Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
joj porzingisa, lik dao 9 poena odmah i onda cijelu cetvrtinu i po kosa nije dao cc
Idemo danas opet.
Nece biti puno nesto.
Bit ce mozda i jacih kvota neznam jos.
Sretno
Nece biti puno nesto.
Bit ce mozda i jacih kvota neznam jos.
Sretno
8.5/Maric +
10.5/Kocovic -
10.5/Kocovic -
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Hajde Zlatibor izdrzi u drugom sada
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Znači juce kopenhagen ima crveni i naravno 2x prima gol i ne pobjedi, ovi bogovi imaju crveni skoro cijelo poluvrijeme i naravno ne mogu primiti nijedan gol, a usput daju 2 i završava 4:0. Eto zašto mrzim oba gol i zgadi mi se sve onda ovako. Još sve ove utakmice, svih 5 hladno prošlo sve 4+ i ti promašiš
nema potpisa
Zadnjih 20 meceva medjusobni, 19 pobjeda Midjyllanda i jedan remi. Moras se dobro potruditi da nadjes pobijedu Randersa, uspio sam naci jednu 2012 godine, osim ako nisam sta previdio.

⚽FK Garaže⚽
Zicer reklo bi se.
⚽FK Garaže⚽
- kladionicar03
ovo za midtljand sam i ja vidio, kakva statistika jbt, bas da vidimo hocel doci 2 danas 
Ova Francuska 3 liga, oba keca sam igrao, zasad vode a kvote su 1, 65 na Bastiu, na ovog Quevilly je 2, 25 : )
Ma najgore kad je zicer, po tabelama treba da dođe: Midtyjlland, Bastia, Tigre, Liverpool (fakat im treba pobjeda), a isto tako je trebalo Altayu i Samsunsporu (jedni dobili, drugi vode 2-0). Ali vidjet ćemo kako će ti što "moraju" odraditi danas posao.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ove Dance je inace tesko skidati, vjerovatno i muckaju, ali ovo mi zapelo za oko. Mozda su im kakva filijala kao Dinamo i Lojomotiva.
⚽FK Garaže⚽
Zapratio sam isto, ali svejedno i bez toga, trebalo bi da dobiju gosti jer su kvalitetniji, sad da li se nešto sprema, to je druga priča. Nadajmo se dvici.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ova turska druga liga je bas luda za golove postala
a Midtjylland ne znam isto koda su u padu forme gledao sam ih sad u kupu ladno mislim izgubili 31
Nadati se da ce biti 2 Midtyland i ako po statistici na bet365 nisu sutali u okvir.
ja sam ih igrao u single
ja sam ih igrao u single
Jel iko igrao osim mene ove kiprane 1.20 kvota izgorili daBogda... 4 kvote 1,95 ubadam padam njih na zadnjem paru 1.20 kvota
7 1 2 1 0
- kladionicar03
takva statistika midtljanda a danas su X odigrali, jer je slaba ponuda i dosta se ulozilo na pobjedu midtljanda. danas niko nemozes govoriti da je fudbal cista igra. ja sam X odigrao bio ali dzaba kad me goteborg X oborio.
Ma ovi Danci su inace mutni, ali ovakva statistika mi bila cudna. Ajd nista otislo 10€ niz vodu
ni prvi a ni zadnji put.
⚽FK Garaže⚽
-
gambler1899
- Kontakt:
Ima li neko racun u formuli? Zadnja dva dana ispunim listic nba kosarkase ( jedan prodje, ali kad hocu ponovit ili drugi odigrati pitpuno razlicit ne mogu) i izbaci mi ovo "repetition limit reached". Da li je neko imao slican problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.