FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Messi i Ronaldo su dva najbolja igrača na svijetu, prošlu godinu je obilježio Sneijder. Valjda si u onom prvobitnom postu vidio zašto je baš on zaslužio tu nagradu.
Ali nije Sneijder jedini zakinut, npr tu nagradu nije osvojio Henry, Raul itd.
Ali nije Sneijder jedini zakinut, npr tu nagradu nije osvojio Henry, Raul itd.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 12 jan 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ne,ti si mjerodavan-Paja je napisao/la:Fifa nije mjerodavna da proglasi najboljeg igraca na svijetu,

Messi je najbolji igrac svijeta,ako ti ne odgovara,idi cmizdri i kukaj na nekoj drugoj temi,zajedno sa ostalim.Bosco je napisao/la:Statistike sve govore ko je najbolji igrač godine.
Ne mogu da vjerujem kakvih likova ima,ovo jednostavno nije normalno ovako se ponasati

Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 11 jan 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ne znam na koju statistiku mislis?Bosco je napisao/la:Ja pratim fudbal, a Barcelona je slučajno fudbalska ekipa. Kad shvatiš razliku između riječi "obožavatelj" i "pratim" javi se. Uostalom obožavatelj je nespretan prijevod, samo se Bog obožava, kaže se poštovatelj ili nešto slično.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Izgleda da svi prati barcelonu,nisam znao da ima puno obozavatelja.
@enobarca
Statistike sve govore ko je najbolji igrač godine.
Ako mislis broj postignutih golova,Messi je do sada postigao 28 golova,a Ronaldo 30.To je skoro nikakva razlika za ova 2 igraca,jer se lako moze desiti da npr.. Messi postigne hat-trick,a Ronaldo da ima lose vece ,pa da ne postigne gol,i eto prestigne ga Messi.Sdruge strane messi ima duplo vise asistencija od Ronalda. 12-6
Takodje ,MEssiev tim,je u odlicnoj formi i Prvi je na tabeli.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Mislio sam na Sneijdera i Messija.
Ponoviću se:
Sneijder vodi inter do: -------------------------- Messi vodi Barcu do:
-titule Serie A --------------------------------------- titule Primere
- osvajanja italijanskog kupa -------------------- osvajanja kupa
- osvajanja LP
- Holandiju do finala LP
Sneijder na SP bilježi 5 golova i 3 asistencije mislim, mada nisam siguran za assiste. Messi ni gol ni assist.
Ponoviću se:
- osvajanja LP
- Holandiju do finala LP
Sneijder na SP bilježi 5 golova i 3 asistencije mislim, mada nisam siguran za assiste. Messi ni gol ni assist.

Ne nisu osvojili kup...jedino ako misliš na superkup...a opet onda takođe možemo reči da je Snajder osvojio Svjetsko klubsko prvenstvo i superkup Italije...Bosco je napisao/la:osvajanja kupa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Koji izljevi ljubomore
Statistika govori da je Leo u kalendarskoj 2010. zabio 60 golova.
brojka koju se ne bi postidio ni Maradona ni Pele, dapače.
Ja od kada pratim nogomet (sredina 90ih), se ne sjećam igrača koji je bio tako dominantan u jednoj godini kao Leo!

Statistika govori da je Leo u kalendarskoj 2010. zabio 60 golova.

