Lady Gaga spusta se sa rocketmanom sa krova novog bernabeua
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Ovi nogometasi stravicno los iq imajuDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:39Vjerujem da je časni Robin Gosens planirao da nahrani gladnu djecu u Africi sa svojim novim ugovorom nakon što isforsira transfer iz Atalante u veći klub[Kicker] Atalanta defender Robin Gosens: "People are still dying all over the world, and there's not enough money. These twelve clubs are founding their own league and getting 100 or 150 million shoved up their asses. The sad thing is at the end of the day: it's all about money, money, money."![]()
Jebote uzimaju pare UEFA-i iz džepa ispade kao da uzimaju gladnoj djeci pare![]()

Kao stari romanticar odbijam Gagu sa gnusanjem. Zelim veliki kombek Britney Spears i Christine Milian.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nista bez Piqeove fufe.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je tacno kriminalno ovdje?
Da si rekao vodje revolucije pa hajde.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ovim činom amerikanizacije ovog sporta su navijače/fanove/simpatizere degradirali u konzumente.
Agieren statt reagieren
U tvojim ocima jesu, u ocima Azijata, Amerikanaca su poznati klubovi cije ce utakmice radije gledati Ferencvaros, Ajax, Porto itd.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:35Ko je tacno brend? Jedni su rodjeni luzeri, drugi dokazani kriminalciFinn je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:30Jer su brend i jer su popularni. Sta nekog Azijata zaboli za Atalantu i Ajax.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:27Najsmjesnije od svega ovdje su raspali Arsenal i Juventus. Prvi su luzeri koji narednih 10-15 godina ne bi vidjeli Ligu orvaka, a ovi drugi jadnici, dokazani kriminalni klub, vuce komplekse sto su ga izbacivali redom, Ajax, Lyon i Porto. I oni su kolovodje necega. Opet ih u Seriju D treba baciti.
Moze, a sezonu poslije Seul i korejski NSYNC.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
KarmaPale_Companion je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:00Ovim činom amerikanizacije ovog sporta su navijače/fanove/simpatizere degradirali u konzumente.
Fifa/uefa su dozvolile suludnu bahatost i raspiranje para arapima i ruskom naftasu. 4 tima su za kriminalne radnje kaznjeni samo s banom za 1 transfer rok.
Uveli financial fair play za siromasne
Sad ti isti ih ispisase
Šta li o ovom misli najveći ljubitelj UEFA-e Sabahudin Saša Vugdalić.
Bravoo. Upravo poceo da pisem i ugleda. Uefa se kurvala i eto im ga. A PSG im barem nije okrenuo ledja hahaTorres_9 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:06KarmaPale_Companion je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:00Ovim činom amerikanizacije ovog sporta su navijače/fanove/simpatizere degradirali u konzumente.
Fifa/uefa su dozvolile suludnu bahatost i raspiranje para arapima i ruskom naftasu. 4 tima su za kriminalne radnje kaznjeni samo s banom za 1 transfer rok.
Uveli financial fair play za siromasne
Sad ti isti ih ispisase
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
FFP je trebao biti ukinuti kad je kriminalac Platini razotkriven za svoja nedjela. To pravilo nikome nije godilo osim državnim projektima iz Katra i Emirata. A sve ostale klubove je sasjeklo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako mi je drago samo sto su naguzili UEFU ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa sve ovo je bilo ocekivano od trenutka kad su odredjeni klubovi "nabavili" 100 puta vise navijaca po svijetu nego sto imaju u vlastitim drzavama. Tu se misli prije svega na ove klubove osnivace i par ovih koji se cekaju. Ono svima je simpaticna Atalanta, ali nikad neces vidjeti dijete ispred zgrade u dresu Freulera ili Duvana Zapate. Zato pun **** Lewandowskih, Mesija, Ronalda, Dybala, Ramosa, Salaha...Ono imam jarana koji nikad nije otisao na neku tekmu u nasem fudbalu, ali zato i on i sin od Liverpoola svake godine dresove, majice...Ovi klubovi vise nisu ono sto su bili, ovi navijaci koji protestvuju su malo bitni, jer na svaku tekmu Superlige ce doci 50.000 turista u Barceloni, pun **** azijata, intagramusa, youtubera.
Samo ne znam kako se to misli urediti za domaca takmicenja. Podrzavam one koji zele da izbace ove timove iz lige, jer realno nije se moguce takmiciti s klubovima koji ce dobijati stotine miliona godisnje od novog takmicenja, koji vec imaju novca da bace preko 100 miliona eura za igraca, a sada ce biti samo veci jaz.
Vjerovatno ce to i ici u nekom pravcu NFL, NBA...neka zatvorena liga s odredjenim brojem fansiza, nema upadanja, nema ispadanja, gdje ce se generisati sav kvalitet. Definitivno jedna era fudbala odlazi u zaborav. Nista vise nece biti isto, ali eto ljudi ce zaliti i na kraju navici na novo takmicenje. Meni je tu najvise zao navijaca klubova koji ce igrati to takmicenje, mada oni su vec davno zamijenjeni onim koji su spremni da izvale ogroman novac za karte. Vjerovatno oni najtvrdokorniji navijaci engleskih klubova tekme isprate u pubovima, a ne na stadionima.
Samo ne znam kako se to misli urediti za domaca takmicenja. Podrzavam one koji zele da izbace ove timove iz lige, jer realno nije se moguce takmiciti s klubovima koji ce dobijati stotine miliona godisnje od novog takmicenja, koji vec imaju novca da bace preko 100 miliona eura za igraca, a sada ce biti samo veci jaz.
Vjerovatno ce to i ici u nekom pravcu NFL, NBA...neka zatvorena liga s odredjenim brojem fansiza, nema upadanja, nema ispadanja, gdje ce se generisati sav kvalitet. Definitivno jedna era fudbala odlazi u zaborav. Nista vise nece biti isto, ali eto ljudi ce zaliti i na kraju navici na novo takmicenje. Meni je tu najvise zao navijaca klubova koji ce igrati to takmicenje, mada oni su vec davno zamijenjeni onim koji su spremni da izvale ogroman novac za karte. Vjerovatno oni najtvrdokorniji navijaci engleskih klubova tekme isprate u pubovima, a ne na stadionima.
Cuva Bog Zelju svog!
Dobre si klubove naveo. Ja samo ne znaž kako su Englezi ovo popusili, a i znam jer vecinu klubova vode Amerikenjci. Pa Real i Barca su poceli u minuse upadat, poceli padat ispod prosjeka i sad izlazi Perez i presjedbik Juventusa a ovom idejom i to sto prije to bolje. Ne uzme li Perez sas obecane milijarde razapet ce ga Madridiste

Cesc44 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:20Dobre si klubove naveo. Ja samo ne znaž kako su Englezi ovo popusili, a i znam jer vecinu klubova vode Amerikenjci. Pa Real i Barca su poceli u minuse upadat, poceli padat ispod prosjeka i sad izlazi Perez i presjedbik Juventusa a ovom idejom i to sto prije to bolje. Ne uzme li Perez sas obecane milijarde razapet ce ga Madridiste![]()
I kad pocnu utakmice SL igrati u Americi, Kini ili Kataru a navijaci Liverpula u Pubovima pjevaju ..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.