Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Sta cemo mi u Super ligi pa nas Ajax,Lyon i Porto nadigraju,tamo bi se borili za opstanak (ako toga ima ikako)

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Roki kukao si ovdje mjesecima, slavi makar danas - nema vise ispadanja u B lige. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Odlicno sto svabe nece u ligu, uzet cemo im najbolje igrace kad god pozelimo. Upravo su sebi pucali u noge glupani.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tvoj Paratici će nas sahranit
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Ma kakva sad Superliga 
Ni pocelo nije, a vec 2 titule SL.The Super League clubs have decided to transfer their Champions League trophies over to the Super League.
I opet vam Paratici ne valja.
Fun fact je da je Juventus među najnespremnijim ekipama za SL. Bukvalno treba potpuni rebuilding, trenera i ogromna ulaganja. Nadam se da Agnelli ima "mapu puta".
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gdje ce veci mamac pred transfer rok
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Znači treći uhonja mi ostaje samo san. 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Kako je krenulo, hoce nam i ona 2 uzeti
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
🎙| Pirlo press conference recap:
-Buffon & Dybala Will play
-Cristiano is back
-Arthur could start
-Chiesa will miss the game
-Kulusevski could start
-Morata tired possibly on bench.
#JuveParma
@juvefcdotcom #juventus
-Buffon & Dybala Will play
-Cristiano is back
-Arthur could start
-Chiesa will miss the game
-Kulusevski could start
-Morata tired possibly on bench.
#JuveParma
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Gdje su nasi navijaci i gdje su protesti??
Izgleda da se englezi povlace, ako ovo propadne nebi volio biti na Agnelliovo mjesto..
Izgleda da se englezi povlace, ako ovo propadne nebi volio biti na Agnelliovo mjesto..
- IlCapitano
- Kontakt:
Agnelli mora dati ostavku nakon ovog. Ovo je cirkus i smijurija se napravila od kluba, dodatak na smiješne odluke s fudbalske strane zadnje 3 godine.
Ne kupujem ni priču da je bio blef za UEFU, zašto je onda dao ostavku u odboru UEFE i kao ECA predsjednik.
Učini uslugu i sam se skloni.
Ne kupujem ni priču da je bio blef za UEFU, zašto je onda dao ostavku u odboru UEFE i kao ECA predsjednik.
Učini uslugu i sam se skloni.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Eto dao je ostavku
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema ništa zvanično, ono je lažni tweet bio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Tacno su mi se smucili zadnjih godina.. nakon 100 godina pocet cu navijati za Salernitanu pa se necu morat sekirat ni radi Agnellia ni Pirla, ni Rabioa, a ni onog idiota iz Arsenala sto je dosao dzaba.. ovi transferi dzaba su nas unazadili 100 godina.. nismo u stanju ligu sampiona osigurati a hocemo u Super ligu.. **** ja nas
Ma ovo ako propada Juventus je nagrebusio samo tako, ne bi me cudilo do kraja da se izvisi i top 4, kakav bi ti to potop bio. Andrea se posvetio super ligi i na ustrb Juventusa i sve propadne kroz 48h od objave, a godinama rade na ovom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Koliko ulazi iz Serie D u C? Bit ce borba sa Interom i Milanom slijedece sezone za promociju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.