Jest, nema šta. I ovo je sve dio njegovog plana.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Goriće u newyorku i pekingu od loptanja
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ovo me podsjeća kad smo bili mladji. Planiras cijelu godinu ici negdje s rajom, onda odjednom jedan po jedan odustaje od te ideje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ti se svakako priključujes tek u polufinalu.
I to samo ako neki klub van Superlige ne zaluta tu.
Spursi čekaju da se svi povuku da bi uzli trofej SL.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili Anderlechttuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:19Nadam se da ce ovo ljeto iz ljubavi prema igri preci u Stoke da zaradjuje 500k godisnje.
kad mi ovi milioneri uhvate glumiti moralne vertikale a pare dobijaju od ljudi koji iskorištavaju djecu i sluge po emiratima
pokri se ušima i šuti, ne pametuj jer nisi za to plaćen
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Au raspada.
Dva idejna tvorca već podnijeli ostavku, da li će i Pero? 
Laporta se ovdje nekako povadio sa ovom klauzulom.
Jako nejasan cilj svega ovog. Očigledno su se jako loše pripremili, jer su imali samo spremne te tri milijarde kredita koje bi podijelili na početku. Ali opet nejasno na koji je fazon devet ostalih klubova uopće pristalo da potpiše ovako nešto. Jbt jel moguće da tek tako nešto potpišeš i nakon dva dana skontaš da si se zajebo, i to baš zajebo. Isto amateri neki.

Laporta se ovdje nekako povadio sa ovom klauzulom.
Jako nejasan cilj svega ovog. Očigledno su se jako loše pripremili, jer su imali samo spremne te tri milijarde kredita koje bi podijelili na početku. Ali opet nejasno na koji je fazon devet ostalih klubova uopće pristalo da potpiše ovako nešto. Jbt jel moguće da tek tako nešto potpišeš i nakon dva dana skontaš da si se zajebo, i to baš zajebo. Isto amateri neki.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Meni ovo i dalje sve smrdi na organizovanu predstavu da se dobije ono što su htjeli od Uefe.
Svi klubovi se suglasno odlučili povući nakon DAN I PO jer su naišli na neslaganje sa Uefom i navijačima, kao da već unaprijed nisu znali da će se to desiti i da će izazvati eksploziju u svijetu fudbala? Mislim, daj me nemoj molim te, imam problema da povjerujem u ovo.
Ostavljam prostora da nije blef radi ostavki, ali i tu mi je teško povjerovati da je zmija Agnelli nasamarena.
Kako god, fino smo se zabavili ova dva dana, bar je na momenat skrenuta diskusija sa korone. Hvala Pero i ostali.
Svi klubovi se suglasno odlučili povući nakon DAN I PO jer su naišli na neslaganje sa Uefom i navijačima, kao da već unaprijed nisu znali da će se to desiti i da će izazvati eksploziju u svijetu fudbala? Mislim, daj me nemoj molim te, imam problema da povjerujem u ovo.

Ostavljam prostora da nije blef radi ostavki, ali i tu mi je teško povjerovati da je zmija Agnelli nasamarena.

Kako god, fino smo se zabavili ova dva dana, bar je na momenat skrenuta diskusija sa korone. Hvala Pero i ostali.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
On je napisao o kompetitivnosti. Idealu. Niko nije 100% moralan. Niko ne moze ispravit svaku krivu drinu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:22Ili Anderlechttuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:19Nadam se da ce ovo ljeto iz ljubavi prema igri preci u Stoke da zaradjuje 500k godisnje.
kad mi ovi milioneri uhvate glumiti moralne vertikale a pare dobijaju od ljudi koji iskorištavaju djecu i sluge po emiratima
pokri se ušima i šuti, ne pametuj jer nisi za to plaćen
Ali ovo je dovoljno, u njegovom slucaju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pisaj po Florentinu
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nego, ko nastupa na halftime showu? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.