Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: Super League
Pero otac nacije 

Al sta kaze Paris i Bayern nisu ni pozvani
Nisu, al u ku.rcu...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- feniksptica
- Kontakt:
U praksi manje vise nista. U teoriji niko nije siguran da ce igrat, svi imaju sansu osvojit. To je i osnovna i po meni definicja evropskog fudbala. Govori se o LP i SLMadal je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:37Koja je razlika trenutnog fudbala i osnivanja superlige osim što će se u superligi vrtiti jos veci novac? Ovih 10-15 klubova svakako i čini elitni fudbal i niko im se ne može približiti. Čak i kad se približi pokupuju im igrače i pošalju nazad.
Najsmjesniji su navijaci Liverpoola, kao nisu oni taj klub, against modern football i sl. Pa jesu li svjesni kako im klub sad funkcioniše, odakle mu novac, kolike su plate itd.
Fudbal je odavno postao nesto protiv čega se sad navijači kao bore da ne postane. Sad je vec tačka bez povratka i ako smo već tu taj da gledam najbolje derbije a ne Real kako dere Viktoriju Plzen koji su po ko zna koji put u grupama lige prvaka i nisu nikad nit će ikad napraviti veći iskorak. To je njihov limit, doci da te neki veći klub napuni, kao što je to limit i Dinama, CSKA, Batea i sl.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naljutio se Peki

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad će priča kako Perez kao osnivač ne zna ko je pozvan, ali Meho iz Zavidovića zna sve do detalja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LlullSergio
- Kontakt:
Blaaah gadi mu se ovo, a pratit će, koga ti prijatelju ovdje zaje.bavaš.
Ovo me podsjeća na onaj film Inside Man kad ih Cliwe Owen vrti ko ringišpil, u ovom slučaju Perez. Šta god UEFA kaže ovi to već odavno riješili, 6 koraka ispred idu, cirkus.
Meni je svejedno vala, ni iz džepa ni u džep, nek se talasa pa šta bude bit će
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E ovo za nepozivanje PSGa mi je sok. Perez i Nasser su u dosta dobrim odnosima.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da bi bilo lijepo za početak da uljezi prestanu uznemiravati fanove super lige.
Preselite se molim vas na svoje pdf-ove, hehehehe.
Preselite se molim vas na svoje pdf-ove, hehehehe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znaci ako se Peru digne pozvace nekog od "sirotinje" na jednogodisnji izlet.
Koja je logika ne pozvati jedan od najvećih, najpopularnijih i najbogatijih klubova svijeta u najjaču ligu svijeta. Za PSG hajde i nekako, ali zar ozbiljno misliš da Bayern nije pozvan?Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:40Sad će priča kako Perez kao osnivač ne zna ko je pozvan, ali Meho iz Zavidovića zna sve do detalja.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda mi je promaklo, al mislim da nisam ni napiso da mi se gadi ovo..LlullSergio je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:41Blaaah gadi mu se ovo, a pratit će, koga ti prijatelju ovdje zaje.bavaš.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Daj ba nemojte srat dzaba, kome nisu bile epske utakmice kada Ajax dobije Real, kada Roma izbaci Barcu, Dinamo Tottenham, zbog toga se valjda i gleda fudbal, jer u teoriji svako moze dobiti svakoga sto se do sada i pokazalo. S ovime pravis samo monopol za 15 klubova koji ce biti bogovski i puni para i imat ces sirotinju koja nikad nece ni dobiti sansu da im prismrdi, da odigra mec sa njima i to je kao normalno?feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:39U praksi manje vise nista. U teoriji niko nije siguran da ce igrat, svi imaju sansu osvojit. To je i osnovna i po meni definicja evropskog fudbala. Govori se o LP i SLMadal je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:37Koja je razlika trenutnog fudbala i osnivanja superlige osim što će se u superligi vrtiti jos veci novac? Ovih 10-15 klubova svakako i čini elitni fudbal i niko im se ne može približiti. Čak i kad se približi pokupuju im igrače i pošalju nazad.
Najsmjesniji su navijaci Liverpoola, kao nisu oni taj klub, against modern football i sl. Pa jesu li svjesni kako im klub sad funkcioniše, odakle mu novac, kolike su plate itd.
Fudbal je odavno postao nesto protiv čega se sad navijači kao bore da ne postane. Sad je vec tačka bez povratka i ako smo već tu taj da gledam najbolje derbije a ne Real kako dere Viktoriju Plzen koji su po ko zna koji put u grupama lige prvaka i nisu nikad nit će ikad napraviti veći iskorak. To je njihov limit, doci da te neki veći klub napuni, kao što je to limit i Dinama, CSKA, Batea i sl.
Jos kad daju ultimatum Uefi ako hoce pregovore da Ceferin dobije nogu.
Tanka priča. Juventus se sopstvenim radom i dugovima od stotine miliona za 10 godina od druge lige vratio do 2 finala LP, od maksimalne plate od 4M dosao da plaća prvu ili drugu platu u historiji fudbala, napravio stadion itd. Juventusu naravno da treba SL iz razloga slabe lige. Poredjenje s tim smijesnim EPL ekipicama je smijesno. Juventus se historijski i bilo kako smije samo porediti sa Unitedom i Liverpoolom, ovo ostalo su poluklubovi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 apr 2021, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Roma 100% ulazi zbog vlasnika koji su Amerikanci, a Napoli sa onim klaunom od vlasnika - nikad.
A i zna se da Perez voli Romu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A sta kao nakon par kola bice zanimljivo gledati duel 7og Milana i 9og Arsenala?
Svasta.
Samim igracima ce ta utakmica biti kao ljetni turnir u Aziji, a kamoli nama koji bi to trebali gledati.
Svasta.
Samim igracima ce ta utakmica biti kao ljetni turnir u Aziji, a kamoli nama koji bi to trebali gledati.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa šta ti hoćes prijatelju, čemu ovaj cjelodnevni/cjelonoćni rant ?feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:42Mozda mi je promaklo, al mislim da nisam ni napiso da mi se gadi ovo..LlullSergio je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:41Blaaah gadi mu se ovo, a pratit će, koga ti prijatelju ovdje zaje.bavaš.
- feniksptica
- Kontakt:
Osim navijaca Barce mislmi da su svi navijali za Romu i bili ponosni na nju kad su ih izbacili onomad. Isto tako vazi za utamicu Real Ajax. A sad ovdje druge price pricaju. To s ovom ligom nikad necete dozivjeti, taj fudbal, borbu i zar.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.