovci i misketovci i neutralni, da podržimo naš klub da nađe svoje mjesto u superligi!
Let's go Željo!
Love you dear Cera!
Let's go Željo!
Love you dear Cera!
Moze li neko detaljnije napisati koji su to drugi ljudi koji bi zelili da preuzmu uloge u klubu? Jer se moze da procita vec nekoliko dana da se spominje.
Mislim da trenutno ne postoje da su to zelje navijaca, a realnost je da nam pred novu sezonz trebaju novi ljudi u klubu.
Mjau !
Evo ne moraju reći imena, ali barem da znamo da li njihov ulazak znači odlazak kompletne ove uprave sa Cerićem na čelu i otprilike kakav im je plan. Čisto da znamo kako da se postavimo prema tome.
- plavousrcu
- Kontakt:
@kana ako sutimo na vrijedjanje Amara sutit cemo za pet godina i na pljuvanje Ribara, Ivice, Dzele...Sutnja znaci odobravanje. Za svaku sam kritiku, nije mi problem, samo brata zvati covjeka koji je zlatnim slovima upisan u Zeljinu historiju kamatarom, spocitavati mu to sto radi za platu, vrijedjati ga kocijaskim rijecnikom, nije u redu. Pa pogledaj samo juce sta se desavalo. Povedemo 1:0 ovdje se seremo po Amaru, uzdizemo sve i svakoga, ne radujemo se sto vodimo nego se radujemo sto smo pokazali da vodimo jer nije Amar na klupi. Zavrsi 1:1 opet po Amaru. Nema smisla vise, ne mogu da sutim svjestan da sam dosadan vam svima. Ne mogu i gotovo.
Ti stvarno imaš problema. O kakvom ti pomočnom pričaš i o kakavom čovjeku koji piše sa 2 profila. Ne znam tačno kako se zove taj tvoj poremečaj ali trebo bi posjetiti nekog ko to zna.VeteranSA je napisao/la: ↑19 apr 2021, 09:14Još jednom da odgovorim ovom @plavo usrcu i @boja mora, pošto je to isti lik, i neću više kunem vam se. Dakle, molim te nađi i jedan post gdje sam branio, ili uzdizao Misimovića, ili bilo koga iz te ekipe, i stavi ovdje slobodno. Nisam bio za onakav sistem, DJL gdje se petljao u sve, ali za ovo sam još manje, i promjeniće se akoBogda veoma brzo sve.
Stavljanje Amara koji nas je skoro ugasio, ali redovno 8 milja mjesečno uzima za ovako selektiran tim, za ovakvu igru, fizičku spremu, atmosferu u ekipi i klubu, rezultate, u istu rečenicu sa Joškom, Mešom, Škijom je vrijeđanje inteligencije svakog navijača Želje. Ja razumijem da si ti navijač Amara Osima a ne Želje, i ok mi je to, samo ne ubjeđuj nas ovdje da je mlijeko crne boje.
I da naravno, prodaćete pomoćni al u rcuku, zna se da je sve ovako samo zbog toga. Reci baji neka kaparu vrati tamo gdje je uzeo...
Sve i da znaci odlazak svih iz kluba sta ti to znaci ako su ti neki sto dolaze mahalci, neki poduzetnici u pokusaj koji bi se igrali uprave kluba i fudbala a nemaju prebijene pare, neke male karijerice, zivotno i radno iskustvo...itd.
Nije klub samo trener i 11. igraca na terenu i njih jos 10. na klupi ili rosteru.
Mjau !
Ma niko ozbiljan i ko ima para ne želi da dođe u klub i to je osnovni i glavni problem. Želja svih nas da takvi ljudi uđu u klub i odavno su im otvorena vrata ali nema ih. P a zar misliš da bi iko prihvatio onoga iz Londona da je iko bolji bio.
Machak je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:29Sve i da znaci odlazak svih iz kluba sta ti to znaci ako su ti neki sto dolaze mahalci, neki poduzetnici u pokusaj koji bi se igrali uprave kluba i fudbala a nemaju prebijene pare, neke male karijerice, zivotno i radno iskustvo...itd.
