ji-sung je napisao/la:EDIT: NA William Hillu kvota na Simona 1.03 bila,svaka čast ovim teniskim znalcima što su je spustili tu ,a ovim drugim "znalcima" nemam šta ni reći xD
Jao, jao, koliko neznanja na jednom mjestu.
1.03 Gilles Simon v Yen Hsun Lu 11.00
Match carried over due to rain, Simon leads 6-0 3-2
Naravno da je kvota 1.03 u In-Play klađenju, jer je meč već počeo i Simon je riješio prvi set u svoju korist. Prije početka koef je bio 1.35-1.40 na Simona. Možda su nakon 6-0 u prvom setu trebali ostaviti koef 1.40.
Ne mogu da vjerujem da moram objašnjavati ovako banalne stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Monkey je napisao/la:Simon prvi set dobio 6:0. A znate ko je Simon, taj vam jako loše reternira
Šta ono ti reče, Roddick i Soderling mogu odservirati maksimalno četiri asa protiv Simona? Ne odgovori mi nikad na ovo? Roddick servira osam komada u prosjeku, a Soderling deset. Ne valja širiti netačne informacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
xxl basket je napisao/la:imal jos neko da je ispao levat ko i ja , sinoc cekam higginsa za 100 KM i danas o5 odigram snooker o sullivann i gubi 3 1 vec
Eee sinoc sam i ja pojeo **** na higginsu za 40km..zato od sada na dalje i u buduce,ne kladim se na snooker niti na italijansku kosarku,a i turska kosarka je na granici da je prekrizim..sto i tebi predlazem ..bagra banditska
snooker je danas zavrsio sa mnom , nikad vise na moj listic , prakticno nema favorita bez obzira na kvalitet fuj
galata šekerspor
mislim da treba pokusati traziti duhove obzirom da ovaj sekerspor zna zabiberit ovoj 4 "velicanstvenih" (mafijasa) u raznim kombinacijama pa je neki jben prelaz ili kvota sigurno opcija ja sam odigrao X X2 2
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Cibulkova je odigrala dva sjajna meča. Prvo je savladala Kirilenko, a sinoć je pobijedila prvi reket Svijeta - Caroline Wozniacki. Još uvijek nije izgubila set, bez obzira što je igrala protiv sjajnih protivnica. Mislim da može preko Kleybanove, koja uglavnom zavisi od prvog servisa - klasična udaračica. Mislim da će Cibulkova ove godina popraviti svoj renking i mogla bi se vratiti u top 15 obzirom da je preuzeo Željko Krajan koji je od Safine napravio broj 1.
Voli te tvoje Sarajevo.
harry_90 je napisao/la:Sj.Koreja - UAE PBG
Irak - Iran 2
Konya - Trabzona PBG
Oldham - Southapmton 1
Torqay - Crewe 2
74.29
samo jedan za danas..
Tri lagane prosao,jos dvije teske..kakve su mi sanse ?
crewe bi mogao dobiti torquaya jer ovi ne igraju nesto posebno zadnjih nekoliko kola...al za oldham nisam siguran da ce dobiti al opet SRETNO i uzmi koju marku kladionicama
harry_90 je napisao/la:Sj.Koreja - UAE PBG
Irak - Iran 2
Konya - Trabzona PBG
Oldham - Southapmton 1
Torqay - Crewe 2
74.29
samo jedan za danas..
Tri lagane prosao,jos dvije teske..kakve su mi sanse ?
[youtube][/youtube]
jbg taj crewe dobra ekipa u gostima i ja se dvoumio da stavim 2 na njih 2,80 kvota pa se predomislio stavio x, a sautempton imam u drugfom poluvremenu vise golova niasm smio 2 igrat 1,9 kvota
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.