Citiram te kroz par dana ili mozda sati
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Već godinama Bayern je zagovornik ove lige sa Agnelijem tako da..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema sanse da Bayern ne bude dio ovoga, pa sastajale se glavesine 2 3 puta sa Perezom oko SL.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Watzke kaze da su Bayern i BVB istog misljenja. Moguce da je to izjavio samo da bi Bayern jos gore izgledao kada pristane na Superligu.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Nije to tako jednostavno da igraju zbog pravila 50+1. A realno Liga Prvaka ce biti sranje bez svih tih klubova koji odu u Superligu. Vidjet cemo sta ce biti na kraju ali nadam se da ce i Bayo igrati tu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma nema nista od Super lige... samo sacekajte kad se politika umjesa, vec su se francuski i engleski politicari upetljali, jos kad Frau Merkel se javi i kaze NEIN! Mogu ga Florentino Perez i kompanija samo podudlati...Bundesliga je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:49Nije to tako jednostavno da igraju zbog pravila 50+1. A realno Liga Prvaka ce biti sranje bez svih tih klubova koji odu u Superligu. Vidjet cemo sta ce biti na kraju ali nadam se da ce i Bayo igrati tu.
-
- Kontakt:
I ja sumnjam. Jos kako ce to sve organizovati u tako kratkom vremenskom periodu, rijesiti sponzorske ugovore, organizovati takmicenje itd. Takodjer postoji tu sukob interesa jer imas Pereza kao predsjednika te Lige, a lik predsjednik Reala. Agnelli potpredsjednik. Kako ce oni biti ako im timovi igraju Ligu. Onda bi bilo stimaljki za Real, Juventus i United sigurno jer ima tu i Glazer.
Watzke ne može pričati u ime Bayerna i RBL.Podatak da pobjednik CL dobije 120 mil a da će pobjednik Superlige dobiti 400 mil dovoljno govori.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nadam se da necemo upast' u tu Super Ligu, bilo bi mi zao da prestajem navijati za Bayern nakon toliko godina
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bayern Munich manager Hansi Flick: “I’m focused on different topics but I can say that the Super League wouldn't be good for European football...”. Bayern position seems so clear against the Super League, also after BVB statement in the morning.#SuperLeague #Bayern
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rumeni odmah uze Agnellijevu fotelju. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Reci to igračima koji za mjesec dana zarade što neki hirurg ne može za cijeli život.
Zar je moguće da neko misli opravdati ovo takmičenje,rušenje svega što je nastajalo više od 100 godina.
Bukvalno uzimanje para,i okretanje ledja svima koji nemaju novac,da nestanu.Zapravo spektakl,uzbudjenje koje donose utakmice LP su nešto što treba doživjeti,utakmice koje se dešavaju jednom dvaputa u par godina zato i jesu posebne,lupam Liv-real,ili Bayern PSG Itd.
I sve to mijenjati ligom bez ikakvog natjecateljskog naboja,jer realno ako krenete loše nemate brige igrate imate zagarantirano mjesto opet,pare zapravo nemate ni razlog da igrate dalje,ali eto ispoštujete sezonu....
Kapa do poda Portu,PSG,Leipzigu,BVB,Bayernu jer su stali na stranu fudbala,bez obzira iz kojih razloga,akobogda sutra kad i nadamo se da hoće sve bude opet vraćeno na normalu tim ljudima,klubovima treba dati ordenje ako uspiju i spase ono što svi volimo i čekamo.
Neću pisati o samom sastavu te lige i najboljima u Evropi jer ne želim uvrijediti neke navijače drugih klubova jer sam siguran da je svaki navijač i ljubitelj fudbala protiv ove jadne i patetične režije anjelija Perez i tih glejzera.
Utorak i srijeda su praznici nogometa,nešto sto iščekujemo i divimo se iz godine u godinu,i mali dobiju nagradu pa dočekaju da im u njihovom gradu zaigraju Messi i Ronaldo,Lewa pa čak ih i iznenade.
