Laporta je potpisao prije utakmice finala Kupa kralja.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Lige nece moci zabraniti klubovima da igraju domacu ligu jer su svoja mjesta legalno izborili plasmanom, a takodjer ih ne mogu izbaciti bez neke presude suda da su radile kriminalne aktivnosti, da su radili protiv drzave (to bi znacilo da se politika mijesa u sport a znamo da je to "zabranjeno") i sl... i uzgred klubovi nemaju nista potpisano sa UEFOm o obaveznom nastupu pa ni sa te strane nisu duzni igrati njena takmicenja ako ne zele... drugim rijecima mogu im soli na rep staviti... ako se budu mijesale drzave vidjet cemo kako ce proci protiv mocnika (gdje su agnellievi najmocnija ital porodica koja kontrolise kljucne biznise u italiji, gdje je pero gradjevinski magnat, gdje vlasnici citya mogu kupiti sami EPL, i sl)...
Za ocekivati je da ne bude 0-0 ,jer to nije popularno,ne donosi paresljivo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:38To nije ni poenta. Derbi se spominje u kontekstu da se proda proizvod, a šta će biti to je nebitno. Svi će upaliti da čekaju derbi i gledat će ga zato što je derbi. I onda kad bude 0 0 sa dvije šanse, ili 4 razlike za jedne uvjeravat će se kako je bio pravi derbi i kako je ispunio očekivanja.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:31Meni su te derbi utakmice vecinom razocarenje nego neki svemirski fudbal. Vise ih je bilo ispodprosjecni nego vrhunskih..nece se sad to preko noci promjenit

Pa,shodno tome ,posto ionako nisi u FIFI i UEFA,prilagodis pravila da budu zanimljivija.
Manji tereni vise izmjena ,veci golovi ,i naravno JLo u poluvremenu a u cetvrtinama naravno Dzej

Naravno hologram

Laporta ce igrati po onim pravilima koji mu donose vise love.Od veceras navijam za PSG, odbili ovo sranje, bogati su ionako, osvajace ligu prvaka sljedecih 50 godina sa Bayernom.
Next step. Povecaj golove i smanji loptu 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Gledat ce svak. Ali evo konkretno u mom slucaju, apsolutno ce mi bit svejedno ocel Inter zadnji zavrsit il ce osvojit natjecanje..dok mi brukanje u LP jako smeta, a borba u ligi za to jedno od 4 mjesta bude uvijek interesantno.
Jasno da ce i ovo debilno natjecanje imat fanove, redom djecu i onaj jedan tip ljudi koji recimo uzme neki klub na igrici i na prvom prelaznom roku proda 15 igraca i onda dovede 10 novih za 300 miliona i uziva u tome. Ne bih napiso nikakvu rijec i neki ruzniji opis za takve, dovoljno je ovo. Kakav ce to samo cirkus bit..ubij me ako ijedan od ovih klubova imao slicnih prvih 11, 2 godine zaredom.
Cime ga mozes zadrzat? Reci ces mu, ej dogodine cemo igrat superligu ako ostanes

