Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Bayern i PSG ce se dobro zeznuti ako ne ugrabe svoje mjesto, gledat ce se Bundeska ali nece to biti interesantno kad ni u jednom takmicenju nemas prave konkurencije.
Arsenal i Spursi ce ih preskočiti preko noći sa ovim novim novcem.
Arsenal i Spursi ce ih preskočiti preko noći sa ovim novim novcem.
Sta ce sprijeciti Florentina Pereza da napravi takmicenje sa ekipama najboljih nogometasa Spanije,Njemacke,Engleske i sl.Samo ime promijeni i u istom timu igraju Pique Ramos De Gea i to je kao reprezentacija a svi znamo sta bi ljudi radije gledali ovakve repke ili sa nekim obicnim igracimaVagabundo88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:40Kakvo krsenje prava, jednostavno savezi postave selektore koji nece ove zvati i to je to. Nema tu ni K od krsenja prava
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa Uefa blokira igrače, ne timove. Kako je Harry Kane mogao uticati na odluku rukovodstva Spursa da istupe iz CL i osnuju Superligu ? Kojom metodom svega ti ? I jos podrzaavate ovo.ASD je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:40Ne kontam, na koju foru je kriminal što UEFA neće dopustiti klubovima koji krše pravila UEFA-e da daju igrače u UEFA-ina takmičenja?LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:37@bodi upravo zato kazem da je krsenje ljudskih prava. Čeferin je bijesan i sad jer ne moze nista vlasnicima ide kazniti nogometase, one nogometase od kojih su se on i slicni obogatili. One nogometase zbog kojeg Uefa kupi ogromnu lovu od Eura. Em što je bezobrazluk, em sto je kriminal.
Za Bundesicu i Ligue1 se ne slazem. Zanimljivo je donekle lokalnim navijacima i tjt. U realnosti niko to ne prati. Isto da ja kazem da je meni bila zanimljiva utakmica Celte i Seville prosli ponedjeljak. Mislim meni jeste i vrijedilo je pogledati, ali Real protiv Getafea je gledalo 5 miliona ljudi, a Celtu i Sevillu (koja je uzgred receno bila 5 puta bolja utakmica) 200 hiljada.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa Bayern i Psg cekaju samo da vide koje ce sankcije bit. Ako bude bez velikih sankcija pridruzit ce se u ove klubove s pozivnicom. To je valjda svima jasno. Pametno urađeno
Ceferin jako i sa svi noge klizeci
Alexander Ceferin: “These are so-called big clubs, it is clear that the big clubs of today were not always big clubs. Juventus were in Serie B, Man United before Sir Alex Ferguson was I don't know where”.
"We will do the sanctions we can do within the law, of course”.
#Uefa

Alexander Ceferin: “These are so-called big clubs, it is clear that the big clubs of today were not always big clubs. Juventus were in Serie B, Man United before Sir Alex Ferguson was I don't know where”.
"We will do the sanctions we can do within the law, of course”.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- ASD
- Kontakt:
Sami su potpisali ugovore s tim klubovima.LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:45Pa Uefa blokira igrače, ne timove. Kako je Harry Kane mogao uticati na odluku rukovodstva Spursa da istupe iz CL i osnuju Superligu ? Kojom metodom svega ti ? I jos podrzaavate ovo.ASD je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:40Ne kontam, na koju foru je kriminal što UEFA neće dopustiti klubovima koji krše pravila UEFA-e da daju igrače u UEFA-ina takmičenja?LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:37@bodi upravo zato kazem da je krsenje ljudskih prava. Čeferin je bijesan i sad jer ne moze nista vlasnicima ide kazniti nogometase, one nogometase od kojih su se on i slicni obogatili. One nogometase zbog kojeg Uefa kupi ogromnu lovu od Eura. Em što je bezobrazluk, em sto je kriminal.
Za Bundesicu i Ligue1 se ne slazem. Zanimljivo je donekle lokalnim navijacima i tjt. U realnosti niko to ne prati. Isto da ja kazem da je meni bila zanimljiva utakmica Celte i Seville prosli ponedjeljak. Mislim meni jeste i vrijedilo je pogledati, ali Real protiv Getafea je gledalo 5 miliona ljudi, a Celtu i Sevillu (koja je uzgred receno bila 5 puta bolja utakmica) 200 hiljada.
Neka čekaju istek ugovora i igraju za klubove kiji ne igraju Superligu.
UEFA ako htjedne zaštititi lige i repke jednostavno će morati činiti radikalne poteze. Htjeli ili ne htjeli.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ti klubovi čekaju da se smire strasti, pa će i oni za sedmicu javiti da se pridružuju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:46Pa Bayern i Psg cekaju samo da vide koje ce sankcije bit. Ako bude bez velikih sankcija pridruzit ce se u ove klubove s pozivnicom. To je valjda svima jasno. Pametno urađeno
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislim da je ova prica oko lige na isti fazon kao i politicka situaciju u bih, kad se nema para i neki kredit dize okreni pricu na rat .... isto i ovi klubovi da su pretjerali u potrosnji i da su im minusu veliki i sad ko kreni s pricom o super ligi 

