Jel moguce da ljudi ovdje misle da se pravno mogu zabraniti ti transferi,neki fkt misle da je Pero glup lik i dalje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ti barem pratis EPL, znas i sam da su medjusobne utakmice klubova iz engleske koji su u SL bile prakticki mrtve, a sigurno je ta utakmica iz Njem sto si je spomeno ponudila vise za gledat..
Buraz ako ovo znaci da ce se Burnley ugasiti onda jedva cekam,nema poganije ekipe na dunjalukufeniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:57Ti barem pratis EPL, znas i sam da su medjusobne utakmice klubova iz engleske koji su u SL bile prakticki mrtve, a sigurno je ta utakmica iz Njem sto si je spomeno ponudila vise za gledat..
Nudit će i dalje, derbi Union Berlina i Augsburga za fudbalske romantičare i sladokusce neće nigdje pobjeći.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:57Ti barem pratis EPL, znas i sam da su medjusobne utakmice klubova iz engleske koji su u SL bile prakticki mrtve, a sigurno je ta utakmica iz Njem sto si je spomeno ponudila vise za gledat..
Na all staru slobodnjaci.
daleko od toga. naravno da uefa može nešto pokušati, čak se nadati i potpori nekih vlasti, ali to će ultimativno pasti na sudu. ovi timovi ne bi ovo startovali da se nisu debelo konsultovali sa najboljim advokatima.
Hvala bogu, posle teatra apsurda gdje igraju ekipe koje nemaju sta izgubiti, da se pogleda utakmica koji ima pravi rezultatski znacajDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:59Nudit će i dalje, derbi Union Berlina i Augsburga za fudbalske romantičare i sladokusce neće nigdje pobjeći.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:57Ti barem pratis EPL, znas i sam da su medjusobne utakmice klubova iz engleske koji su u SL bile prakticki mrtve, a sigurno je ta utakmica iz Njem sto si je spomeno ponudila vise za gledat..
Mark Clattenburg 100% on samo ide za pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.