I da. Također mi ne bi smetalo da ove klubove odma izbace iz uefinih natjecanja i izbace iz lige..al nazalost to se nikad nece desit, lopovi s lopovima ce napravit neki sporazum i misteriozno ce odjednom sve bit ok
I penal ko u hokeju da se izvodi
Zbog čega se odmeću, zato što su super popularni i onda bi da to naplate ili što nemaju za kifle pa žele malo više? 4 milijarde ili 200 miliona? To je ipak razlika, razlika je u činjenici koliko će sje.bati ostale, bez obzira kako se ti klubovi zovu. Hoće li ovi reći, mi organizujemo ligu, uzimamo sve pare, ne možemo ispasti, vas malo ili nimalo može ući u tu priču, ili daj da organizujemo sebi neku dodatnu igranku da zaradimo koju marku.
Ovo se moglo odraditi mnogo bolje i postepno ali budala Perez i zmija Agneli su preko noći napravili haos u evropskom fudbalu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- LlullSergio
- Kontakt:
A priča vam je bezveze, baš.
Poštujem onog kome se ovo ne sviđa i ko neće ovo da prati. Moguće da će se i meno ovo sve ogaditi i da će spasti interesovanje za fudbal u dogledno vrijeme, ali nisam vidovita Džemila pa da znam na sta ce ovo tačno ispasti i na sta ce da lici kao ni niko od vas.
Uefa je ovo svijecom trazila svojim ponasanjem. Mislim da su slag na tortu bile ove reprezenativne pauze kojih su i pored pandemije naredali mali milion i dobrano utjecali na ovu COVID sezonu pa sad imamo situacija da Lewandovski radi faking Andore propusta cetvrtfinale Lige Prvaka i slicne gluposti. Na kraju dana niko od njih ne trazi da ukinu kvalifikacije,al' daj prebaci to sve u jedan prozor, mjesec dana na kraju ili početka sezone i lakse ce biti i klubovima i repkama, ali ne oni su sefovi.
Da ne pricam koliko su zajedno sa Fifom rigidne i konzervativne organizacije. Trebale su im godine i godine da uvedu je.bene izmjene radi povrijedjenog igraca, pa da dopuste veci broj izmjena, pa zuti/crveni karton, i pored ocitih zajebancija sa nepriznavanjem ociglednih golova trebalo im je vremena i vremena da se uvede goal line tehnologija. I tako su tjerali po svom, oštrili qrac na klubovima i igračima od kojih crpe milijarde i milijarde i gle čuda obilo im se o glavu. Ne vidim stvarno poentu uzdizati Čeferina i ostale štrebere i pravnike iz Nyona jer ti se ovaj potez 12-ke ne sviđa. UEFA je drk.ala najveće Europske klubove vec dugo vremena nekim svojim retardiranim potezima i oni sami su jedni od najvećih krivaca zasto im se ovo dešava.
Opet kažem razumijem ljude kojima se sami koncept ove lige ne sviđa, prije svega je stvar u toj zatvorenosti takmičenja za koju realno ima bojazan da napravi to sve nekako dosadnim, monotonim te da ubije nacionalne lige. Moje lično mišljenje i neke moje nade su da će u dogledno vrijeme napraviti više niova tih Superliga, pa ćeš imati SL2, SL3 gdje ćes više manje imati većinu ovih klubova koje danas imaš u najboljim Europskim takmičenjima. Naravno dogledno vrijeme smatram minimalno 5-10, pa i 20 godina, ne sljedecu godinu
Normalno da bi propast bila da Europski navijači i ljudi iz Manchestera, Liverpoola, Londona, Madrida, Barcelone bojkotuju ovo, ali sumnjam da će se to desiti na kraju dana. Početne reakcije jesu negativne na prvu, ali računam da će se to dosta ljudi pokolebati i promijeniti stav. A i nekako sumnjam da jedan Perez pravi svemirski brod u Concha Espini da zjapi prazan. A koliko god bilo turista navijača danas na stadionima i dalje su velika manjina.
Opet to je nešto što niko od nas ne može da zna i bezveze lupetaju svi napamet.
Ovo o kauč navijačima je bas presmijesno. Koliko nas to ima da smo isli gledati utakmice ? **** me ako nas ima vise od 10. NA koga onda ciljate s tim glupim upisima.
I ne znam čemu ikakva podbadanja, brate idi gledaj šta ti je volja i šta te zanima. Mozda se meni, petom desetom isto ovo nece svidjeti i necu vise da pratim. Tebe opet kao nekog kome se ovo gadi više ovo ne treba da zanima i trebas da prestanes bilo sta sto ima veze sa ovim. Jbt ko da vam je neko u familiju dirnuo,a ne faking fudbal.
Poštujem onog kome se ovo ne sviđa i ko neće ovo da prati. Moguće da će se i meno ovo sve ogaditi i da će spasti interesovanje za fudbal u dogledno vrijeme, ali nisam vidovita Džemila pa da znam na sta ce ovo tačno ispasti i na sta ce da lici kao ni niko od vas.
Uefa je ovo svijecom trazila svojim ponasanjem. Mislim da su slag na tortu bile ove reprezenativne pauze kojih su i pored pandemije naredali mali milion i dobrano utjecali na ovu COVID sezonu pa sad imamo situacija da Lewandovski radi faking Andore propusta cetvrtfinale Lige Prvaka i slicne gluposti. Na kraju dana niko od njih ne trazi da ukinu kvalifikacije,al' daj prebaci to sve u jedan prozor, mjesec dana na kraju ili početka sezone i lakse ce biti i klubovima i repkama, ali ne oni su sefovi.
Da ne pricam koliko su zajedno sa Fifom rigidne i konzervativne organizacije. Trebale su im godine i godine da uvedu je.bene izmjene radi povrijedjenog igraca, pa da dopuste veci broj izmjena, pa zuti/crveni karton, i pored ocitih zajebancija sa nepriznavanjem ociglednih golova trebalo im je vremena i vremena da se uvede goal line tehnologija. I tako su tjerali po svom, oštrili qrac na klubovima i igračima od kojih crpe milijarde i milijarde i gle čuda obilo im se o glavu. Ne vidim stvarno poentu uzdizati Čeferina i ostale štrebere i pravnike iz Nyona jer ti se ovaj potez 12-ke ne sviđa. UEFA je drk.ala najveće Europske klubove vec dugo vremena nekim svojim retardiranim potezima i oni sami su jedni od najvećih krivaca zasto im se ovo dešava.
Opet kažem razumijem ljude kojima se sami koncept ove lige ne sviđa, prije svega je stvar u toj zatvorenosti takmičenja za koju realno ima bojazan da napravi to sve nekako dosadnim, monotonim te da ubije nacionalne lige. Moje lično mišljenje i neke moje nade su da će u dogledno vrijeme napraviti više niova tih Superliga, pa ćeš imati SL2, SL3 gdje ćes više manje imati većinu ovih klubova koje danas imaš u najboljim Europskim takmičenjima. Naravno dogledno vrijeme smatram minimalno 5-10, pa i 20 godina, ne sljedecu godinu

