U Mikado Red Sockse, cuj gdje ce ga dovestiRiNo je napisao/la:Ma bravo, a gdje misliš da ga Ćiro dovede ? Možda u Olimpijsku ekipu ?mirzza je napisao/la:Lakapo, dovest ce ga tata cirkan u Kinu, da se namlati para i zavrsi karijeru. Vazda problem velika odsteta, jbg sto se kaze nije hala daleko neg sam kasno kreno, pa tako i za ove nase 'asove', vazda skupi il je problem oko finansija
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Cuva Bog Zelju svog!
Zovite Senijada da mi se pridruzi u Dortmundu...Pitat cu ja presjednika da ga zove na probni rad...
Recite Senijadu da mi se javi privatnom porukom ovdje na forumu pa cemo to srediti...
Recite Senijadu da mi se javi privatnom porukom ovdje na forumu pa cemo to srediti...
Izgleda da ništa od Ibričićeva transfera.
Prozivka je za 17.01. na kojoj će po svemu sudeći biti i Ibričić jer je propao transfer u Galatasaray.
Prozivka je za 17.01. na kojoj će po svemu sudeći biti i Ibričić jer je propao transfer u Galatasaray.
...što je više lome to je volim jače...
Ibro izgleda jos cuci pred vratima GS. Nikako da im preko praga predje, ko neka stidna mlada 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Navodno Lokomotiv iz Moskve nudi 7 milijuna eura Hajduku za Ibričića.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Loša opcija skroz, nadam se da neće u Rusiju

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sada je presao pred vrata Lokomotiv Moskve,sto je jos gore,hladno je tamo dosta,smrznut ce se na pragu,bit ce ko djevojcica sa sibicamaAdinjo je napisao/la:Ibro izgleda jos cuci pred vratima GS. Nikako da im preko praga predje, ko neka stidna mlada
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ibro je uvijek govorio da će otići iz Hajduka ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i njega i Hajduka.
Ponuda Galatasaraya je odgovarala Ibri ali ne i Hajduka, sad je situacija da ponuda odgovara Hajduku ali ne i Ibru. Čisto sumnjam da će otići u Rusiju.
Ponuda Galatasaraya je odgovarala Ibri ali ne i Hajduka, sad je situacija da ponuda odgovara Hajduku ali ne i Ibru. Čisto sumnjam da će otići u Rusiju.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Moskva je Moskva.Hladna jeste ali nije ni Ibro sa Sejselskih ostrva vec isto iz hladnih krajeva Bosanske vrhovineRiNo je napisao/la:Ibro je uvijek govorio da će otići iz Hajduka ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i njega i Hajduka.
Ibri je Hajduk vec doku-rcio ma koliko on gotivio Split.
20% dobija na ruke od transfera.Sto znaci milion i po odmah u djep.plus plata i jos plus u Rusiji je ubjedljivo najmanji porez sto se tice odbitaka.Znaci za par godina situirati sebe i cijeli Sanski dio.
Volio bih da ode zbog ovih pascadi i ostalih zivotinja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ORILO GORILO, IBRO MI TE VOLIMO
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Ibricic jedan od najboljih igraca...Samo naprijed Ibricicu!!! 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Valjda ce jednog dana preci preko pragaDylan Dog je napisao/la:Sada je presao pred vrata Lokomotiv Moskve,sto je jos gore,hladno je tamo dosta,smrznut ce se na pragu,bit ce ko djevojcica sa sibicamaAdinjo je napisao/la:Ibro izgleda jos cuci pred vratima GS. Nikako da im preko praga predje, ko neka stidna mlada
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ORILO GORILO, IBRO MI TE VOLIMO!!!!!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Evo kazu da je stigla sluzbena ponuda iz moskve od 6.000.000€ za Ibru.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
daj recite momku neka mi se javi privatnom porukom ovdje na forumu, mogu mu ja srediti mjesto u Dortmundu, ako nista mjesto na klupi, a i to mu je bolje nego da ide u te divlje lige gdje ce se ugasiti ko svijeca......
Ma u redu je to mjesto na klupi, nego mozes li srediti sa predsjednikom da plati 7 miliona Hajduku za igraca koji ce sjediti na klupi?
FKS❤️1946
pa covjece kod nas onaj crnac sto stembilja karte na ulazu na stadion ima godisnju platu vecu od 7 miliona..Pa mi smo milioneri iz Dortmunda, ne zaboravi....djokica je napisao/la:Ma u redu je to mjesto na klupi, nego mozes li srediti sa predsjednikom da plati 7 miliona Hajduku za igraca koji ce sjediti na klupi?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nemojte opet tih glupih rasprava, hljeba vam. 
Lokomotiv poslao ponudu za Ibričića
Ruski prvoligaš Lokomotiv poslao je Hajduku službeni zahtjev za pregovore oko otkupa ugovora njihovog najboljeg igrača Senijada Ibričića , a neslužbeno se saznaje da bi cijena koju su Rusi spremni platiti bila oko 6 milijuna eura!
- Spremni smo na korespondenciju s Lokomotivom u sljedeća tri dana - potvrdio je Hajdukov predsjednik Josip Grbić.
Konačnu odluku o potencijalnom transferu Ibričića u Lokomotiv donijet će Nadzorni odbor Hajduka, ali evidentno je da Rusi imaju ozbiljne namjere čim su poslali službeni dopis u klub.
U transferu Ibričića Hajduk prema ugovoru sa svojim igračem ima pravo na 80 posto odštete, što znači da bi zaradio 5,2 milijuna eura.
Ruski prvoligaš Lokomotiv poslao je Hajduku službeni zahtjev za pregovore oko otkupa ugovora njihovog najboljeg igrača Senijada Ibričića , a neslužbeno se saznaje da bi cijena koju su Rusi spremni platiti bila oko 6 milijuna eura!
- Spremni smo na korespondenciju s Lokomotivom u sljedeća tri dana - potvrdio je Hajdukov predsjednik Josip Grbić.
Konačnu odluku o potencijalnom transferu Ibričića u Lokomotiv donijet će Nadzorni odbor Hajduka, ali evidentno je da Rusi imaju ozbiljne namjere čim su poslali službeni dopis u klub.
U transferu Ibričića Hajduk prema ugovoru sa svojim igračem ima pravo na 80 posto odštete, što znači da bi zaradio 5,2 milijuna eura.
Ovo mu je zadnji voz iz fudbalske vukoyebine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.