Nije klub samo trener i 11. igraca na terenu i njih jos 10. na klupi ili rosteru.
Ja samo pitam, neki ljudi su ih ovdje pohvalili, ja niti znam ko su niti koji su im planovi. Ne treba sve ni negativno odmah gledati. Možda budu baš ono što nam treba.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bravo. Jedini pravi navijac. A ne kao ovi kompleksasi.plavousrcu je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:13@kana ako sutimo na vrijedjanje Amara sutit cemo za pet godina i na pljuvanje Ribara, Ivice, Dzele...Sutnja znaci odobravanje. Za svaku sam kritiku, nije mi problem, samo brata zvati covjeka koji je zlatnim slovima upisan u Zeljinu historiju kamatarom, spocitavati mu to sto radi za platu, vrijedjati ga kocijaskim rijecnikom, nije u redu. Pa pogledaj samo juce sta se desavalo. Povedemo 1:0 ovdje se seremo po Amaru, uzdizemo sve i svakoga, ne radujemo se sto vodimo nego se radujemo sto smo pokazali da vodimo jer nije Amar na klupi. Zavrsi 1:1 opet po Amaru. Nema smisla vise, ne mogu da sutim svjestan da sam dosadan vam svima. Ne mogu i gotovo.
Isti sam ne mogu kočijaša. Nek idu anamo na onu stranu grada gdje im je i mjestoLavor je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:57Bravo. Jedini pravi navijac. A ne kao ovi kompleksasi.plavousrcu je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:13@kana ako sutimo na vrijedjanje Amara sutit cemo za pet godina i na pljuvanje Ribara, Ivice, Dzele...Sutnja znaci odobravanje. Za svaku sam kritiku, nije mi problem, samo brata zvati covjeka koji je zlatnim slovima upisan u Zeljinu historiju kamatarom, spocitavati mu to sto radi za platu, vrijedjati ga kocijaskim rijecnikom, nije u redu. Pa pogledaj samo juce sta se desavalo. Povedemo 1:0 ovdje se seremo po Amaru, uzdizemo sve i svakoga, ne radujemo se sto vodimo nego se radujemo sto smo pokazali da vodimo jer nije Amar na klupi. Zavrsi 1:1 opet po Amaru. Nema smisla vise, ne mogu da sutim svjestan da sam dosadan vam svima. Ne mogu i gotovo.
Amar je najtrofejniji NARAVNO. Tutule, duple krune, nizovi..niko to ne može ponoviti u ovoj ligi.. Karinđao cijelu ligu godinama, definitivno. Mangup, namazanko, taktičar, matematičar, definitivno....ali bio nekada prije 7-8 ili više godina. Da znate kako sam ja bio zajeban za trebe prije 15 godina, nije je bilo koja je mogla pobjeći...ali na žalost godine prolaze, i nose mnoge stvari sa sobom. Promjene, konkurenciju, starenje, drukčije razmišljanje...možemo li se mi pomiriti sa činjenicom da naš najtrofejniji trener nje više to što je bio. Možemo li prihvatiti da je najveći krivac za trenutne rezultate, jer on je selektirao ekipu, i on je vodio i pripremao ekipu. Ono što imamo i što nam ostavlja nije vrijedno plate koju prima. Šta je tu problem? Šta je tu uvreda? NIKADA, ali NIKADA nisam ružnu riječ za njega napisao. Ne gotivim ga. Ne zbog toga što mi je pokupio trebu, ili meni lično učinio nešto nažao, nego zbog tog što vidim da ono što on zadnje dvije i po godine radi nije u interesu Želje. To je ključno i sva poenta.
A da se ne lažemo, svi znamo da je on bio nosioc svih promjena i tzv "šampanjac" ekipe (jbg sami su krivi što ih tako zovemo). Je li javno rekao da dolazi da donese bolje od onoga što smo imali? (mada ako gledamo sve osim tribine jeste bilo loše) Jeste rekao je to, i onda nam podvalio ono torpedersko gofno, i veliku skupinu podobnih nesposobnjakovića koji osim Jasmina Badžaka ništa nisu mogli u klub donijeti, i zato smo tu gdje jesmo.