Moram reći razočaran sam posebno u neke klubove,
Liverpul i njihovo you Will nevere walk alone i narodski klub,hladno sve pogazili,Man utd jedino svatljivo Glejzeri pa ljudi mislim još ni pravila fudbala ne poznaju
I na kraju Real Madrid,nadam se da je ovo Perez a ne real jer brate upravo su bacili sve svoje titule,bacili sve što su sto godina gradili,slušam jutros Gery Nevila kaže trab ih sve kazniti,oduzeti bodove sve,uzeti im pare,izbaviti iz lige.
Apsolutno se slažem sve im oduzeti staviti na zadnje mjesto na tabeli izbaciti u Premiership,skroz ih izbaciti sve do jednog.Ovo je kao državni udar,i apsolutno se treba tako i tretirati,nebitno kako se zovete vi ste upravo zgazili nešto sto je vas stvorilo,najljepši i najbolji sport na svijetu,okrenuli ste ledja svemu što vas je učinilo takvim kakvi jeste,vi niste vrijedni svojih fanova,svega što predstavljate,upravo ste svi okrenuli ledja svemu,ligi koja vas podržava,svima koji ovise o ovome od prve do one 7-8 lige,vi niste vrijedni.(hvala i dovodjenja,ako sma nekada volio želio susret s Realom u finalu,uživao sad i vama i svima koji su s vama želim samo da se debelo kajete i da vaši **** vlasnici uzivaju u vašim utakmicama sami i bez navijača i zarade kojoj se nadate jer to i zaslužujete da ostanete sami kao što ste sada okrenuli ledja svima od svoje lige navijača i onih nižih koji su sanjali da nekada dočekaju vaš klub i razmjenu dres s vašim zvijezdama,želim vam svima da plačete za ovim što ste imali jer i da se vratite više nećete imati to što ste imali jer ste sve sinoć zgazili)
Bukvalno uzimanje para,i okretanje ledja svima koji nemaju novac,da nestanu.Zapravo spektakl,uzbudjenje koje donose utakmice LP su nešto što treba doživjeti,utakmice koje se dešavaju jednom dvaputa u par godina zato i jesu posebne,lupam Liv-real,ili Bayern PSG Itd.
I sve to mijenjati ligom bez ikakvog natjecateljskog naboja,jer realno ako krenete loše nemate brige igrate imate zagarantirano mjesto opet,pare zapravo nemate ni razlog da igrate dalje,ali eto ispoštujete sezonu....
Kapa do poda Portu,PSG,Leipzigu,BVB,Bayernu jer su stali na stranu fudbala,bez obzira iz kojih razloga,akobogda sutra kad i nadamo se da hoće sve bude opet vraćeno na normalu tim ljudima,klubovima treba dati ordenje ako uspiju i spase ono što svi volimo i čekamo.
Neću pisati o samom sastavu te lige i najboljima u Evropi jer ne želim uvrijediti neke navijače drugih klubova jer sam siguran da je svaki navijač i ljubitelj fudbala protiv ove jadne i patetične režije anjelija Perez i tih glejzera.
Utorak i srijeda su praznici nogometa,nešto sto iščekujemo i divimo se iz godine u godinu,i mali dobiju nagradu pa dočekaju da im u njihovom gradu zaigraju Messi i Ronaldo,Lewa pa čak ih i iznenade.
Moram reći razočaran sam posebno u neke klubove,
Liverpul i njihovo you Will nevere walk alone i narodski klub,hladno sve pogazili,Man utd jedino svatljivo Glejzeri pa ljudi mislim još ni pravila fudbala ne poznaju
I na kraju Real Madrid,nadam se da je ovo Perez a ne real jer brate upravo su bacili sve svoje titule,bacili sve što su sto godina gradili,slušam jutros Gery Nevila kaže trab ih sve kazniti,oduzeti bodove sve,uzeti im pare,izbaviti iz lige.
