Evo sad vidim, fakat genijano
Treba ih izbaciti iz matičnih liga, pa nek igraju međusobno dok se ne ugase
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Evo sad vidim, fakat genijano
Kapitenu, ko nas to zavadi.
Ma ko nas zavadi? Pitam se hoće li vi iz administracije konačno odustati od banovanja
Ponuda jos uvijek stoji, salji paypal i idu dvije gajbe (bit ce dovoljno sad kad nema Hellera).coelho41 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:49Ma ko nas zavadi? Pitam se hoće li vi iz administracije konačno odustati od banovanjaočigledno nisu sposobni kontrolisati njemačke VPN-ove.
Bez obzira na sve stavove oko nove SL, nikada ti nećemo zaboraviti sve što si uradio za FK FormulaAl ne dade se Helleru i meni da se ponapijamo od onih premija za ulazak u drugu ligu.
Stupićemo opet u kontakt s Hellerom pa makar i zafalilo. Vidio sam ga neki dan u čaršiji uzima jeftina piva uoči ramazana.Rovella je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:56Ponuda jos uvijek stoji, salji paypal i idu dvije gajbe (bit ce dovoljno sad kad nema Hellera).coelho41 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:49Ma ko nas zavadi? Pitam se hoće li vi iz administracije konačno odustati od banovanjaočigledno nisu sposobni kontrolisati njemačke VPN-ove.
Bez obzira na sve stavove oko nove SL, nikada ti nećemo zaboraviti sve što si uradio za FK FormulaAl ne dade se Helleru i meni da se ponapijamo od onih premija za ulazak u drugu ligu.
![]()
Pa sta sad Superligasi oce? Nece da igraju CL pod uefom, al oce da njihovi igraci igraju ep pod uefom i sp pod fifom
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 16 gostiju.