SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Jesi li ti s marsa pao? Pa imas sve informacije i na ovoj temi i na podforumu, potrazi malo sam prije nego upitas. Imas i cak dvije teme za nove igrace i timove...
010 ISN'T JUST A CODE
Re: Bayern - BH fanaticos
*Prognoze postavljene iza 12h!
Izvinjavam se sto kasnim, upisacu rezultate neodigranih utakmica, ako sta pogodim, ne morate priznati.
AC Milan - Juventus 2:1
Athletic Bilbao - Real Betis 3:1
Valencia - Real Madrid 4:1
Werder Bremen - Hamburger SV 1:1
Jos jednom se izvinjam clanovima svoje ekipe na kasnjenju.
arhivirano
Izvinjavam se sto kasnim, upisacu rezultate neodigranih utakmica, ako sta pogodim, ne morate priznati.
AC Milan - Juventus 2:1
Athletic Bilbao - Real Betis 3:1
Valencia - Real Madrid 4:1
Werder Bremen - Hamburger SV 1:1
Jos jednom se izvinjam clanovima svoje ekipe na kasnjenju.
arhivirano
Samo mi Boga mi ne ide u glavu kog vraga ti Gradačac na sve odgovaraš...Ne znaš fino nešto reći,nego samo čekaš da nekog zajebeš ili nešto tako...Ako čovjek nešto upita ili mu reci ili nemoj ništa ni pisati...
Svaka ekipa ima tri člana,ako neka ekipa izbaci jednog igrača iz tima ti se možeš prijaviti na temi "Prijavite se ovdje ako tražite tim ili igrača"...A također možeš osnovati i svoj tim za sljedeću sezonu...
To je to...

Svaka ekipa ima tri člana,ako neka ekipa izbaci jednog igrača iz tima ti se možeš prijaviti na temi "Prijavite se ovdje ako tražite tim ili igrača"...A također možeš osnovati i svoj tim za sljedeću sezonu...
To je to...
- Stone Island
- Kontakt:
hahahahahahahaadnan_nanda je napisao/la:nek neko objasni onom "el-fighter" da nemoze igrat ako nije u nekom od timova.prosli put je igrao za crazy legs a sad kako vidim za ekipu zadnja klupa.
- bistrikboy
- Kontakt:
Poslije prog dana vodimo 1-2 doppelpackom eliminatora nama preostao 1 par a njima 2 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ne zajebavam! To sam radio samo na temi "Navijaci u BiH" a posto tamo vise ne pisem ne zajebajem vise ni na jednoj temi.bayer 04 je napisao/la:Samo mi Boga mi ne ide u glavu kog vraga ti Gradačac na sve odgovaraš...Ne znaš fino nešto reći,nego samo čekaš da nekog zajebeš ili nešto tako...Ako čovjek nešto upita ili mu reci ili nemoj ništa ni pisati...![]()
To je to...
Sto se tice toga kako sam mu odgovorio, radi se o tome da je pitanje previse iritantno, da ne kazem glupo. Pa svako ziv moze naci sve informacije, sve je vec ponovljeno bezbroj puta... radi se samo o necijoj volji. Prvo potrazite sami neke informacije, pa ako ne mozete naci onda pitajte.
A tebi sam lijepo odgovorio na temi kojoj si otvorio, ne vidim u cemu je problem...
010 ISN'T JUST A CODE
- adnan_nanda
- Kontakt:
ma pravila netreba ni citat kad ih niko nepostuje ovde.samo nadjes tim i rokaj! 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
JOINT_FC je mojim 4 golom sezone pobijedio zadnju klupu sa 1-0. Rezultat nije mjerilo odigrane utakmice jer šta smo sve promašili moglo je biti vrlo lako 4,5-0...Sve osim šampionske titule bi bilo ravno katastrofi
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
nebi se slozi,nikad ne komentarisem sudjenje ali ovaj put stvaro sudjenje je bilo nevjerovatno lose sudija je u 90 min dosudio je nepostojeci faul na ivci kaznenog prostora,koji je ruku na srce brato fantasticnim udarcem u same raslje pretvorio u gollll