Normalno da bi propast bila da Europski navijači i ljudi iz Manchestera, Liverpoola, Londona, Madrida, Barcelone bojkotuju ovo, ali sumnjam da će se to desiti na kraju dana. Početne reakcije jesu negativne na prvu, ali računam da će se to dosta ljudi pokolebati i promijeniti stav. A i nekako sumnjam da jedan Perez pravi svemirski brod u Concha Espini da zjapi prazan. A koliko god bilo turista navijača danas na stadionima i dalje su velika manjina.
Opet to je nešto što niko od nas ne može da zna i bezveze lupetaju svi napamet.
Ovo o kauč navijačima je bas presmijesno. Koliko nas to ima da smo isli gledati utakmice ? **** me ako nas ima vise od 10. NA koga onda ciljate s tim glupim upisima.
I ne znam čemu ikakva podbadanja, brate idi gledaj šta ti je volja i šta te zanima. Mozda se meni, petom desetom isto ovo nece svidjeti i necu vise da pratim. Tebe opet kao nekog kome se ovo gadi više ovo ne treba da zanima i trebas da prestanes bilo sta sto ima veze sa ovim. Jbt ko da vam je neko u familiju dirnuo,a ne faking fudbal.
- feniksptica
- Kontakt:
Ocekivat je godisnje jednu all star utakmicu
Pa onda Europa vs ostali
Pa onda Europa vs ostali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo i ukidanje ofsajda.
feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:55Ocekivat je godisnje jednu all star utakmicu
Pa onda Europa vs ostali

Kad UEFA i FIFA pocnu pricati o parama, da citiram vrlog predsjednika o "the greed" kod ovi klubova, znas koliko je sati. U redu je prodavati svjetska i evropska prvenstva po svijetu ali kad klubovi nesto hoce onda je to greed, to je neshvatljivo hahaha. Kakva patetika u pm.
Ko o cemu, qurva o postenju. Well done, FIFA&UEFA. Prekucali ste igricu.

Ko o cemu, qurva o postenju. Well done, FIFA&UEFA. Prekucali ste igricu.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 19 apr 2021, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
- f0rest1946
- Kontakt:
A Zasto su samo njih 2ca krivi?
Zasto su ostali klubovi prihvatili ovo sve?
Ko moze danas nekog "natjerati" da nesto uradi u kojem ti svijetu zivis bgti
- feniksptica
- Kontakt:
Ajmo prijedloge za 2 all star tima.
Englezi vs Ostali ?
Englezi vs Ostali ?
Nisu oni krivici oni su budale a isključivi krivac je Uefa.Da nisu trpali milijarde u džepove a klubovima davali mrvice ovo se ne bi desilo.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:59A Zasto su samo njih 2ca krivi?
Zasto su ostali klubovi prihvatili ovo sve?
Ko moze danas nekog "natjerati" da nesto uradi u kojem ti svijetu zivis bgti
Oni umjesto da povećaju bonuse za CL i EL oni povećavaju obim takmičenja sa nekim mizernim povećanjima u kešu a sebi i dalje trpaju ogromne svote u džepove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
i kvalitet ce bit isti

- BoixosNois1899
- Kontakt:
"As flies to wanton boys are we to the gods, they kill us for their sport. Soon the science will not only be able to slow down the ageing of the cells, soon the science will fix the cells to the state and so we will become eternal. Only accidents, crimes, wars, will still kill us but unfortunately, crimes, wars, will multiply. I love football. Thank you."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.