Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Super League
Da bi navijao za Real stvarno moraš da budeš neka specijalna vrsta retarda, rekli bi superretard
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno, vise vjerujem covjeku koji je X puta uzeo LP i napravio Galacticose, nego liku koji je do prije 10 godina vodio FK Olimpija.
Tom keru ni vlastiti unuk ne vjeruje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:28Realno, vise vjerujem covjeku koji je X puta uzeo LP i napravio Galacticose, nego liku koji je do prije 10 godina vodio FK Olimpija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Fkt vam je smijesna ta prica o tome da klubovi brinu za svoje lokalne navijace. Bukvalno im puca kur.ac za misljenje te grupe kad znaju da ce Azijati i Ameri donijeti 10 puta veci profit. Fudbal u tom nekom izvornom obliku je umro jos kad se dozvolio neogranicen broj stranjh igraca u klubovima. To odavno nije sport neke lokalne zajednice nego veoma veoma profitabilan biznis. I ovi sto izdaju sad saopstenja protiv lige bi sup.ka dali da finansijski i rezultatski dovoljno jaki pa da se i njih pozove u Superligu.
Lige će umrijeti isključivo ako se SL potpuno zatvori i ovi timovi se prestanu takmičiti u tim ligama. Ne znam zašto konstantno vlada narativ kao da je u pitanju potpuno zatvorena liga i da potpisnici ne žele više igrati svoje nacionalne lige. Ovo je trenutno samo zamišljeno kao zamjena za LP i ništa više.
Ne vidim ni da savezi baš potenciraju priču oko izbacivanja. Jasno je da oni tu gube mnogo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Nerminovic
- Kontakt:
Jedna insajderska
Kopenhagen ulazi kao iduca ekipa, ceka se jos manje detalje

Kopenhagen ulazi kao iduca ekipa, ceka se jos manje detalje

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
A ovi parovi će kao biti drugačiji?messilla je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:21Smoriš se u smislu da čekaš šest mjeseci da krene ono što je jedino zanimljivo u vezi LP i onda zbog dirigovanog žrijeba vrte iste parove konstantno.Lillard je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:13Moze bit gledanije prvih par sezona, ali da ce nekome bit to zanimljivo stalno nema teorije.
Pa sad kad se u grupi sastanu ili u osmini finala CL slicni parovi ko lani ljudi se zale kako opet gledaju isto. A svaki tjedan gledat istih 12 klubova ce kao bit extta zanimljivo![]()

Neće biti drugačiji, nego ćeš čitavih šest mjeseci umjesto debele hladovine po ovom trenutnom formatu imati borbu za osam mjesta u nokaut fazi po ovome što su zamislili.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 19 apr 2021, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
poenta je da nećeš čekati i gubiti vrijeme pola godine na ferencvarose i slicne isprdke da bi došao do tih utakmicaOikamid je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:34A ovi parovi će kao biti drugačiji?messilla je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:21Smoriš se u smislu da čekaš šest mjeseci da krene ono što je jedino zanimljivo u vezi LP i onda zbog dirigovanog žrijeba vrte iste parove konstantno.Lillard je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:13Moze bit gledanije prvih par sezona, ali da ce nekome bit to zanimljivo stalno nema teorije.
Pa sad kad se u grupi sastanu ili u osmini finala CL slicni parovi ko lani ljudi se zale kako opet gledaju isto. A svaki tjedan gledat istih 12 klubova ce kao bit extta zanimljivo![]()
![]()
![]()
Amerikanizacija nogometa
Perez je budala koja je obećala kule i gradove ovim zaduženim klubovima.I ja sam protiv lopova iz Uefe ali treba vremena da se uradi pravi model takmičenja i da se više ne zavisi od Uefe.Idiot Perez je ovako izazvao haos koji neće znati riješiti nego će se kulturno izvući a Uefa će napraviti ustupke.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Borrusia, Bayo i Porto zavrsavaju LP do kraja umjesto superligaske trojke
Evo nam je covjek koji nije znao pravilno nick na forumu napisati objasnio da najmocniji covjek svjetskog fudbala i CEO jedne od najvecih gradjevinskih kompanija svijeta nece moci rijesiti ovu situacijuSaurman je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:39Perez je budala koja je obećala kule i gradove ovim zaduženim klubovima.I ja sam protiv lopova iz Uefe ali treba vremena da se uradi pravi model takmičenja i da se više ne zavisi od Uefe.Idiot Perez je ovako izazvao haos koji neće znati riješiti nego će se kulturno izvući a Uefa će napraviti ustupke.

