Knock-out faza u pravom smislu te riječi.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:55U SL-u se igra atomski fudbal, prva sezona vec zavrsena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Knock-out faza u pravom smislu te riječi.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:55U SL-u se igra atomski fudbal, prva sezona vec zavrsena
Zadovoljili su attention span tik tok generacije.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:55U SL-u se igra atomski fudbal, prva sezona vec zavrsena
A šta ćeš ti junače sada gledati ?
Moram reci da mi je malo i zao pomenutih. Ne mogu da vjerujem koliko su se obradovali necemu cemu se svako normalan protivio.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:44gefufna, Epidaurus, Duljevinho Donnie..pozurite sad ce drugo poluvrijeme Verona Fiorentina, da vas malo vratimo u realnost.
Jest Perez dobro islpaniro hahahahahahah
Rekoh ja da se navijaci pravi pitaju a ne ovi kauč navijaci.
Engleska je kolijevka fudbala, sta oni odluce bit ce, a ne neki Spanci, i senilni krimos
Nakon ovog poteza ovih klubova sad mi je jasno zašto su većina njih u velikim dugovima, a Arsenal, Tottenham, Milan, United pa i Barca su tu gdje i jesu.LlullSergio je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:41Blah koja je poenta bila onih statementa u nedjelju ako ce ovako brzo povuci te odluke. Makar bi od takvih ljudi/institucija ocekivao covjek neku ozbiljnost.
Isto djeca, danas jesi, sutra nisi.
Najgore u svemu ovome je što su kobasičari iz Bavarske sada preuzeli UEFA-u i Ligu prvaka. Šta misliš da li je moguće očekivati štimanje i pritiske na sudije kao što imamo priliku gledati u Bundesligi?Justin je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:00Moram reci da mi je malo i zao pomenutih. Ne mogu da vjerujem koliko su se obradovali necemu cemu se svako normalan protivio.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:44gefufna, Epidaurus, Duljevinho Donnie..pozurite sad ce drugo poluvrijeme Verona Fiorentina, da vas malo vratimo u realnost.
Engleska je kolijevka fudbala, sta oni odluce bit ce, a ne neki Spanci, i senilni krimos
Englezi svakako pokazali zasto su iznad svih drugih.![]()
ili da je vrag odnio šaluDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:03
Kada se politika miješa u sport, znaš da je sve propalo.
Nemaju oni kvaliteta, tako da im ni to nece znaciti. Ali zbog odbijanja senilnog starkelje ih od danas prestajem zvati Bauern. Zasluzili su.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:03Najgore u svemu ovome je što su kobasičari iz Bavarske sada preuzeli UEFA-u i Ligu prvaka. Šta misliš da li je moguće očekivati štimanje i pritiske na sudije kao što imamo priliku gledati u Bundesligi?Justin je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:00Moram reci da mi je malo i zao pomenutih. Ne mogu da vjerujem koliko su se obradovali necemu cemu se svako normalan protivio.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:44gefufna, Epidaurus, Duljevinho Donnie..pozurite sad ce drugo poluvrijeme Verona Fiorentina, da vas malo vratimo u realnost.
Englezi svakako pokazali zasto su iznad svih drugih.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.