Ja od kada pratim nogomet (sredina 90ih), se ne sjećam igrača koji je bio tako dominantan u jednoj godini kao Leo!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Samo mala ,ali VEOMA ZNACAJNA ispravka.Bosco je napisao/la:Mislio sam na Sneijdera i Messija.
Ponoviću se:
- osvajanja LP
- Holandiju do finala LP
Nije Sneijder vodio do svih tih trofeja,nego Inter na celu sa Mourinjem,koji po meni ima najvise zasluge za osvajanje Lige i LS.
S'druge strane,Messi je na mnogo tekmi pravio prevage i sam donosio pobede,poput meca sa Arsenalom na Nou campu.Takodje je Messi taj koji svojim golovima i driblinzima zabavlja publiku(medju kojima su i treneri i novinari),po meni je to razlog sto je messi osvojio ZLATNU LOPTU

MVP - Messi-Villa-Pedro
-Ronaldo je bolji od Messia
-Sneijder je trebao dobiti zlatnu loptu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sneijder je bio najvažniji kotačić u tom timu zajedno uz Diega Milita koji nije proglašen najboljim napadačem, umjesto njega Villa koji nije nikako imao bolju godinu od njega. 

Nikakav protuargument ti nisam dala, samo si rekao kako je Ronaldo kulturan, a glavni razlog Messijeve (ne)kulture si naveo isplažen jezik, ja ti samo serviram ono što sam nisi uzeo u obzir, jer očito nisi sveznajući u nogometu, pa...-Paja je napisao/la:Fifa nije mjerodavna da proglasi najboljeg igraca na svijetu, to je kriminalna organizacija koja prodaje organizaciju svjetskih prvenstava oni nemaju nikakav kredibilitet kad se sjetimo samo onih izjava tipa Argentina i Messi moraju igrati na svjetskom, dok doticni jos nisu bili sigurni putnici za Afriku.
Smijesno je sto kvaziforumasi tipa Bada seljakluk jednog igraca opravdavaju seljaklukom onog drugog, to im je protuargument![]()
Flop!

Btw, dosad nikad nisam raspravljala o tebi i sa tobom, to mi je smiješno, inače. Nekad mi tvoji postovi tako djeluju smisleni, ali onda uletiš klizećim po forumu, i demantuješ svaku zdravu pomisao.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ako ćemo gledati klupski uspjeh, onda je tu trebao biti Sneijder umjesto Inieste, J.Cesar umjesto Casillasa i Milito umjesto Ville.Bosco je napisao/la:Sneijder je bio najvažniji kotačić u tom timu zajedno uz Diega Milita koji nije proglašen najboljim napadačem, umjesto njega Villa koji nije nikako imao bolju godinu od njega.
Messi i Xavi su zasluženo ušli u TOP3, trebao je Sneijder tu biti umjesto Inieste, ali naslov na SP + gol u finalu je na kraju odlučilo na stranu Španjolca.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne aludiraju oni samo na klupski uspjeh, vec i na SP naravno. Iniesta dao gol u finalu SP i odma' kandidat. Nepravedno prema Sneijderu, mada mislim da je ovo Xavi trebao da uzme.Leader je napisao/la:Ako ćemo gledati klupski uspjeh, onda je tu trebao biti Sneijder umjesto Inieste, J.Cesar umjesto Casillasa i Milito umjesto Ville.Bosco je napisao/la:Sneijder je bio najvažniji kotačić u tom timu zajedno uz Diega Milita koji nije proglašen najboljim napadačem, umjesto njega Villa koji nije nikako imao bolju godinu od njega.
Messi i Xavi su zasluženo ušli u TOP3, trebao je Sneijder tu biti umjesto Inieste, ali naslov na SP + gol u finalu je na kraju odlučilo na stranu Španjolca.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ae se lepo dogovori sa sobom ,a ne da pises gluposti.Dylan Dog je napisao/la:-Ronaldo je bolji od Messia
Deo tvoga posta od sinoc.
Messi je zasluzeno uzeo nagradu,malo kvari situacija sa Argentinom gde nista narocito nije uradio ali zasluzeno.
Sinoc si govorio da je sazluzeno uzeo nagradu,a sada govoris da je Ronaldo bolji,nema logike

Lepo je to sto imas svoje misljenje,koje se podudara sa misljenjem jos nekolicim ljudi ovde,i stvarno nema potrebe da svako od vas iznosi isto misljenje ovde.Postoji jos tema,na kojim ljudi ne vole Messia,pa mozes tamo do mile volje pisate svoje statistike

MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
To je Devil govorio, ovo je Dylan Dog, imaju iste avatarelosmi je napisao/la:Ae se lepo dogovori sa sobom ,a ne da pises gluposti.Dylan Dog je napisao/la:-Ronaldo je bolji od Messia
Deo tvoga posta od sinoc.
Messi je zasluzeno uzeo nagradu,malo kvari situacija sa Argentinom gde nista narocito nije uradio ali zasluzeno.
Sinoc si govorio da je sazluzeno uzeo nagradu,a sada govoris da je Ronaldo bolji,nema logike![]()
![]()
![]()
Lepo je to sto imas svoje misljenje,koje se podudara sa misljenjem jos nekolicim ljudi ovde,i stvarno nema potrebe da svako od vas iznosi isto misljenje ovde.Postoji jos tema,na kojim ljudi ne vole Messia,pa mozes tamo do mile volje pisate svoje statistike

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Po meni ako već nije Sneijder osvojio trebao je Xavi, ali na kraju krajeva ne pitam se ja nego cijela javnost. Mada je i taj izbor nepravedan. Mislim sam način izbora.
- Nail for Real
- Kontakt:
Odredjuje li kandidate FIFA ili novinari i igraci?
- Nail for Real
- Kontakt:
Ozbiljno pitam, jer ako odredjuje FIFA nema razloga da napadate Paju....losmi je napisao/la:Jel se to zahebavas,il ozbiljno pitas?Nail for Real je napisao/la:Odredjuje li kandidate FIFA ili novinari i igraci?
Samo siri spisak kolko ja znamNail for Real je napisao/la:Odredjuje li kandidate FIFA ili novinari i igraci?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da je na predhodnoj stranici,to 10000000000000 puta spominjano.Al reci cu po 10000000000001 put.Nail for Real je napisao/la:Ozbiljno pitam, jer ako odredjuje FIFA nema razloga da napadate Paju....losmi je napisao/la:Jel se to zahebavas,il ozbiljno pitas?Nail for Real je napisao/la:Odredjuje li kandidate FIFA ili novinari i igraci?
Dobitnika zlate lopte odredjuju NOVINARI,IGRACI,SELEKTORI I TRENERI CELOG SVETA.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Znam da gledaju sve, i nastupe u klubu i nastupe u repki. Ali u godini doigravanja SP daju prednost nastupima na SP.Nail for Real je napisao/la:Ne aludiraju oni samo na klupski uspjeh, vec i na SP naravno. Iniesta dao gol u finalu SP i odma' kandidat. Nepravedno prema Sneijderu, mada mislim da je ovo Xavi trebao da uzme.Leader je napisao/la:Ako ćemo gledati klupski uspjeh, onda je tu trebao biti Sneijder umjesto Inieste, J.Cesar umjesto Casillasa i Milito umjesto Ville.Bosco je napisao/la:Sneijder je bio najvažniji kotačić u tom timu zajedno uz Diega Milita koji nije proglašen najboljim napadačem, umjesto njega Villa koji nije nikako imao bolju godinu od njega.
Kako je Sneijder ove godine zakinut, tako je Ronaldinho zakinut 2006., unatoč duploj kruni te godine s klubom, nema ga među prva 3, jer se prema tradiciji prednost daje nastupima na SP (1. Cannavaro 2. Buffon 3.Henry), niti jedan od njih nije imao uspješnu klupsku sezonu, ali su zaslužili nagrade radi SP. Mada mislim da je Sneijder više zaslužio biti među 3 od Ronaldinha, jer je osim što je bio uspješan s klubom, bio i uspješan s repkom i imao je važnu ulogu što je Nizozemska došla do finala.
I stoga me još više čudi da je Leo 1., očekivao sam Xavia ili Iniestu na tronu, jer su prvaci svijeta.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.