AMAR OSIM!!!
nemoj zajebati @csh a ono tvoje igranje rukom u šesnestercu nije svirano tada si šutio a ja dobio žuti radi prigovora..csh je napisao/la:nebi se slozi,nikad ne komentarisem sudjenje ali ovaj put stvaro sudjenje je bilo nevjerovatno lose sudio je u 90 min dosudio je nepostojeci faul na ivi kaznenog gola,koji je ruku na srce brato fantasticnim udarcem u same raslje pretvorio u gollll![]()
![]()

HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Ma okey je,ali nisi fino čovjeku odgovorio,bilo je očito da se zbunio...RK Gradacac je napisao/la:Ne zajebavam! To sam radio samo na temi "Navijaci u BiH" a posto tamo vise ne pisem ne zajebajem vise ni na jednoj temi.bayer 04 je napisao/la:Samo mi Boga mi ne ide u glavu kog vraga ti Gradačac na sve odgovaraš...Ne znaš fino nešto reći,nego samo čekaš da nekog zajebeš ili nešto tako...Ako čovjek nešto upita ili mu reci ili nemoj ništa ni pisati...![]()
To je to...
Sto se tice toga kako sam mu odgovorio, radi se o tome da je pitanje previse iritantno, da ne kazem glupo. Pa svako ziv moze naci sve informacije, sve je vec ponovljeno bezbroj puta... radi se samo o necijoj volji. Prvo potrazite sami neke informacije, pa ako ne mozete naci onda pitajte.
A tebi sam lijepo odgovorio na temi kojoj si otvorio, ne vidim u cemu je problem...
I usput čestitam "dubiozi" na prekrasnom pogotku...

2 utakmica zaredom TM87 2 se nije pojavio, i treba doći do dradtičnih promjena, zato je dobio otkaz, i ja kao kapiten preuzimama punu odgovornost.
E tako od razočaranog kapitena u ovom nekorektnom odnosu igrača prema ekipi.
E tako od razočaranog kapitena u ovom nekorektnom odnosu igrača prema ekipi.
- bistrikboy
- Kontakt:
na kraju 2-2bistrikboy je napisao/la:Poslije prog dana vodimo 1-2 doppelpackom eliminatora nama preostao 1 par a njima 2

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Re: Backspace U. - Crazy Legs
OVa dvojica sto su 9 maja. stavili rezultate netreba da se uvaze zbog toga sto su presli preko 12 h a ti si Gradacac to trebao da napomenes...ali opet pravila su jasna nesmije se priznati ako su pogodili ova dvojica sto su stavili rez. u subotu 
arhivirano

arhivirano
mB!
Re: Delfin - Blue Train
Rezultat
FK Delfin 2-2 Blue Train
Strijelci:
BIHfan 1 gol
eliminator 2 gola
adnan24 1 gol
Nadam se da nisam pogrijesio.
arhivirano
FK Delfin 2-2 Blue Train
Strijelci:
BIHfan 1 gol
eliminator 2 gola
adnan24 1 gol
Nadam se da nisam pogrijesio.
arhivirano
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ova liga ce propast radi jednog covjeka koji se namjerno umijesao i sad nece da se javlja,a to je Eagles,nema ga vec sedmica dana,sramota.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja ću provjeriti rezultate, upisati i danas srediti statistiku, kad već oni ne rade svoj posao kako treba.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Šta je ovo? Ko sve igra za Zadnju Klupu?
Tipovali su za njih chs, doci, GoRaN i el-fighter???
- bistrikboy
- Kontakt:
el fighter ne igraKnele je napisao/la:Šta je ovo? Ko sve igra za Zadnju Klupu?

Ok, izbrisat ću mu postove, eto sredio sam rezultate, pa ću tabelu i izvještaj. Provjerite svi koji igrate za neku ekipu, moguće da je negdje došlo do pogreške.