Gmizavac pravi.Saurman je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:27Zamisli kakva je zmija Agneli rekao Ceferinu jedno a za 24h nož u leđa.Nećemo zaboraviti ni Glazere.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Tuga do neba,jesmo li se za ovakav nogomet borili lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bila jednom jedna Champions liga

Zar neko ocekuje da ce pisanje po BIH forumu promijeniti stvari. Bosanci ne zele da se vakcinisu, ne mijenjaju vlast 30 godina, sve radi samo mi nemoj nista mijenjat. Eto tako je i po pitanju CL. Ne mogu da shvate sto je ovo bolje.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko je tacno brend? Jedni su rodjeni luzeri, drugi dokazani kriminalciFinn je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:30Jer su brend i jer su popularni. Sta nekog Azijata zaboli za Atalantu i Ajax.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:27Najsmjesnije od svega ovdje su raspali Arsenal i Juventus. Prvi su luzeri koji narednih 10-15 godina ne bi vidjeli Ligu orvaka, a ovi drugi jadnici, dokazani kriminalni klub, vuce komplekse sto su ga izbacivali redom, Ajax, Lyon i Porto. I oni su kolovodje necega. Opet ih u Seriju D treba baciti.
PSPHM
Izbaci 10-15 najboljih ekipa i imat ćeš običnu kantu. Nije do imena i izgleda trofeja već do načina na koji si došao do njega i u kakvoj konkurenciji.invincible1921 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:30Liga prvaka je veca od klubova jer njihove su urakmice gledane zato sto se igraju za teofej lige prvaka...ove utakmice za neki sklj trofej su nista vise od prijateljskih
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zna li se rok neki do kada klubovi moraju prihvatiti ovaj poziv Superlige? Samo fali scenarij petka gdje sve izbace i proglase PSG prvakom i onda Naser dobije instrukcije iz komande u Dohi da ipak prihvati poziv, msm trolanje bi bilo do sudnjeg dana...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
PSG 14 dana. Dortmund i Bayern 30.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerujem da je časni Robin Gosens planirao da nahrani gladnu djecu u Africi sa svojim novim ugovorom nakon što isforsira transfer iz Atalante u veći klub[Kicker] Atalanta defender Robin Gosens: "People are still dying all over the world, and there's not enough money. These twelve clubs are founding their own league and getting 100 or 150 million shoved up their asses. The sad thing is at the end of the day: it's all about money, money, money."

Jebote uzimaju pare UEFA-i iz džepa ispade kao da uzimaju gladnoj djeci pare

- invincible1921
- Kontakt:
Koliko god prvi ja hejtao nostalgiju ..fudbal pociva na tradiciji i hisotriji i ljudi se vezuju za klubove iz 1001 razloga koji nema uopste veze sa samim sportom...messilla je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:36Izbaci 10-15 najboljih ekipa i imat ćeš običnu kantu. Nije do imena i izgleda trofeja već do načina na koji si došao do njega i u kakvoj konkurenciji.invincible1921 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:30Liga prvaka je veca od klubova jer njihove su urakmice gledane zato sto se igraju za teofej lige prvaka...ove utakmice za neki sklj trofej su nista vise od prijateljskih
Uzeti to znaci ugasiti sport prakticno
=\_1921_/=
Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:39Vjerujem da je časni Robin Gosens planirao da nahrani gladnu djecu u Africi sa svojim novim ugovorom nakon što isforsira transfer iz Atalante u veći klub[Kicker] Atalanta defender Robin Gosens: "People are still dying all over the world, and there's not enough money. These twelve clubs are founding their own league and getting 100 or 150 million shoved up their asses. The sad thing is at the end of the day: it's all about money, money, money."![]()
Jebote uzimaju pare UEFA-i iz džepa ispade kao da uzimaju gladnoj djeci pare![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ceferin nece dopustiti velikanima da nam oduzmu nogomet. Isto Ceferin dolazi kod kriminalca Begica da kupi glas.
Pa nije znacajan trofej jer mu je prva sezona. Za par godina ce se pricat kao najznacajnije dostignuce kluba
Mda. Navijači svih klubova dvanaestorke protiv toga, al' Bosanci su glupi jer ne mogu da shvate zašto je bolje, al' dobro zato mi volimo fudbal, svake sedmice nam stadioni puni, traži se karta više. I onako nam je super, sad poslijepodne možemo da gledamo domaći fudbal uživo, a onda Superligu u raznim vremenskim zonama.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:33
Bila jednom jedna Champions liga![]()
Zar neko ocekuje da ce pisanje po BIH forumu promijeniti stvari. Bosanci ne zele da se vakcinisu, ne mijenjaju vlast 30 godina, sve radi samo mi nemoj nista mijenjat. Eto tako je i po pitanju CL. Ne mogu da shvate sto je ovo bolje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Tako je i moj stari plako kad su uveli LP, kaze udarili mu na emocije

Max Allegri
ko ce hedlajnat prvi SL half time show
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako se priključi Bayern pa i BvB onda Ceferin može staviti ključ u bravu što se tiče CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dua Lipa.
Čujem da izbacuju trailer za Avengers 3 iduće godine na Super...ovaj u finalu SuperLige.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ocajan je krimos Ceferin,vidi se to .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko su protiv toga ce da se vidi kada bude prvo kolo, kada budu ludili za ovim takmicenjem. Ovih 10 danas sto su bili ispred Anfielda mogu napraviti AFC Liverpool.Otelo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:46
Mda. Navijači svih klubova dvanaestorke protiv toga, al' Bosanci su glupi jer ne mogu da shvate zašto je bolje, al' dobro zato mi volimo fudbal, svake sedmice nam stadioni puni, traži se karta više. I onako nam je super, sad poslijepodne možemo da gledamo domaći fudbal uživo, a onda Superligu u raznim vremenskim zonama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.