Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Super League
Brutalan Pero kae "All I do is for the good of football"

Za to su krivi bogati vlasnici koji su poceli davati nenormalne sume novca igračima i to je otišlo predaleko. Da se igraci mnogo realnije placaju, ne bi tih problema ni bilo. Jos dodas na to sve i salary cap...i imas ujednacene sve svjetske lige.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Vagabundo88
- Kontakt:
Svi koji kazu kako UEFA ne moze zabraniti transfere u klubove tih superligasa ne znaju ni sta pisu. MOZDA ne može tako ali prosto moze da zabrani transfere iz superligasa u sve druge klubove. Sad pita neko sto bi neko iz tih klubova isao u klub koji nije iz superlige? Pa prosto, nece uvek biti na nivou za supeligu, istecice im ugovor, sta ce ako ne bude ponuda iz superligasa?
Osim toga, mnoge Vlade su protiv te lige, cak u Engleskoj razmatraju da ne izdaju radne dozvole strancima za igranje u tim klubovima.
Imaju mali milion mogucnosti da ih uniste, samo ako budu to hteli. Nece ta liga ni poceti, tek to nece biti u avgustu.
A da, pitate "Ko ce gledati ligu bez Reala, Barselone..", pa gledace je svi, ne gledaju te lige samo navijaci Reala, Barse, Mancestera. I ja kad gledam svoj klub ne gledam ga jer igraju protiv Milana, Totenhema.. gledam ga jer je to moj klub pa makar igrao i protiv nekoh nizeligasa.
Osim toga, mnoge Vlade su protiv te lige, cak u Engleskoj razmatraju da ne izdaju radne dozvole strancima za igranje u tim klubovima.
Imaju mali milion mogucnosti da ih uniste, samo ako budu to hteli. Nece ta liga ni poceti, tek to nece biti u avgustu.
A da, pitate "Ko ce gledati ligu bez Reala, Barselone..", pa gledace je svi, ne gledaju te lige samo navijaci Reala, Barse, Mancestera. I ja kad gledam svoj klub ne gledam ga jer igraju protiv Milana, Totenhema.. gledam ga jer je to moj klub pa makar igrao i protiv nekoh nizeligasa.
- f0rest1946
- Kontakt:
E duša pametna, ono sve znafeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:23Samo kod nas u Bosni ima jos uvijek fetis prema kriminalcima. Braca Mamic politicari i njihovi botovo..Florentino i co
Jedan pogled na ovu državu ti sve govori.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:23Samo kod nas u Bosni ima jos uvijek fetis prema kriminalcima. Braca Mamic politicari i njihovi botovo..Florentino i co
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma za Engleze ovo nema nikakvog smisla. Pa sest klubova im ulazi u ovo. Igraju sa njima u ligi svakako. I dobijes jedan Juventus i Milan koji su nivo Leicestera ili West Hama.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa jedan Maminjo u ovoj Balkanskoj hali je zavrsio na sudu, da Pero vlada toliko godine i ništa mu niko ne moze. De momak seberi se, bas citavu noc pricas gluposti.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:23Samo kod nas u Bosni ima jos uvijek fetis prema kriminalcima. Braca Mamic politicari i njihovi botovo..Florentino i co
- feniksptica
- Kontakt:
Previse se umanjuje snaga i uticaj UEFE. Jos kad dobiju podrsku saveza i klubova.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaboravljas da sa 300M dodatnih u budžetu taj isti Milan i Juventus za jedan prelazni rok mogu napraviti ogroman skok u kvalitetu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da spasi fudbal
Da spasi sebe dugova i pajdase mu
- f0rest1946
- Kontakt:
Florentino Perez: "Our players will NOT be banned from the World Cup. I guarantee it. They can be 100% certain of it."
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- feniksptica
- Kontakt:
Koje gluposti..sto se ne uhvatis postova gdje pisem da su klubovi sami krivi jer su zaglibili u prevelike dugove pa moraju ovo raditi ? I da je to jedini razlog ?. Da ce bit klubova koji ce tu parazitirat i uzimat pare bezveze ( Arsenal i Tot ). Nisu ni Platniju zadugo mogli pa ga stiglo na kraju sve. Al ti si navijac i ne mozes racionalno pricat.i ako je glupost sto pisem da Real ne pobijedi Getafe a smatra se superiornim onda je to tvoj problem.LlullSergio je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:26Pa jedan Maminjo u ovoj Balkanskoj hali je zavrsio na sudu, da Pero vlada toliko godine i ništa mu niko ne moze. De momak seberi se, bas citavu noc pricas gluposti.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:23Samo kod nas u Bosni ima jos uvijek fetis prema kriminalcima. Braca Mamic politicari i njihovi botovo..Florentino i co
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 20 apr 2021, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- f0rest1946
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
UEFA je k'o SDA u Bosni. Konstantno su oni neko ko spašava stvari, a zapravo niko ništa nije ni upropastio do oni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Babuka
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Upravo to gubi se draž najjače lige na svijetu, a pri tome moramo spašavati finansijski posrnule "velikane" iz slabijih liga.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 20 apr 2021, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Bit ce 4 polufinaliste nove lige prvaka + 1 jos pozivnica
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.