FK Mladost DK

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 apr 2021, 14:44

Ziher1 je napisao/la:
20 apr 2021, 13:41
Hvala druze, patio se patio i na kraju napravio novi profil. A drago mi je bas da nas ima na ovoj temi, lijepo je vidjeti da ne pisu samo dva tri lika
I šta bi, zaboravio lozinku ili je nešto drugo bilo : )
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 apr 2021, 15:31

Još smao da se Addict vrati pa možemo na male :kralj:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 apr 2021, 15:57

Znam da je teško pristupiti forumu, par ljudi mi se žalilo.

Ma i meni je to išlo na živce, znao sam zbog toga biti neaktivan po par mjeseci, ali eto, kad malo bolje razmisliš, sve je to do kluba. Kad je lijepa atmosfera u klubu, kad dobro igraju, onda se ima o čemu i pisati pa smo i mi ovdje više aktivni.

Nadam se da je ovo neka prekretnica i da dolaze još bolji dani za klub.

Nevjerovatno je kako uvijek pronađete neke nepoznate, jeftine igrače koji na kraju pokažu kvalitet. Klubovi s mnogo većim budžetima i iz većih gradova to ne znaju.

Samo da je još bolja logistika u klubu, pa vi se viš nikad ne bi borili za opstanak. S ovom igrom i zalaganjem kao protiv Tuzle i Želje, Mladost bi sigurno bila u vrhu tabele.

Niko u našoj ligi ne smije staviti na štopera momka od 17 godina osim vs. Niko drugi ne smije toliko forsirati mlade igrače.

Ogroman potencijal imate u svim segmentima!
#samoRudar #zauvijek

Ziher1
Kontakt:

Post Postao/la Ziher1 » 20 apr 2021, 19:27

Ado nemoj molim te govoriti Vi, znam da volis Rudar ali isto tako znam da Mladost osjecas svojom, tako da je to Vi visak :) @MLADOST sifru zaboravio i pokusao hiljadu puta povratiti profil i na kraju odustam i napravim novi

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 apr 2021, 20:38

Ziher1 je napisao/la:
20 apr 2021, 19:27
Ado nemoj molim te govoriti Vi, znam da volis Rudar ali isto tako znam da Mladost osjecas svojom, tako da je to Vi visak :) @MLADOST sifru zaboravio i pokusao hiljadu puta povratiti profil i na kraju odustam i napravim novi
:rol: Znači tebi se treba povjeravati i tajne govoriti, garant češ ih zaboraviti.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 20 apr 2021, 20:57

Wolffire je napisao/la:
20 apr 2021, 15:31
Još smao da se Addict vrati pa možemo na male :kralj:
Evo me, samo nemoj me go odmah :)

Ekipa igra za 10, što se nama svake godine i desi. Raspemo ekipu, sastavimo, novi trener, uigravanje, vraćanje igrača u život, i onda za nekih 20 kola mi licimo na pravu ekipu. Mislim šteta, jer znamo da ćemo bez glavnih na kraju ostati, ali jbg, bolje ikad nego ikad.
Sad smo fakat zreli, sjelo je sve na svoje mjesto, momci se razumiju, vidi se plan i igra, teško je naći lošeg u odnosu na neke utakmice prije kad smo tražili dobrog.

U pravo vrijeme, sad nam slijedi direktna borba s konkurencijom. Važno je ne gubiti, imamo finu zalihu ali ne smijemo se opuštati. +7 izgleda super, ali poraz od konkurenta i eto te na 4, već naredna utakmica je pod pritiskom. Ne mislim da će doći do toga, da nam nije ono gov.no otelo 2 boda na Grbavici mi bi sad pjevali i bili 99% sigurni. I ovako smo na korak do toga, samo pametno do kraja.

Kad uzmemo šta smo sve prošli u ovoj sezoni, Koronu, bez priprema, ostavka Solbe u prvom kolu, haos na sve strane, nedostatak novca, ma sve nas je zadesilo, mislim da je ovo što smo napravili pravi podvig. Vjerovatno ćemo opet 3-4 kola prije kraja biti sigurni, stvorili smo ponovo 4-5 odlična igrača (što nije možda ni jedna ekipa u ligi). Hiroš, Nedim, Mahmić, Amar I Alić su sigurno odlični igrači, dvojica ili trojica idu vani sigurno, ostali u najjače klubove naše lige. Postajemo prepoznatljivi po tome, da smo baza za stvaranje igrača, i to je odlično. Ono što nije dobro je što svima ističe ugovor i uzet ćemo malo (izuzev Mahmića) ili ništa za njih. Mensi je vrijeme da razmisli i da napravimo iskorak dalje, da ciljane igrače vežemo makar s 3 godine ugovora. Zamislite samo sada da ovi gore imaju po 2 godine ugovora, pričali bismo o milionskim ciframa od njih 5, ili barem milion +.

Što se Jasenka tiče jako mi je drago da je pokrenuo ovo. Nekako se sve pokrenulo, eto šta znači par dobrih rezultata. Ja sam već s njim razgovarao, od mene ima podršku svake vrste, a treba ga podržati svako ko može.

Pozdrav svima, naprijed Mladost!

