Kauč navijaču je isto, igrao liverpool u evropi ili pekingu ha yaBlejzer10 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:05Razmisli još malo, jako si blizu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:58Na koji nacin sam ja ostecen? Kvalitetne utakmice pratim iz topline doma. Ne interesuje me gdje ce biti igrane. Isto kao sto su ljudi ovdje zaludjeni sa NBA i NFL. Sta ih ti faktori sprijecavaju da gledaju utakmice.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Ljudi jednostavno zele najkvalitetniji moguci produkt za svoje pare. Sokantno.
Milijarde !
Klubovi imaju vise para nego neke drzave, kompanije svjetske pa ti vidi kako su jaki i kako im je moc odlucivanja jaka.
Ovo je biznis nekih mocnika, boli njih **** za fudbal hoce da operu milijarde u novcu.
Mjau !
Koji će **** igrat na tlu Europe kad im je sad glavna publika "show boBs and Vegane", šišmišojedi, kozojebi i debeli Ameri.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:05Ako zabrane igranje superlige na tlu EU biće svega, UEFA je mozda sama po sebi porazena al političari im stoje iza ledja
Nek promijene mjesta gradove, ko NBA franšize.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne znam eto, sta to sad fudbalu fali? Svi smo uglavnom odrasli gledajuci CL, PL, La Ligu, Seriu A itd itd. uz ove formate takmicenja i vidjali smo brdo kvalitetnih, dramaticnih utakmica tokom godina i ja nisam primijetio da tomu bilo sta fali. Sad odjednom ispada ko da je sve dosad bilo kurcevaca i da bi ova SL trebala izvuc stvar.
Nikad vise nece imat recimo da ti Liverpool dodje u Beograd kao prije par godina ili sad Tottenham u Zagreb. Svake godine ces gledat iste matchupe uz jos tih nekih pet klubova koji bi se trebali plasirat po ne znam ti kakvom principu.
Barça and Real Madrid are NOT obligated to consult their partners regarding the Super League nor is it necessary for it to be approved by a Board of Directors for members to ratify it as they are not sports limited corporations. Legally it isn't necessary (via @carrusel)
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Svabe i Francuzi su generalno kao ljudi protiv ovog sranja. Kao i svi navijaci u Engleskoj. Samo par debilnih americkih vlasnika EPL klubova,lopovski Real,Juve i Barca su za to. Sto znaci da su velika manjina. Ovo sranje ce umrijeti a nece zraka udahnuti !
No,mogu igrati i Kini i Indiji a nerdovi ih mogu gledati na TV,samo izvolite,ko ce vam zabraniti !!
Pa nema veze, gledamo elitne utakmice svaki tjedanJonSnow je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:09Koji će **** igrat na tlu Europe kad im je sad glavna publika "show boBs and Vegane", šišmišojedi, kozojebi i debeli Ameri.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:05Ako zabrane igranje superlige na tlu EU biće svega, UEFA je mozda sama po sebi porazena al političari im stoje iza ledja
Nek promijene mjesta gradove, ko NBA franšize.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jer su superiorniji od ostalih?SF6 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:04Zato što je ljudima u evropi sport više od igre, a amerikancima i kinezima je samo zabava.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:00amerikanci bad, kinezi bad, indijci bad
europljani superinteligentni chad maderfakeri koji cijene prave vrijednosti

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
SF6 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:06Kauč navijaču je isto, igrao liverpool u evropi ili pekingu ha yaBlejzer10 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:05Razmisli još malo, jako si blizu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:58
Na koji nacin sam ja ostecen? Kvalitetne utakmice pratim iz topline doma. Ne interesuje me gdje ce biti igrane. Isto kao sto su ljudi ovdje zaludjeni sa NBA i NFL. Sta ih ti faktori sprijecavaju da gledaju utakmice.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Neki fakat misle da će ovo bit neki revijalni audi kup
Perez i ostali retardirani, došli su na pozicije na kojima se nalaze sa iq-om 60.
Ljudi će uradit sve da ovo takmičenje izgleda i bude što atraktivnije i napucanije, tako da ne sumnjam da će i takmičarski duh itekako biti prisutan, jer očekjem veoma kvalitetne novčane premije za pobjednike i ove što uđu u playoff. Kako i treba biti, a ne pišljivih par miliona kao u Ligi Šampiona. Eto oni misle zgrnut lovu tako što će se sprdat godinu dana i igrat preko q, ahaa
Ovo će bit mega takmičenje od marketinga pa do samih utakmica, jer se tako dobija publika i zarađuju pare.

Ljudi će uradit sve da ovo takmičenje izgleda i bude što atraktivnije i napucanije, tako da ne sumnjam da će i takmičarski duh itekako biti prisutan, jer očekjem veoma kvalitetne novčane premije za pobjednike i ove što uđu u playoff. Kako i treba biti, a ne pišljivih par miliona kao u Ligi Šampiona. Eto oni misle zgrnut lovu tako što će se sprdat godinu dana i igrat preko q, ahaa
Ovo će bit mega takmičenje od marketinga pa do samih utakmica, jer se tako dobija publika i zarađuju pare.
Mislim da ovi sto se protive treba realno da se pomire sa tim da je ovo gotova stvar,UEFA,EU,SAVEZI politika.. tu ne mogu nista ovo je vec dogovoreno odavno i do detalja razraden svaki scenariji tako da prijetnje UEFE ne piju vodu jer se nece desiti
Jedva cekam da pocne

Jedva cekam da pocne

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa vidis da fali, kmece jer moraju gledat neki Ferencvaros 11.4 na Camp Nou. Teska je to zrtvadarker10 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:10Ne znam eto, sta to sad fudbalu fali? Svi smo uglavnom odrasli gledajuci CL, PL, La Ligu, Seriu A itd itd. uz ove formate takmicenja i vidjali smo brdo kvalitetnih, dramaticnih utakmica tokom godina i ja nisam primijetio da tomu bilo sta fali. Sad odjednom ispada ko da je sve dosad bilo kurcevaca i da bi ova SL trebala izvuc stvar.
Nikad vise nece imat recimo da ti Liverpool dodje u Beograd kao prije par godina ili sad Tottenham u Zagreb. Svake godine ces gledat iste matchupe uz jos tih nekih pet klubova koji bi se trebali plasirat po ne znam ti kakvom principu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima li ikakvih tehničkih informacija o toj Ligi? Kako su zamislili sistem suđenja? Kako će biti organizirano krovno tijelo koje upravlja ligom? Hoće li bit kakav play off za pobjednika? Bilo šta
Sto ce im UEFA i FIFA yebati majke, ne zna Perez na koga se namjerio, dogodine gledamo Real na radnickim sportskim igrama.
Poslije ovoga svega, mogu samo kazati da mi je drago što sam odrastao uz neki drugi i ljepši football i neke bolje igrače, dok je još bilo majstora i romantičara. Ovo je ništa, šta će biti u budućnosti, svakako odavno football nije ono što je bio. Svaka čast, možda se brže igra, igrači su spremniji, taktike su bolje, prati se svaki detalj ali jednostavno kao da opet nešto nedostaje.
Zadnjih 70 godina, Madrid i Barca osvojili ligu 60 puta.
Zadnjih 17 godina, Madrid i Barca osvojili ligu 16 puta.
Jednu uzeo treci spanski klub u SL - Atletico.
Veoma zanimljiva La Liga.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.