Pa ja se ne brinem da ce ovo biti u buducnosti jer ce UCL i FIFA sami sebe da uruse. Branite takmicenje gdje je trebalo 20 godina da se uvede VAR, gdje su Rusi prvi pot i takve stvari. Nema se tu sta braniti osim eto nostalgije jer postoje dosta bolje opcije koje se mogu realizovati.dirkules je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:39Ma ovo je bio teški fail epskih razmjera ovih europljana Pereza, Agnellija. Mislilo se amerikanizirati nešto što je europsko, može takav sistem tamo, ovdje svi vole svoje počev od švaba do engleza, francuza, u biti tradicija klubova, navijači. Na glasu kao tako ozbiljni ljudi u svijetu fudbala a ovako se obrukati, ono projekat ti traje dva dana. A ako ti francuzi i švabe nisu u nečemu što je vezano za Europu plus to podrži engleska tradicija nema od toga ništa. U budućnosti je dakako to moguće, ali na ovakav način ne.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:29Pa ja ostati ce upisano u historiju da su Njemci usporili nesto sto ce za 10 godina svakako biti. Tj. sabotirali razvoj.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Super League
Mirno spavajte,superlige nece biti !!!
Hajde jos plastificirani Chelsea, pa da na miru krenemo stvarati buducnost ozbiljno i profesionalno. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izdržite
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Shategabri
- Kontakt:
Pa iz Barse su ovu ligu s obje ruke prihvatili kad su čuli koje su pate u pitanju

Nego se usrali

Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Kumeee. Najbolje je kad kum kumu uceruje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je priroda covjeka da odbija promjene. Ponudi covjeku nesto bolje on nece moci skontati da je bolje. A draz UCL se davnih dana izgubila, jos tamo nekad 2012-13..BenjooJutub je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:43Realno zaboli me za kriminal u Fifi i Uefi. Puno mi srce lad vidim pobunu navijača i igrača diljem Evrope. I sam sam bio skeptičan da se draž izgubila ali izgleda nije. Fudbal je više od igre. Doviđenja i prijatnotuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:41Neki ovdje ne shvataju koliko kriminalaca ima u FIFI. Slavi se kao neka pobjeda tradicije i radnicke klase, a u FIFI ima X osoba koji su klasicni kriminalci cim se ovako i politicari bune.![]()
Vec nije posteno nazivati Pereza, Agnellija i jos neke ruznim rijecima, kada je sigurno da su ovi sa druge strane kriminalci koji su se uvukli u veliku organizaciju.
Tebi se draz izgubila, meni nije. Klempo je i dalje klempo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:48To je priroda covjeka da odbija promjene. Ponudi covjeku nesto bolje on nece moci skontati da je bolje. A draz UCL se davnih dana izgubila, jos tamo nekad 2012-13..BenjooJutub je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:43Realno zaboli me za kriminal u Fifi i Uefi. Puno mi srce lad vidim pobunu navijača i igrača diljem Evrope. I sam sam bio skeptičan da se draž izgubila ali izgleda nije. Fudbal je više od igre. Doviđenja i prijatnotuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:41Neki ovdje ne shvataju koliko kriminalaca ima u FIFI. Slavi se kao neka pobjeda tradicije i radnicke klase, a u FIFI ima X osoba koji su klasicni kriminalci cim se ovako i politicari bune.![]()
Vec nije posteno nazivati Pereza, Agnellija i jos neke ruznim rijecima, kada je sigurno da su ovi sa druge strane kriminalci koji su se uvukli u veliku organizaciju.
Superliga nije nesto bolje, shvati.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto bi se kod nas reklo, tresla se gora, rodio se mis.
Pohlepa je ubila super-ligaski san.
Pitam se samo hoce li pojedini biti kažnjeni?
Pohlepa je ubila super-ligaski san.

Pitam se samo hoce li pojedini biti kažnjeni?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A isto teska artiljerija ide od strane ovih fake medija vjerovatno pod pokroviteljstvom politicara. Eto ispade da samo izlaze seici. Znaci na jednoj strani su svi, na drugoj dva seika i Njemacke hinjare.
Nije ovdje bitan Bayern, Bundesliga, ima i Bundesliga stvari oko kojih se može raspraviti i možda u nekom periodu dođe do promjene onog pravila o vlasništvu ili odlučivanju unutar kluba, klubovi odlučuju o tome tj. njihovi glasovi a Bayern je čini mi se bio za ukidanje toga zadnji put kada su odlučivali. Ljudi se drže nekih stvari, na kraju krajeva oni su i odlučili o tomeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:32Btw, Bayern 30 titula u historiji dok drugoplasirani Nurnberg nema ni dvocifren broj osvojenih titula.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:29Pa ja ostati ce upisano u historiju da su Njemci usporili nesto sto ce za 10 godina svakako biti. Tj. sabotirali razvoj.
To je taj Njemački model koji svi trebaju da prate.
Nurnberg ni ne igra Bundesligu, toliko o tome koliko su manji bitni, tj. nebitni.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- feniksptica
- Kontakt:
Florentino Perez drsticno smanjio trajanje utakmice. Cijela liga se odigrala za 48h
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Barcelona i lopovski Real misle se izvuci iz dugova preko Super Lige. Juventus misli postati neki faktor preko noci jer su vidjeli da gube dominaciju i u Italiji. Ostali trce za parama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Siti je zvanicno istupio.
Kad je bata Vagabundo rekao da to nece ni poceti, smejali ste se (pojedinci).
Isto, ne nadajte se ovoj ligi ni za 20 godina, mnogo ce UEFA da nauci iz ovoga, prvo ce svi morati da potpisu da nikad nece igrati druga takmicenja osim onih koje im sama UEFA odobri. Samo pazite.
Kad je bata Vagabundo rekao da to nece ni poceti, smejali ste se (pojedinci).
Isto, ne nadajte se ovoj ligi ni za 20 godina, mnogo ce UEFA da nauci iz ovoga, prvo ce svi morati da potpisu da nikad nece igrati druga takmicenja osim onih koje im sama UEFA odobri. Samo pazite.
Kako su ispali glupi ovi što su ovdje dizali Pereza i samu Superligu

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sve su to igrice i city opet moze da odustane od izlaska, realno to i jesu 2 ekipe ciji vlasnici nisu amerikanci i zadnje su odlucile pristupiti ovome uopste tako da kad malo bolje skonta covjek nije neocekivano bilo da bi oni mogli prvi popustiti..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klempo je klempo jer ga mogu igrati ovih 10-15 klubova.
Bez njih je klempo = Evropa League.
Super liga sa ovim klubovima je udarni termin jer je draz gledati da se najbolji bore izmedju sebe. Draz LP je i bila da se sastaju najbolji iz najjacih 5 liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.