OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
ovi momci (sem kanjeaša) relno veze nemaju
38 skokova Zlatibora, 24 Sparsa. Zahiragiću se od promašaja Zlatibora tri puta lopta odbija u ruke, svaki put oni uhvate ofanzivni skok.
kakav raspad jbt
ali makar momci imaju za rente i hljeba. ovaj litvanac moze komotno invalidninu ganjat...jedva s krece
4 igraca u petorci kojima se mozes odmaci 5 metara...i ocekivati nesto
ali makar momci imaju za rente i hljeba. ovaj litvanac moze komotno invalidninu ganjat...jedva s krece
4 igraca u petorci kojima se mozes odmaci 5 metara...i ocekivati nesto
zamisli dajes platu hasandicu, zahiragicu, buzi, klavzaru, pondsu, polutku, invalidnoj osobi koja igra...
nisu dzaba vicevi o bosancima
nisu dzaba vicevi o bosancima
Gegić tri puta završio lijevom rukom, i dalje nadograđuje svoju igru 
E sada mogu opet odmarati ekipu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izvukli se na kraju.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kae kraj za Sparse, pa sta su oni vidoviti 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
znači prekosutra mora biti pobjeda preko tri razlike o.O
Koliko timova iz PO ulazi u ABA ligu?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Pobjednik finala, a porazeni igra sa pretposljednjim iz ABA 1 za ulazak/ostanak.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Mogu uci i 2 tima ako Borac ostane u ligi pod uslovom da srpski tim ili osvoji ili udje finale zbog propisa o maximalno 5 timova iz iste lige...
Pa mogu uci svakako 2 tima nevezano za Borac
Ako srpski tim izgubi u finalu ili budu dva srpska u finalu, porazeni ce igrati protiv Borca cak i ako Borac ne bude pretposljednji.
Kamenjas i Gegic sigurno idu (kao i Orelik vjerovatno), a od ovih ostalih nema nekog hajra.
Nek dovedu odbjegle sinove Durmu, Penavu i Salica + nek uzmu Delalica, Vranjesa i jos jednog-dvojicu solidnih kosarkasa iz domaceg prvenstva + jos dva provjerena Amerikanca na pozicijama 1 i 5. Zahiragic, Ilic i Micic mogu posluziti s klupe i to je taj neki roster koji bi mogao napraviti nesto.
Durmo, Delalic i Vranjes tesko da mogu dobaciti do prve aba lige, a igranje aba2 lige bi im trebalo biti primamljivo. Penava se nije pokazao u slabasnoj ligi Belgije, tako da bi i njemu bilo najbolje da malo redukuje svoje apetite. Salic i ovi iz nase lige bi vjerovatno rado pristali da budu rezerve u Sparsima. Kad kazem 'provjereni Amerikanci', mislim na kombinovanih 25 poena od njih dvojice u prosjeku. Ove koje su dosad dovodili bili su ocajni.
Nek dovedu odbjegle sinove Durmu, Penavu i Salica + nek uzmu Delalica, Vranjesa i jos jednog-dvojicu solidnih kosarkasa iz domaceg prvenstva + jos dva provjerena Amerikanca na pozicijama 1 i 5. Zahiragic, Ilic i Micic mogu posluziti s klupe i to je taj neki roster koji bi mogao napraviti nesto.
Durmo, Delalic i Vranjes tesko da mogu dobaciti do prve aba lige, a igranje aba2 lige bi im trebalo biti primamljivo. Penava se nije pokazao u slabasnoj ligi Belgije, tako da bi i njemu bilo najbolje da malo redukuje svoje apetite. Salic i ovi iz nase lige bi vjerovatno rado pristali da budu rezerve u Sparsima. Kad kazem 'provjereni Amerikanci', mislim na kombinovanih 25 poena od njih dvojice u prosjeku. Ove koje su dosad dovodili bili su ocajni.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bogami iskren da budem ne zvuci lose, jedna jeftina fina ekipa na prvu, jos ako bi bilo nekog hajra od Amerikanaca . . .Ghuraba je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:07Kamenjas i Gegic sigurno idu (kao i Orelik vjerovatno), a od ovih ostalih nema nekog hajra.
meni je samo zao sto ova trenutna ekipa nije dostigla puni potencijal sto je ne moguce sa jednodimenzijalnim trenerom
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pa ne znam bas da je jeftina toliko ekipa, svi ti igraci osim Penave ce gledati da naplate ove statistike, pogotovo Vranjes, Delalic i Salic, a Sparsi su ove sezone imali problema sa isplatama svakako...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:41Bogami iskren da budem ne zvuci lose, jedna jeftina fina ekipa na prvu, jos ako bi bilo nekog hajra od Amerikanaca . . .Ghuraba je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:07Kamenjas i Gegic sigurno idu (kao i Orelik vjerovatno), a od ovih ostalih nema nekog hajra.
meni je samo zao sto ova trenutna ekipa nije dostigla puni potencijal sto je ne moguce sa jednodimenzijalnim trenerom
Realnija opcija je neko tipa Arsenije Vuckovic itd.
Ajde sta kukamo odmah realno izvukli smo se na kraju jer 3 razlike nije neka prednost. Bolji smo od ovih i trebamo ih zgaziti u revanšu
DAS IST WALTER
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa jeste brate, ali to je statistika iz BiH lige treba biti realan dosta igraca tu pogrijesi pa se precjeni, Durmi je Aba 2 kako god realan zalogaj i puno bolja opcija od npr. Poljske, Bugarske, Madarske, mene zanima samo imaju li Sparsi plan za eventualni neuspjeh to jest ne prolazak u Aba 1 . . .Ethel je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:01Pa ne znam bas da je jeftina toliko ekipa, svi ti igraci osim Penave ce gledati da naplate ove statistike, pogotovo Vranjes, Delalic i Salic, a Sparsi su ove sezone imali problema sa isplatama svakako...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:41Bogami iskren da budem ne zvuci lose, jedna jeftina fina ekipa na prvu, jos ako bi bilo nekog hajra od Amerikanaca . . .Ghuraba je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:07Kamenjas i Gegic sigurno idu (kao i Orelik vjerovatno), a od ovih ostalih nema nekog hajra.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
I na osnovu takve statistike ce da uzmu vece ugovore u tim navedenim drzavama plus Slovacka, Ceska, Svedska nego sto bi ovdje mogli zamisliti u Sparsima.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 apr 2021, 11:04pa jeste brate, ali to je statistika iz BiH lige treba biti realan dosta igraca tu pogrijesi pa se precjeni, Durmi je Aba 2 kako god realan zalogaj i puno bolja opcija od npr. Poljske, Bugarske, Madarske, mene zanima samo imaju li Sparsi plan za eventualni neuspjeh to jest ne prolazak u Aba 1 . . .Ethel je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:01Pa ne znam bas da je jeftina toliko ekipa, svi ti igraci osim Penave ce gledati da naplate ove statistike, pogotovo Vranjes, Delalic i Salic, a Sparsi su ove sezone imali problema sa isplatama svakako...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:41
Bogami iskren da budem ne zvuci lose, jedna jeftina fina ekipa na prvu, jos ako bi bilo nekog hajra od Amerikanaca . . .
Durmu zbog toga nisam ni spominjao jer je mladji od ovih navedenih.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.