Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kolika je sad novčana i bodovna kazna?
Dakle ugovori su vec potpisani,sta u slucaju da ih ne oslobode ovog ugovora,ko zna kakvi su penali tuBBC je upravo objavio da je Chelsea spremio dokumentaciju kojom će tražiti od vodstva Superlige da ga oslobodi ugovora
Nema penala koje Roman ili Mansour ne mogu platiti, pričalo se o 200 miliona.miky_hz je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:23Ovi u Londonu blokirali autobus sa igracima Chelesea,nisam ocekivao da su ti bas toliki fanatici iskreno
Btw meni je ovo malo skakljivoDakle ugovori su vec potpisani,sta u slucaju da ih ne oslobode ovog ugovora,ko zna kakvi su penali tuBBC je upravo objavio da je Chelsea spremio dokumentaciju kojom će tražiti od vodstva Superlige da ga oslobodi ugovora![]()
pa već imaju sponzora za ligu, američka investiciona banka..... al džaba im milijarde nema od toga ništa
ali Vlada Novakovic rekao da ce klubovi bankrotirati ukoliko ne ispostuju ugovor za Superligu zbog penala koje ce morati platitimiky_hz je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:23Ovi u Londonu blokirali autobus sa igracima Chelesea,nisam ocekivao da su ti bas toliki fanatici iskreno
Btw meni je ovo malo skakljivoDakle ugovori su vec potpisani,sta u slucaju da ih ne oslobode ovog ugovora,ko zna kakvi su penali tuBBC je upravo objavio da je Chelsea spremio dokumentaciju kojom će tražiti od vodstva Superlige da ga oslobodi ugovora![]()
Normala kad su jedina drzava koja nema arape, amerikance i slicne za vlasnike klubova vec imaju pravo 50+1 gdje klub i dalje pripada navijacima
A šta to mogu klubovi tražiti kad je SL već na koljenima? City i Tottenham vjerovatno izlaze za Chelseam i bude li Perez tvrdoglav moglo bi mu se odbiti od glavu nekim kaznama UEFA-e. Ne vidim niti jednog trenutka da su bili za neke pregovore i kompromise sa UEFA-om(agresivno su krenuli), a sada im je već možda kasno za to.Hare1902 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:21Ma sve mi se cini da je ovo bio jedan opasan blef velikih klubova kako bi od UEFE dobili sta traze.Perez na svaki problem odgovarao sam "ma ne brinite to se necete desiti". Onda sve vezano za takmicenje "ma vidjecemo mozda ovo ubacimo mozda ovo izbacimo mozda udje 5 timova mozda bude druga liga".
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.