dobro si im uzeo love izgleda pa su ti limitirali uplategambler1899 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:15Ima li neko racun u formuli? Zadnja dva dana ispunim listic nba kosarkase ( jedan prodje, ali kad hocu ponovit ili drugi odigrati pitpuno razlicit ne mogu) i izbaci mi ovo "repetition limit reached". Da li je neko imao slican problem?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ovi od poluvremena, ovi od pedesete, još favoriti. Ma mrš
nema potpisa
tebe neki maler safatao...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- kladionicar03
nije bas maler nego koliko sam vidio admir igra kao ja slicno, i ja volim par listica da odigram ovako samo na golove 5-6-7 parova ali nikad hajra od tog, vazda padamo na to, uvijek se nadje jedna ili dvije utakmice da obori. treba miksat malo na golove malo na dvoznake jedino tako se moze dobit, ili dva eventualno tri para s 3+, sve preko toga je cista kocka.
Jakob Poltl 9.5 +
Giannis Antetokounmpo 25.5 +
Tristan Thompson 10.5 -
Kelly Olynyk 15.5 +
Kevin Love 13.5 +
Josh Jackson 17.5 +
Giannis Antetokounmpo 25.5 +
Tristan Thompson 10.5 -
Kelly Olynyk 15.5 +
Kevin Love 13.5 +
Josh Jackson 17.5 +
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- kladionicar03
kakav pocetak tatuma 0/3 i 0 poena u prvoj cetvrtini 
Svaki put kad ga igram usere mi se u cejf,a taman mi sistem sa njim dobro krenuo biokladionicar03 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 02:05kakav pocetak tatuma 0/3 i 0 poena u prvoj cetvrtini![]()
Edit: trpa se zestoko na cleveland, idemooo
Edit 2: nisam ni napisao oni vec 4 kosa primili, sukurac
7 1 2 1 0
Mor'o sam se vadit na **** ruletu u 4 ujutro zbog ljudi kojima ispada lopta sest sekundi do kraja cetvrtine.
Redom mame milvokiju, bostonu a evo izgleda i filadelfiji..
7 1 2 1 0
**** ti oca mrtvog Brogdone i 5-20. Smetljari preplaćeni po običaju.
- tutankamon1905
- Kontakt:
20 zadnjih minuta +6 nadoknade na cileancima cekam 1 korner za 40 eura. Nista. Upalio zadnjih 10 minuta, to je tragikomedija kakvo ciganisanje i izvodjenje auta po jedno 2 minute minimum
Degenski padovi.
Thompson 2p na poluvremenu i na kraju 11p cisto da zajebe.
Jackson 5/16 sut i na kraju kos za prolaz.
Olynyk ostao bez poena u 1/4 sto je na kraju i kostalo prolaza.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Formirala se Superliga, haj znaj je li klubovima poput Chelseaja ili Milana više i stalo do toga da budu među 4. :O
-
gambler1899
- Kontakt:
Pa bilo je dobitaka, pisao sam im i odgovor je vise nego komican, dosegnut je limit ponavljanja para/parova (a ja odigrao samo jedan listic i isti nije dalo ponoviti niti neki par sa tog listica da odigram ponovo na novom listic). Cirkus kladionica valja se.prebaciti u neku drugu. Po vama za nba i kosarkase opcenito gdje je najbolja ponuda?kladionicar03 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:10dobro si im uzeo love izgleda pa su ti limitirali uplategambler1899 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:15Ima li neko racun u formuli? Zadnja dva dana ispunim listic nba kosarkase ( jedan prodje, ali kad hocu ponovit ili drugi odigrati pitpuno razlicit ne mogu) i izbaci mi ovo "repetition limit reached". Da li je neko imao slican problem?ne treba se ni kladit u takvim tzv "kladionicama" .
- kladionicar03
mozzart je najbolji jer nemaju uslova za nba kosarkasa dok kod nas svi traze po pet parova, @insider je vise informisan jer ima tamo racun a i ja cu vjerovatno tamo otvorit racun zbog razlicitih bonusa i sto je najbitnije nemaju uslova za nba.gambler1899 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 17:41Pa bilo je dobitaka, pisao sam im i odgovor je vise nego komican, dosegnut je limit ponavljanja para/parova (a ja odigrao samo jedan listic i isti nije dalo ponoviti niti neki par sa tog listica da odigram ponovo na novom listic). Cirkus kladionica valja se.prebaciti u neku drugu. Po vama za nba i kosarkase opcenito gdje je najbolja ponuda?kladionicar03 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:10dobro si im uzeo love izgleda pa su ti limitirali uplategambler1899 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:15Ima li neko racun u formuli? Zadnja dva dana ispunim listic nba kosarkase ( jedan prodje, ali kad hocu ponovit ili drugi odigrati pitpuno razlicit ne mogu) i izbaci mi ovo "repetition limit reached". Da li je neko imao slican problem?ne treba se ni kladit u takvim tzv "kladionicama" .
Na Mozzartu ne možeš odigrati dva igrača sa iste utakmice tako da to treba uzeti u obzir
Da, to je mana, ali opet, prihvatam i to samo da mogu odigrati double ili triple, opcija s 5 minimalno parova me fakat sto puta koštala. Odigram na veću uplatu 2 igrača i onda se slomim dok nađem 3 uslova, od kojih obično jedan i padnem.
Elem, steta sto je rijetkost kod nas da u ponudi imaju skokovi, asistencije, ukradene lopte, blokade, izgubljene lopte i sl. tu je more opcija i bilo bi puno lakše do dobitaka s takvim opcijama. izbjegavam strane kladionice, ali frustrira igranje u wwinu, premieru i sl. kladionicama. mozzart ima svoje mane, ali ima vala i prednosti. od domacih jedino sto fakat ne mogu je meridian, prelosaa iskustva s njima.
Elem, steta sto je rijetkost kod nas da u ponudi imaju skokovi, asistencije, ukradene lopte, blokade, izgubljene lopte i sl. tu je more opcija i bilo bi puno lakše do dobitaka s takvim opcijama. izbjegavam strane kladionice, ali frustrira igranje u wwinu, premieru i sl. kladionicama. mozzart ima svoje mane, ali ima vala i prednosti. od domacih jedino sto fakat ne mogu je meridian, prelosaa iskustva s njima.
Probao sam neki dan xlivebet, nisu losi. Neko mi rece da imaju esportove pa reko da isprobam. Doduse uplatio sam cenera da se zahebavam na onom crashu i hi-lo i par vockica reda radi.insider je napisao/la: ↑20 apr 2021, 18:23Da, to je mana, ali opet, prihvatam i to samo da mogu odigrati double ili triple, opcija s 5 minimalno parova me fakat sto puta koštala. Odigram na veću uplatu 2 igrača i onda se slomim dok nađem 3 uslova, od kojih obično jedan i padnem.
7 1 2 1 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.