Apsolutno se slažem sve im oduzeti staviti na zadnje mjesto na tabeli izbaciti u Premiership,skroz ih izbaciti sve do jednog.Ovo je kao državni udar,i apsolutno se treba tako i tretirati,nebitno kako se zovete vi ste upravo zgazili nešto sto je vas stvorilo,najljepši i najbolji sport na svijetu,okrenuli ste ledja svemu što vas je učinilo takvim kakvi jeste,vi niste vrijedni svojih fanova,svega što predstavljate,upravo ste svi okrenuli ledja svemu,ligi koja vas podržava,svima koji ovise o ovome od prve do one 7-8 lige,vi niste vrijedni.(hvala i dovodjenja,ako sma nekada volio želio susret s Realom u finalu,uživao sad i vama i svima koji su s vama želim samo da se debelo kajete i da vaši **** vlasnici uzivaju u vašim utakmicama sami i bez navijača i zarade kojoj se nadate jer to i zaslužujete da ostanete sami kao što ste sada okrenuli ledja svima od svoje lige navijača i onih nižih koji su sanjali da nekada dočekaju vaš klub i razmjenu dres s vašim zvijezdama,želim vam svima da plačete za ovim što ste imali jer i da se vratite više nećete imati to što ste imali jer ste sve sinoć zgazili)
-
- Kontakt:
Licemjerno i to jako. Znaci u redu je da su svi ti klubovi privatne prcije od kojih su mnogi cista plastika tipa PSG ili City, a nije u redu da igraju Super ligu? Mislim da od Super lige nece na kraju biti nista ali nemojte licemjerja. I UEFA i FIFA su teski mafijasi kojima su pare najbitnije. Zato i mijenjaju format od 2023/24-te. I tu ce igrati najbogatiji sa pozivnicama. Ja sam za vise utakmica jakih klubova u sezoni. A ne da moram cekati 6 mjeseci do nokaut faze. Svi dobijaju, i navijaci i klubovi. Treba u tu novu Ligu Prvaka ukljuciti i ostale timove iz ostalih liga. Takodjer veci fond nagrada jer ovo nije dovoljno.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Flick hoće da postane selektor a uskoro se gasi reprezentativni nogomet. Kako se samo syebao sa odlukom da napušta Bayern 

Ostanak u ovom formatu CL bez većih timova nema smisla,kakva je to CL gdje će igrati protiv Leedsa,Betisa i sl.Van pameti.
Rummenige preuzeo mjesto predsjednika ECA umjesto Agnelija.
Rummenige preuzeo mjesto predsjednika ECA umjesto Agnelija.
-
- Kontakt:
Ma sranje tesko. Ali vjerujem da ovih 12 klubova samo blefira i trazi vise para. Zbog toga ovo sve. Vjerujem da ce igrati Ligu Prvaka ali pod drugim uslovima. Ko ce gledati Bayu protiv Betisa, West Hama? Dosta mi bilo ono kad smo igrali protiv Getafea u Kupu Uefa. Jos je tad Bayo bio kudikamo slabiji. Takodjer ako se ovo ostvari logicno je da ce ti igraci napustati tim. Hoce i oni u jace takmicenje i pogotovo hoce vise da zaradjuju.
Kažu kako je Super liga zlo i kako su kriminalci iz UEFA i FIFA sveci i kao sa njima fudbal ima neki 'poseban' čar.
Još kad mi kažu nije sve do para u fudbalu. Pa do čega je i to nije u zadnjih 20 godina nego oduvijek? 1980. si davao 2 miliona a danas daješ 200 miliona iz raznih faktora, inflacije, marketinga, veličine itd... Izaberi razlog i tu nema ništa pogrešno jer vrijednost para se smanjuje.
Prvo i zadnje fudbalski tim je firma. I on kao firma ulaže pare, rizikuju i kao takvi trebali bi uzimati veći dio kolača a ne neke uhljebarske/mafijaške organizacije poput UEFA-e ili FIFA-e. Još kad ti nametnu neka pravila - kao velikani fudbala a 90% članova potrčalo nije.

Još kad mi kažu nije sve do para u fudbalu. Pa do čega je i to nije u zadnjih 20 godina nego oduvijek? 1980. si davao 2 miliona a danas daješ 200 miliona iz raznih faktora, inflacije, marketinga, veličine itd... Izaberi razlog i tu nema ništa pogrešno jer vrijednost para se smanjuje.
Prvo i zadnje fudbalski tim je firma. I on kao firma ulaže pare, rizikuju i kao takvi trebali bi uzimati veći dio kolača a ne neke uhljebarske/mafijaške organizacije poput UEFA-e ili FIFA-e. Još kad ti nametnu neka pravila - kao velikani fudbala a 90% članova potrčalo nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.