Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Florentino Perez : "One of the reasons we are doing this is to save football, to save it in general."

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- f0rest1946
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ako bi svake godine bilo 5 mjesta za nove a ovih 15 su stalni, klub moze i osvojiti super ligu il biti drugi ako nije stalni sledecu sezone ne igra. Mada to jos nije konacno..al prema dosadasnjim informacijama ide prema tome.Madal je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:37
Na kraju krajeva superliga u konceptu bi imala tih otvorenih 5 mjesta kako sam shvatio i moglo bi se uci u tu ligu da i uefa sarađuje. Najgore sto navijači sad prave pakt s djavolom a to su ovi neljudi i smecari pohlepni iz uefe koji i jesu razlog za situaciju u fudbalu danas.
Zbog toga i jesam protiv ovoga zbog tih ''sigurnih klubova''
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa dobro nisu mu puno slagali, ako im zabrane igranje u premier ligi nece gledanost biti ni 10% od ovog sto je sad tako da se moze racunati da je liga nestala

ma klubovi drze monopol nema sta, lige i uefa su svjesne da ih nema nigdje bez ovih koji hoce da idu, dakle bez njih ih nema i oni ce se na kraju morati prilagoditi ako klubovi odluce da istraju u ovoj ideji
Eto sad ces imati npr. Sarajevo-Roma, Dinamo-Roma, isti vrag. Barsa to ne zeli vise, zeli neku novu vrstu fudbalafeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:44Osim navijaca Barce mislmi da su svi navijali za Romu i bili ponosni na nju kad su ih izbacili onomad. Isto tako vazi za utamicu Real Ajax. A sad ovdje druge price pricaju. To s ovom ligom nikad necete dozivjeti, taj fudbal, borbu i zar.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- Romagnoli13
- Kontakt:
Došao. Objasnio. Ponizio Čeferina. Otišao.
Pero je domaćin pravi.
Pero je domaćin pravi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nema ni Pero nista osim sto je grlat. Svu noc obecava a nema jos nista, ni 15 ekipa nije skupio. Nije izbacio dobar argument osim ovo ne valja, moze ovo, moze ono, i hajmo mjenjat u nase.
Ima li jos sta da je pricao, ali ozbiljna prica, u vezi organizazije, pravnih zajebancija i slicno? A ne ove djecje fore.
Ima li jos sta da je pricao, ali ozbiljna prica, u vezi organizazije, pravnih zajebancija i slicno? A ne ove djecje fore.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Eto s ovime je sve objasnjeno, uvalili su se u dugove i ovo je jedini nacin da se izadje, **** navijace, **** sve, to sto si davao za Coutinha, Dembelea i Griezmana 400 miliona i skoro bacio te pare.Florentino Perez to El Chiringuito: "Barcelona are going through a difficult economic situation, Laporta immediately understood and accepted like all the great clubs in the world. This #SuperLeague will save the entire world of football".
Lapo šarno po hitnom postupku
Pa.odgovara na ono sto mu je bačeno u krilo. Odgovara na prijetnje i siguran je u ono sto kaže.sljivo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:55Nema ni Pero nista osim sto je grlat. Svu noc obecava a nema jos nista, ni 15 ekipa nije skupio. Nije izbacio dobar argument osim ovo ne valja, moze ovo, moze ono, i hajmo mjenjat u nase.
Barca kao i svi ostali jadovi, žele zakrpat ogromne minuse na računima i ovo sve se događa zbog toga.farenhajt je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:55Eto sad ces imati npr. Sarajevo-Roma, Dinamo-Roma, isti vrag. Barsa to ne zeli vise, zeli neku novu vrstu fudbalafeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:44Osim navijaca Barce mislmi da su svi navijali za Romu i bili ponosni na nju kad su ih izbacili onomad. Isto tako vazi za utamicu Real Ajax. A sad ovdje druge price pricaju. To s ovom ligom nikad necete dozivjeti, taj fudbal, borbu i zar.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Koliko se ovdje pljuje po covjeku koji pokusava spasiti ovo malo jada od fudbala 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa bit će opet 5 buranija klubova u toj superligi, danas je bila informacija da ni Steaua B. mogla igrati, pa eto nekad će dobiti Liverpoola pa možemo uživati. Naravno da i ja uživam u tim utakmicama, pa kad je Lester osvojio gledao sam 90% utakmica i drago mi je bilo kad su digli pehar kao da ih cijeli život pratim od stranih klubova. Ali manji klubovi bljesnu, veliki ih pojedu, sazvakaju i ispljunu pa se ti opet sastavljaj i dodji nam opet za 5 godina da te pojedemo.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:50Pa makar si imao sansu da dozivis te utakmice, da dozivis da jedan mali klub sa Balkana dobije Tottenham, drugi Liverpool, da se poudara sa Milanom, ovako ti se oduzima apsolutno svaka moguca sansa za bilo kakvim mečom, da ne pricam o ostalom.
Sa ili bez superlige fudbal je izgubio prvobitni smisao odavno, na point of no return smo, i odavno je ovo modern football.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
I tako sutradan dođe Bill Gates, jer je pun k'o brod i odluči hajde sad da napravimo SuperLigu II, dogovori se za deset klubova i takmičenje počinje?
A ček, zanimljivo je gledati Tottenham - Milan, ekipe koje su nivo EL, a i vrlo brzo će doći do zasićenja..
A ček, zanimljivo je gledati Tottenham - Milan, ekipe koje su nivo EL, a i vrlo brzo će doći do zasićenja..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- feniksptica
- Kontakt:
Barca je ovdje da sanira dugove, sumnjam da im je drago da igraju ligu kojom upravlja prvi covjek Reala.farenhajt je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:55Eto sad ces imati npr. Sarajevo-Roma, Dinamo-Roma, isti vrag. Barsa to ne zeli vise, zeli neku novu vrstu fudbalafeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:44Osim navijaca Barce mislmi da su svi navijali za Romu i bili ponosni na nju kad su ih izbacili onomad. Isto tako vazi za utamicu Real Ajax. A sad ovdje druge price pricaju. To s ovom ligom nikad necete dozivjeti, taj fudbal, borbu i zar.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako nema ništa? Čovjek narodskim jezikom objasnio da ovi iz UEFAe mlate praznu slamu, te da je zapravo največi problem što ta organizacija gubi silne novce, a s druge strane klubovi će se iščupati iz finansijskih problema u koje su zapali zbog pandemije i ostalih razloga.sljivo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:55Nema ni Pero nista osim sto je grlat. Svu noc obecava a nema jos nista, ni 15 ekipa nije skupio. Nije izbacio dobar argument osim ovo ne valja, moze ovo, moze ono, i hajmo mjenjat u nase.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo je dokaz da ih boli k za legacy fanove i da targetiraju mlade, Amerikance i Azijate.
Idemo draft mladih igrača, ekipa, koje naravno ne igraju SuperLigu?
Trebaju razmisliti o toj ideji.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Za tako spiskane milione i treba da se oporavljaš 20 godina jer si nesposoban a ne da se vadis pravljenjem super lige.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:56Eto s ovime je sve objasnjeno, uvalili su se u dugove i ovo je jedini nacin da se izadje, **** navijace, **** sve, to sto si davao za Coutinha, Dembelea i Griezmana 400 miliona i skoro bacio te pare.Florentino Perez to El Chiringuito: "Barcelona are going through a difficult economic situation, Laporta immediately understood and accepted like all the great clubs in the world. This #SuperLeague will save the entire world of football".
Nije ovo spasavanje fudbala, vec je ovo spasavanje najvecih klubova da ne propadnu usljed vlastitog rasipanja novca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.