Za mene je to unistavanje nogometa, za tebe vrhunski proizvod.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:37poenta je da nećeš čekati i gubiti vrijeme pola godine na ferencvarose i slicne isprdke da bi došao do tih utakmica
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kako ih je ona budala Perez uvukla u ovoFootball clubs in the ESL could be hit by a windfall tax and visa crackdown to stop them, Culture Secretary Oliver Dowden warns. "We will put everything on the table to prevent this from happening."
Basically means clubs could be banned from foreign transfers.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemoj gledat, šta da ti kažem. Promijeni klub, navijaj za Dortmund ili nešto slično, ne bi ti bilo prvi put.Lillard je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:47Za mene je to unistavanje nogometa, za tebe vrhunski proizvod.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:37poenta je da nećeš čekati i gubiti vrijeme pola godine na ferencvarose i slicne isprdke da bi došao do tih utakmica
Ja ću i dalje pratiti klub za koji navijam od djetinjstva i uživat ću u njihovim tekmama.
Ima sposobnijih i moćnijih ljudi od Pereza, ne briniEpidaurus je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:46Evo nam je covjek koji nije znao pravilno nick na forumu napisati objasnio da najmocniji covjek svjetskog fudbala i CEO jedne od najvecih gradjevinskih kompanija svijeta nece moci rijesiti ovu situacijuSaurman je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:39Perez je budala koja je obećala kule i gradove ovim zaduženim klubovima.I ja sam protiv lopova iz Uefe ali treba vremena da se uradi pravi model takmičenja i da se više ne zavisi od Uefe.Idiot Perez je ovako izazvao haos koji neće znati riješiti nego će se kulturno izvući a Uefa će napraviti ustupke.
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Kauč navijaci ovo naravno podrzavaju, jer se ni po cemu ne razlikuju od onih iz Azije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja imam osjecaj da ce oni nekad u dogledno vrijeme praviti i Superleague 2,3 itd .Jednostavno sve sfere zivota je novac preuzeo , nas pravih fanatika i old school navijaca lagano sve manje i manje ima.Također apsolutno nisam ni na strani UEFE i FIFE , takoder kriminalnih organizacija sa vec unaprijed znatom raspodjelom novca.Ako bih vec nesta volio da se desi , a da nije ova Superliga je da se smanji broj klubova u ovim najjacim ligama petice i sire.Previse imamo termina napucanih sa utakmicama , a smanjenje broja klubova bi sigurno dodatno povecao kvalitet samog sporta + igraci ne bi bili kao masine koje igraju te nacionalna prvenstva i kupove , te europska takmicenja , te kvalifikacije i takmicenja vezane za reprezentacije .Zato i imamo ovoliki broj povreda širom svijeta , više nego ikad s obzirom na skoro stalne ritmove sub-sri-sub uz mini pauze od 10 dana.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da ponovim Perez je budala,čuj najmoćnji čovjek u fudbalu.Epidaurus je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:46Evo nam je covjek koji nije znao pravilno nick na forumu napisati objasnio da najmocniji covjek svjetskog fudbala i CEO jedne od najvecih gradjevinskih kompanija svijeta nece moci rijesiti ovu situacijuSaurman je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:39Perez je budala koja je obećala kule i gradove ovim zaduženim klubovima.I ja sam protiv lopova iz Uefe ali treba vremena da se uradi pravi model takmičenja i da se više ne zavisi od Uefe.Idiot Perez je ovako izazvao haos koji neće znati riješiti nego će se kulturno izvući a Uefa će napraviti ustupke.![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.