MocMahale444 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 17:13Zavrsiti ovu temu sa Amarom, imao je priliku i nije dosta uradio.
Svojom greskom kao prvo a i greskom saveza jer imaju nesto protiv Želje.
Hvala za sve titule i ćiao. Koliko ti se duguje dobit ces na racun kad nas mašnica zamiksa s nekim šejkom kojem je dosadila trka konja.
Nije bilo potrebno vrijedjanje Amara i porodice mu od nekih levata, isto tako ni prijasnje psovke upucene Misketu.
Treba nam nova upravareset kluba.
Ericu jel te stid?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
Stopostozeljo
- Kontakt:
Željezničar iznad svih pojedinaca !
Ne treba pljuvati po ljudima jer rade to sto rade a mogli su raditi sta bilo drugo. Ovako barem pokusavaju dici interesovanje kod raje za nasu ligu pa kad se nekad i pogrijesi, Boze moj, desi se i vecim strucnjacima. Pratim ih redovno i Ica se izvinio poslije u epizodi da je preuranjeno osudio Mujica za onaj prvi crveni.Tristan10 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 08:57Neka pojedini i dalje slusaju sta "eksperti" sa Opsajda misle. A fakticki dva sportska anonimusa. Nije samo da nemaju kredibilitet, nego ocigledno imaju neki licni problem sa nasim klubom. A duzi period pratim dobro sta pricaju i sta pisu. Znam ja dobro da zivot naseg covjeka srednjih godina u nekoj Svedskoj proviniciji moze biti surov, ali nije korektno se predstavljati kao neki samoproglaseni ekspert, a u istom ne zeli sagledati situaciju i dati objektivno vidnjenje.
Moze li neko opet postaviti start za crveni karton, i ostale situacije. Jer ocigledno spinovanje i dalje nastavlja. Nije samo da je sramotno, nego isto tako djon obraz.
Kad ste već kod toga, Saša Ibrulj je daleko najbolji BH novinar i jako je daleko od anonimusa.
Sto to nisu galamili poslije utakmice protiv Olimpika? Nego svaki anonimus dosao da glumi strucnjaka preko naseg kluba, a fakticki amateri.Honorar je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:07Ne treba pljuvati po ljudima jer rade to sto rade a mogli su raditi sta bilo drugo. Ovako barem pokusavaju dici interesovanje kod raje za nasu ligu pa kad se nekad i pogrijesi, Boze moj, desi se i vecim strucnjacima. Pratim ih redovno i Ica se izvinio poslije u epizodi da je preuranjeno osudio Mujica za onaj prvi crveni.Tristan10 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 08:57Neka pojedini i dalje slusaju sta "eksperti" sa Opsajda misle. A fakticki dva sportska anonimusa. Nije samo da nemaju kredibilitet, nego ocigledno imaju neki licni problem sa nasim klubom. A duzi period pratim dobro sta pricaju i sta pisu. Znam ja dobro da zivot naseg covjeka srednjih godina u nekoj Svedskoj proviniciji moze biti surov, ali nije korektno se predstavljati kao neki samoproglaseni ekspert, a u istom ne zeli sagledati situaciju i dati objektivno vidnjenje.
Moze li neko opet postaviti start za crveni karton, i ostale situacije. Jer ocigledno spinovanje i dalje nastavlja. Nije samo da je sramotno, nego isto tako djon obraz.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 20 apr 2021, 19:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Meni je nevjerovatno da ljudi daju toliku paznju nekim nebitnim Icama, Micama i slicnim(mozda to pojedinci rade zbog promocije doticnih). Eto kao bitno je sta ce takvi reci u svojim podcastima gdje imaju 2-3 hiljade pregleda..
Mekić priznao: Osim je vidio da sam zreo za Želju i imali smo dogovor, ali transfer je propao
"Bio sam u Želji dvije godine, jednu u omladinskom pogonu, drugu u prvom timu. Tada nisam bio zreo za neku priliku, pa sam poslije posudbe napustio klub. Istina je, ove zime sam imao dogovor sa Amarom koji me je želio, i koji je vidio da mogu, odnosno da sam zreo za Željezničar, ali nažalost nisam mogao da završim papire te je transfer tako propao”, kazao je Mekić
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma solidan igrač. Treba ga na ljeto dovesti.braco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:20Mekić priznao: Osim je vidio da sam zreo za Želju i imali smo dogovor, ali transfer je propao
"Bio sam u Želji dvije godine, jednu u omladinskom pogonu, drugu u prvom timu. Tada nisam bio zreo za neku priliku, pa sam poslije posudbe napustio klub. Istina je, ove zime sam imao dogovor sa Amarom koji me je želio, i koji je vidio da mogu, odnosno da sam zreo za Željezničar, ali nažalost nisam mogao da završim papire te je transfer tako propao”, kazao je Mekić
Željezničar za život cijeli!
@brkooo kad pročita tvoj post:SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:24Ma solidan igrač. Treba ga na ljeto dovesti.braco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:20Mekić priznao: Osim je vidio da sam zreo za Želju i imali smo dogovor, ali transfer je propao
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma brate, pusti brku fantazira. 
Nećemo na ljeto moći baš dovoditi skupa pojačanja, a Mekić je vrlo solidna opcija.
Nećemo na ljeto moći baš dovoditi skupa pojačanja, a Mekić je vrlo solidna opcija.
Samo da vidim leđa onom gaboru od golmana. Eriću **** ti svu familiju, debilčino
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
SudoHusika
- Kontakt:

udarate na ljudinu on i rambo mali cigo iz svrakinog i njegov rodjak hamus sa gorice imaju ovakve frizure
eric je ljudina svaka bi ga majka pozelila kao zeta svome sinu
Eric ako ima mozga i obraza sam ce od Sliskovica traziti da ne bude u zapisniku protiv Olimpika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo jedan od dokaza koliko je klub srozan i na kakvom smo nivou kad nam je jedan Mekic vrlo solidna opcija..SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:29Ma brate, pusti brku fantazira.
Dosao bi on mozda cak i na pocetku ove sezone, ali je potpisao ugovor na duzi period sa Radnikom pa su ga zezali ti papiri kao sto i on sam kaze. Ne znam kad mu istice taj ugovor.SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:24Ma solidan igrač. Treba ga na ljeto dovesti.braco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:20Mekić priznao: Osim je vidio da sam zreo za Želju i imali smo dogovor, ali transfer je propao
-
SudoHusika
- Kontakt:
Pa je li bolji od Boje, Anela, Hajdara, Čelikovića? Realno gledajući. Još naš.Brkooo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:29Samo jedan od dokaza koliko je klub srozan i na kakvom smo nivou kad nam je jedan Mekic vrlo solidna opcija..SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:29Ma brate, pusti brku fantazira.
Nećemo na ljeto moći baš dovoditi skupa pojačanja, a Mekić je vrlo solidna opcija.![]()
SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:04Pa je li bolji od Boje, Anela, Hajdara, Čelikovića? Realno gledajući. Još naš.Brkooo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:29Samo jedan od dokaza koliko je klub srozan i na kakvom smo nivou kad nam je jedan Mekic vrlo solidna opcija..SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:29Ma brate, pusti brku fantazira.
Nećemo na ljeto moći baš dovoditi skupa pojačanja, a Mekić je vrlo solidna opcija.![]()
💩💩
To mu je mana s obzirom na nasa iskustva. Stop "nasim" na bilo kojoj funkciji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.