Obećavam da ga fakat neću spomenuti kada stvarno ode iz kluba. Na žalost on je još uvijek tu, rovari oko skupštine, opet bi podobne, prima platu a ništa ne radi trenutno...on da je pravi Željovac, najmanje što bi mogao je reći da mu se plata u budućnosti prepolovi zbog ukupne situacije u klubu. Hoće li to reći? Hoće al u rcuku. I šta opet je šatro legenda i poredi se sa Mešom ili Škijom. Naplatiće on sva svoja potraživanja, i te plate od 8 milja, iako ništa nije dao za te cifre. Igrače bi kažnjavali, uzimali bi im i neisplaćeno, ali njega ne diraj. Sveta krava šta li?
Slažem se da svi treba da se okrenemo budućnosti, pokušamo ( a od srca se nadam da hoćemo) se ujediniti, podvući crtu, ne okretati se unazad, nego hrabro i zajednički krenuti naprijed. U klubu pokušati rješavati finansijske nebuloze, ami moliti Boga da nas puste na tribine, i da u okviru svojih mogućnosti podržimo. Karta, članarina, fan shop. Pokušati uvijek nekog novog dovesti sa sobom na Grbavicu. Grla i dlanove...tu smo najjači, i tu nam niko iz ove lige nije (bio) ni do koljena. Vidjećemo gdje smo kada prođe korona, i koliko možemo i koliko volimo Želju. A nisam siguran da ćemo napuniti stadion, i podržati tamo gdje treba, a ne ovdje po forumima i društvenim mrežama...
A da se ne lažemo, svi znamo da je on bio nosioc svih promjena i tzv "šampanjac" ekipe (jbg sami su krivi što ih tako zovemo). Je li javno rekao da dolazi da donese bolje od onoga što smo imali? (mada ako gledamo sve osim tribine jeste bilo loše) Jeste rekao je to, i onda nam podvalio ono torpedersko gofno, i veliku skupinu podobnih nesposobnjakovića koji osim Jasmina Badžaka ništa nisu mogli u klub donijeti, i zato smo tu gdje jesmo.
Obećavam da ga fakat neću spomenuti kada stvarno ode iz kluba. Na žalost on je još uvijek tu, rovari oko skupštine, opet bi podobne, prima platu a ništa ne radi trenutno...on da je pravi Željovac, najmanje što bi mogao je reći da mu se plata u budućnosti prepolovi zbog ukupne situacije u klubu. Hoće li to reći? Hoće al u rcuku. I šta opet je šatro legenda i poredi se sa Mešom ili Škijom. Naplatiće on sva svoja potraživanja, i te plate od 8 milja, iako ništa nije dao za te cifre. Igrače bi kažnjavali, uzimali bi im i neisplaćeno, ali njega ne diraj. Sveta krava šta li?
Slažem se da svi treba da se okrenemo budućnosti, pokušamo ( a od srca se nadam da hoćemo) se ujediniti, podvući crtu, ne okretati se unazad, nego hrabro i zajednički krenuti naprijed. U klubu pokušati rješavati finansijske nebuloze, ami moliti Boga da nas puste na tribine, i da u okviru svojih mogućnosti podržimo. Karta, članarina, fan shop. Pokušati uvijek nekog novog dovesti sa sobom na Grbavicu. Grla i dlanove...tu smo najjači, i tu nam niko iz ove lige nije (bio) ni do koljena. Vidjećemo gdje smo kada prođe korona, i koliko možemo i koliko volimo Želju. A nisam siguran da ćemo napuniti stadion, i podržati tamo gdje treba, a ne ovdje po forumima i društvenim mrežama...
- lijevapolutka
- Kontakt:
Jel' upratio ko Hrelju na treninzima? Kako se snalazi momak? Ne mogu više da razmišljam o onim starudijama od igrača.
Spava on jos, kad ustane oko 4 ima da pocne mafijat
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Ferroviere1987, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, svemalim1, zastitaIdentiteta i 74 gosta.