Kako je samo isp'o naivan onaj Juventusovac. Sad će ga što se nije adekvatno ponašao Francuzi istjerati i iz matičnog Fiata.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kako je samo isp'o naivan onaj Juventusovac. Sad će ga što se nije adekvatno ponašao Francuzi istjerati i iz matičnog Fiata.
Ali kako ih je navukao ko budale Pereza i Agnelija,povukao se u stranu i čekao da se pokolju sa Uefom i cijelom Evropom.
Sta ces sad gledati ? Samo derbije ? Znaci nekih 20ak tekmi godisnje.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:37Plus Verona protiv Fiorentine, a i Pacos de Ferreira protiv Farensea zvuči top. Vrhunski utorak za sladokusce.mandraX je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:35Nije se lahko odlučiti večeras, strašan raspored utakmica, pored navedenog derbija tu je i uvijek nabrijani Frankfurt - Augsburg.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:31Romantičari, nemojte večeras zaboraviti ispratiti Arminiu Bilefeld protiv Šalkea. Od prve do zadnje minute. Iz pouzdanih izvora sam čuo da će biti uzbudljivija utakmica nego El Clasico što je bio. Pravi neiskvareni nogomet.
šta imaš čitat, pola njih znaš sa drugih tema ... svaka druga im je pišaj po ovome, objasnio onome .... i onda kad im je dosadno svađaju se je li bolji messi ili ronaldo, barca ili real, nadal ili đoković i pišu teorije zavjere o koroni, negiraju stvarnost i prave se pametni a drugi 8m brišu guzicu i vežu pertle
Nemoj bgti, sad ce epi ganjat tu pricu pa ce Perez bit bogotac opet
I ja sam za tu ideju.
Ne samo to, političke elite iskoristile situaciju da ugrabe koji jeftini poen kod krezubaša.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:53Klasican dokaz kako sirotinja vraca svijet uvijek dva koraka nazad, kada genijalci naprave iskorak polude bacali bi ih na lomacu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.