Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta smo sve zeznuli veceras a pogotovo u kontranapadu to su price
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa epl ce uvijek biti 100% ispred bilo cega za engleske klubove. SL im dodje samo dodje punjenje rupa u budjetu i prestiz za top igrace
Ako bude igrao SL neće igrati EPL.Jer Uefa je jasno zaprijetila a vidim da Boris takođe ne želi čuti da engleski klubovi igraju ovu ligu navijači takođe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nama je bolje da odmah udjemo u tu Super ligu dok ima sanse ovako na prvu. Poslije necemo ni za 80 godina prismrdit
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Naravno sefe
Koji pileci mozak moras biti da vjerujes da ce lfc i united biti izbaceni iz epla

Sredina protiv zelje ne bi mogla dominirati, prevaru tiaga nogom nazad u farmer ligu.
Imamo dva vezna u ekipi henderson i fab, potencijala u vidu jonesa i ostale koji su za farmer lige
Koji pileci mozak moras biti da vjerujes da ce lfc i united biti izbaceni iz epla

Sredina protiv zelje ne bi mogla dominirati, prevaru tiaga nogom nazad u farmer ligu.
Imamo dva vezna u ekipi henderson i fab, potencijala u vidu jonesa i ostale koji su za farmer lige
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 19 apr 2021, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Vjeruj mi da mi je i dalje krivo za ovaj remi i dalje se nerviram zbog Firmina i Wijnalduma itd. Sve mi je isto.
Boli vas **** haj ionako cete u Super Ligu, igracete svake sezone, ne mozete ni ispast nit morate bit četvrti, top
Walk on
Zar je bitno otkad sam navijač? Pa nece njima niko oteti klub da idu gledati svaki vikend utakmice, ostaje se u Epl, igraju se kupovi, zamjena za LP, samo sto sad ne moras ici u Beograd ili Ludogorec ili protov Mytllaanda da gledas, nego ides u Madrid, Barcelonu, Torino i Milano i gledas najbolje od najboljih.SoloControTutti je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:13Ne znam od kad si navijac, simpatizer ili kako se vec nazivas ali zasto bi bila dobra ?
Evo zasto ne bi bila dobra npr. Prije svega nisam scouser uopste.....
Jok eto nece biti izbačen Uefa se zayebaje iz dosade. 

UEFA je šprdnja koju je svaki iole ozbiljniji advokatski tim uzeo na sudu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovaj novi ugovor za tv prava koji garantuje eplu 3.6 biliona je na snazi od sezone 22.
Jel neko zaista misli da ne postoje klauzule i protekcije investitora i da bi se dozvolilo da top klubovi budu izbaceni iz epla

Sarma malo si nervozan zbog zasad jako lose odluke tvog kluba. Cisto sumnjam da ce ovo Bayern propustit
Wijnaldum 15 dodavanja nocas? U cemu je ovaj lik dobar?
Za tvoju informaciju Bayern je i bio začetnik ove ideje o Super ligi ali je to prepustio levatu Perezu i Agneliju da urade ishitren potez i zarate sa pola Evrope a oni da gledaju sa strane.
SL će uništiti domaće lige to ako ne vidiš onda nemaš dvije čiste u glavi.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 apr 2021, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu vjerovati da nisu pobijedili nakon onakvog prvog poluvremena **** ga vise sjebase mi dan skupa sa senadom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Inače je do sad liga bila nebitna za klubove koji su igrali ligu prvaka 

Let's talk about SIX baby!
Haha , bayi cak i dobro ovo dodje, igrace polufinale a ispali u cetvrtini, pa ovo nema ni na tefericu u gluhoj bukovici!Torres_9 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:17Ovaj novi ugovor za tv prava koji garantuje eplu 3.6 biliona je na snazi od sezone 22.
Jel neko zaista misli da ne postoje klauzule i protekcije investitora i da bi se dozvolilo da top klubovi budu izbaceni iz epla![]()
Sarma malo si nervozan zbog zasad jako lose odluke tvog kluba. Cisto sumnjam da ce ovo Bayern propustit
Gledo sam prvo bili smo dobri, a na kraju vidjeh da smo prosuli bodove al nema veze jer svakako smo u superligi tako da ovo top 4 vise nije ni vazno.
Ono sto me ljuti je klopp i milner i njihove izjave o sl.
Imas ugovor, odradi ga, ako ces ga raskinuti raskidaj i plati penale, nemojte misliti da ste nezamjenjivi da si 10 titula osvojio a ne 1.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
LevatiSaurman je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:21Za tvoju informaciju Bayern je i bio začetnik ove ideje o Super ligi ali je to prepustio levatu Perezu i Agneliju da urade ishitren potez i zarate sa pola Evrope a oni da gledaju sa strane.
![]()

Bjez sarma, druzi se s tim levatima s slike. To je tvoj level
Reče forumaš iz Bosne fanovima u Liverpoolu bježite levati šta vi znate.Torres_9 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 01:15LevatiSaurman je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:21Za tvoju informaciju Bayern je i bio začetnik ove ideje o Super ligi ali je to prepustio levatu Perezu i Agneliju da urade ishitren potez i zarate sa pola Evrope a oni da gledaju sa strane.
![]()
najuspjesniji diktator u fuzbalu i genije za $$$
Bjez sarma, druzi se s tim levatima s slike. To je tvoj level

Ali je bila bitna za nastup u top 4, a ovako ti je svejedno na kojoj si poziciji jer imaš zagarantovano mjesto u Superligi, odnosno ligu igraš revijalno u trenutku kad ostaneš bez šanse za titulu.
Eto anketa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.