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 21 apr 2021, 06:12

@addict i Hadžić ima do 2022 ugovor vjerujem da će se i za njeg uzeti fina lova.
Naravno da su greške Alic i pogotovu Hiros. Mogla de fino napuniti kasa.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 21 apr 2021, 07:52

Šta je sa onom bratijom turkmenima, što su trebali ući i pogurati klub, ima li ikakva informacija?
Vidio sam ih da su dolazili na stadion, ali ne znam da li je išta konkretno dogovoreno.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 apr 2021, 13:38

Ja sam čuo da su kupili tamo ono Džangovo i da će graditi tamo nešto. Svašta se može čuti na pruzi dok se gleda utakmica. :mrgreen:

Čuo sam i da im je Mensur prodao klub tako da sumnjam u sve to..
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 21 apr 2021, 16:18

Imal iko informaciju sta je sa semaforom, zašto ne radi?

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 21 apr 2021, 16:36

aneks je napisao/la:
21 apr 2021, 16:18
Imal iko informaciju sta je sa semaforom, zašto ne radi?
Štede struju :?

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 21 apr 2021, 21:41

L' Imperator je napisao/la:
21 apr 2021, 13:38
Ja sam čuo da su kupili tamo ono Džangovo i da će graditi tamo nešto. Svašta se može čuti na pruzi dok se gleda utakmica. :mrgreen:

Čuo sam i da im je Mensur prodao klub tako da sumnjam u sve to..
Ma klub se ne može prodati, nema teoretske šanse, to je glupost. A to za Dzanga je možda ok, ako su tu radi izgradnje hotela, jer je u planu iz 2015. i izgradnja hotela kao dijela kompleksa.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 22 apr 2021, 08:04

Meni je jos veća glupost praviti tu hotel. Ali hajde vjerovatno kod nas moze sve proći.
Nego zna li neko sta je sa tim refletkorima i krovom?Ustvari da budem prezicniji komadom krova?

Šteta što nema prenosa u subotu s obzirom kakve utakmice igramo u zadnje vrijeme. Čini mi se da bi mogao isti sastav biti kao protiv TC.
Koliko su Sadiku i Žulj suspendovan?

Naredna 4 kola.
Sloboda - Mladost
Krupa - Mladost
Mladost - Radnik
Olimpik - Mladost

Losa stvar je 3 od 4 igramo u gostima. Ali ako pogledam čitavu sezonu mi bolji učinak imamo u gostima. Za opstanak mislim da je 4 boda dovoljno iz ova 4 kola.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 22 apr 2021, 14:55

Wolffire je napisao/la:
22 apr 2021, 08:04
Meni je jos veća glupost praviti tu hotel. Ali hajde vjerovatno kod nas moze sve proći.
Nego zna li neko sta je sa tim refletkorima i krovom?Ustvari da budem prezicniji komadom krova?

Šteta što nema prenosa u subotu s obzirom kakve utakmice igramo u zadnje vrijeme. Čini mi se da bi mogao isti sastav biti kao protiv TC.
Koliko su Sadiku i Žulj suspendovan?

Naredna 4 kola.
Sloboda - Mladost
Krupa - Mladost
Mladost - Radnik
Olimpik - Mladost

Losa stvar je 3 od 4 igramo u gostima. Ali ako pogledam čitavu sezonu mi bolji učinak imamo u gostima. Za opstanak mislim da je 4 boda dovoljno iz ova 4 kola.
Ma ne znam da li igračima išta posebno znači igrati kući ili u gostima, u ovo današnje vrijeme igranja bez publike i navijača.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 24 apr 2021, 16:37

Jel moguće da nismo šanse napravili po ovome tekstualnom?
Nema normalnog objašnjena za ovo.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 apr 2021, 17:01

Opet čuvaju dva najbolja igrača (Nedim sigurno igra protiv Krupe), a danas, bodom, mogli 99% osigurati opstanak, ali eto.. :thumbdown:

Nije mi jasno što Jahić nije igrao, a momak je Virgil van Dijk za sve štopere u ekipi. :?

Nisu bili loši, bar prema javljanima onog na Bh radiju, a po ovom tekstualnom na ss.ba, Sloboda je bila bolja.
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 24 apr 2021, 17:05

L' Imperator je napisao/la:
24 apr 2021, 17:01
Opet čuvaju dva najbolja igrača (Nedim sigurno igra protiv Krupe), a danas, bodom, mogli 99% osigurati opstanak, ali eto.. :thumbdown:

Nije mi jasno što Jahić nije igrao, a momak je Virgil van Dijk za sve štopere u ekipi. :?

Nisu bili loši, bar prema javljanima onog na Bh radiju, a po ovom tekstualnom na ss.ba, Sloboda je bila bolja.
Tek sad vidim da nije Hiros igrao :crazy:

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 25 apr 2021, 20:25

Kakav ciganluk od strane manjeg sarajevskog kluba, ali džaba, neće Mladost ispasti.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 25 apr 2021, 21:42

hugoviana je napisao/la:
25 apr 2021, 20:25
Kakav ciganluk od strane manjeg sarajevskog kluba, ali džaba, neće Mladost ispasti.
Neće ispasti ali ako iz Krupe donesemo makar bod i ako Radnik uzmemo ovdje. Moramo igrati sa max. zalaganjem svaku narednu utakmicu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 apr 2021, 16:39

Gigović sudija! :hmmmmm: Izvesti treću postavu i sačuvati sve, imalo, bitne igrače.

Radnik se mora dobiti!
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.