-
- Kontakt:
Pa neka napravi.Becker1 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:45Sta ce sprijeciti Florentina Pereza da napravi takmicenje sa ekipama najboljih nogometasa Spanije,Njemacke,Engleske i sl.Samo ime promijeni i u istom timu igraju Pique Ramos De Gea i to je kao reprezentacija a svi znamo sta bi ljudi radije gledali ovakve repke ili sa nekim obicnim igracimaVagabundo88 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:40Kakvo krsenje prava, jednostavno savezi postave selektore koji nece ove zvati i to je to. Nema tu ni K od krsenja prava

Evropsko prvenstvo koje ce igrati 4 zemlje i gdje ce smjeti igrati samo igraci koji igraju u Super Ligi. Super, sve zanimljivije od zanimljivijeg.
Super Liga ce dobiti podrsku samo i SAMO ukoliko nogometni savezi klubova clanica Super Lige daju podrsku tom natjecanju. Netom poslije toga, UEFA je MRTVA. Da li ce se to desiti, ostaje da vidimo.
Jao kakva pižđavina Ceferina. 

- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj u ovoj lizi Totenham i Arsenal
Ako ćemo realno trebaju biti Notingen Forest i Aston Vila kao osvajači nekda LP

- LlullSergio
- Kontakt:
Pa potpisali su ugovore prije ikakve Superlige i ičega drugog.
Koprcaš se baš.
Koprcaš se baš.
Ja ne znam kako neko može podržavati uefinu odluku da zabrani igračima da igraju ep. Takvim potezima najveću štetu čine sebi, savezima i navijačima koji su i dalje na njihovoj strani, mada je pitanje vremena kada će im i oni okrenuti leđa.
-
- Kontakt:
Pa ok, neka ispunjavaju obaveze prema ugovoru. Samo ne mogu igrati utakmice pod ingerencijom UEFE i FIFE. Kraj price.LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:52Pa potpisali su ugovore prije ikakve Superlige i ičega drugog.
Koprcaš se baš.
Neka igraju utakmice pod ingerencije Super Ligaša i mundijal super ligaša.
.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ma ko im je.be mater napravice Papa Flo medjugalakticko prvenstvo.
- Marsal
- Kontakt:
Kme kme.Bayern@heart je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:50Čuj u ovoj lizi Totenham i Arsenal![]()
![]()
Arsenal je finansijski stabilniji klub sa većom bazom navijača od svih ostalih 15 klubova u ligi. Rezultati trenutno nisu na nivou, ali ono što Arsenal može ponuditi ovoj ligi prevazilazi sve nekadašnje uspjehe Marseja, Aston Vile, Notingema, Leicestera i sličnih klubova.
I to svako dobro zna, no eto hajmo naći nekog kome ćemo se smijat. Pa smijte se, za 3 godine današnji krnji Arsenal će moći kupit čitavu Bundesligu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Potpises ugovor i ako tim hoce da igras tamo neki Audi kup ti igras i sutis, tako ce biti i ovdje.LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:52Pa potpisali su ugovore prije ikakve Superlige i ičega drugog.
Koprcaš se baš.
- ASD
- Kontakt:
Imaju sud i neka traže raskid. Ako misle da mogu.LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:52Pa potpisali su ugovore prije ikakve Superlige i ičega drugog.
Koprcaš se baš.
De nek me neko citira kad krenu demanti ovih 12 klubova oko super lige.
Nema od tog nist, bar ne tako skoro.
Nema od tog nist, bar ne tako skoro.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.