Čudo nisi SDA optužio za raspad superlige. Jbt sve ti je neka zavjera, zamka, poturanje. Šta god da je ne može proći i to je to. Ima nešto drugo što se pita a ne potpada pod novac i moć i politiku.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:50A isto teska artiljerija ide od strane ovih fake medija vjerovatno pod pokroviteljstvom politicara. Eto ispade da samo izlaze seici. Znaci na jednoj strani su svi, na drugoj dva seika i Njemacke hinjare.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Upada Lens umjesto Citya sta se tresete 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bayernom ne upravlja mafija nit ameri, rusi, kinezi, arapi. to je pravi fudbalski klub koji postuje svoje obične navijače.dirkules je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:50Nije ovdje bitan Bayern, Bundesliga, ima i Bundesliga stvari oko kojih se može raspraviti i možda u nekom periodu dođe do promjene onog pravila o vlasništvu ili odlučivanju unutar kluba, klubovi odlučuju o tome tj. njihovi glasovi a Bayern je čini mi se bio za ukidanje toga zadnji put kada su odlučivali. Ljudi se drže nekih stvari, na kraju krajeva oni su i odlučili o tomeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:32Btw, Bayern 30 titula u historiji dok drugoplasirani Nurnberg nema ni dvocifren broj osvojenih titula.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:29
Pa ja ostati ce upisano u historiju da su Njemci usporili nesto sto ce za 10 godina svakako biti. Tj. sabotirali razvoj.
To je taj Njemački model koji svi trebaju da prate.
Nurnberg ni ne igra Bundesligu, toliko o tome koliko su manji bitni, tj. nebitni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema ovdje ni r od te romantike na koju aludirate. Ima samo da krimosi iz organizacije udaraju teskom aljtiljerijom jer ne zele da izgube monopol.sljivo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:52Čudo nisi SDA optužio za raspad superlige. Jbt sve ti je neka zavjera, zamka, poturanje. Šta god da je ne može proći i to je to. Ima nešto drugo što se pita a ne potpada pod novac i moć i politiku.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:50A isto teska artiljerija ide od strane ovih fake medija vjerovatno pod pokroviteljstvom politicara. Eto ispade da samo izlaze seici. Znaci na jednoj strani su svi, na drugoj dva seika i Njemacke hinjare.
Mozda tebi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:52Klempo je klempo jer ga mogu igrati ovih 10-15 klubova.
Bez njih je klempo = Evropa League.
Super liga sa ovim klubovima je udarni termin jer je draz gledati da se najbolji bore izmedju sebe. Draz LP je i bila da se sastaju najbolji iz najjacih 5 liga.
Nema drazi ako gledas Barcelona United 4 puta u godinu dana.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 14:3212 godina detaljno planiraju kako šta, siguran sam da Perez i ostatak najmoćnijih ljudi u fudbalu ne znaju šta rade![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Sad ce se zvati Americka Super Liga
- tuzlak1987
- Kontakt:
10 10 - odigraju jednu u grupi od 10, a onda idu u cetvrtfinale. Tu se vjerovatno ne mogu sastati do polufinala.Lillard je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:54Mozda tebi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:52Klempo je klempo jer ga mogu igrati ovih 10-15 klubova.
Bez njih je klempo = Evropa League.
Super liga sa ovim klubovima je udarni termin jer je draz gledati da se najbolji bore izmedju sebe. Draz LP je i bila da se sastaju najbolji iz najjacih 5 liga.
Nema drazi ako gledas Barcelona United 4 puta u godinu dana.
Ko kaze da bi ih gledao 4 puta. Istina je samo da bi ih gledao. A ovako ih mozda gledas jednom u 10 godina ako nalete jedni na druge.
Ocekujem da se Donniele obrati javnosti sa izjavom da je trolao inace ce mu reputacija biti opasno unistena.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:39Donnie mi je drag ali se izblamirao na ovoj temi u protekla dva dana kao niko.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Rano ste krenuli sa citiranjem. Kompilacija bi mogla biti duza od dzennetskih rijeka. 

-
- Kontakt:
Ma Floro je veliki maher u svijetu biznisa i fudbala. Ja sam navijac Reala od 1998 godine ali sam svim silama bio protiv ove nazovi Super Lige. Mislim da ce se i Floro sada povuci sa mjesta predsjednika Reala jet su dozivjeli totalni krah.
Uzeli su preveliki zalogaj koji nisu moglu podnijeti. Ipak je UEFA kriminalna i mafijaska ali u isto vrijeme i perfektno organizirana organizacija.
Još se koprcaju

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ali najvise su se ponadali navijaci Juventusa i sami Juventus. Mislili su evo kako cemo postati bitni 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Budi, budi uvijek srecna
hej ljubavi moja vjecna
ljepota ce mozda proci nekada
ljubav nasa nikada, nikada
nikada, nikada

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Boli me za romantizam. Ono što me je briga je ko je taj ko daje prava ko će biti 12 nedodirljivih, a ko neće upasti nikako. Neko je sjeo i dogovorio da sebe ubaci i sebi napravi ligu a sve ostale je bacio u smeće. Je l to ok? Ja sam za super ligu ali daj transparentiji i liberalniji model, a ne daj da mi sebe izvučemo iz govana, a druge ko je.be, i to nije malo drugih, već 99,9% timova. Još ne možemo ni ispast.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:54Nema ovdje ni r od te romantike na koju aludirate. Ima samo da krimosi iz organizacije udaraju teskom aljtiljerijom jer ne zele da izgube monopol.
Kako? Bitniji smo trenutno. Postojeći sastav nema nikakvu sansue u SL.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:59Ali najvise su se ponadali navijaci Juventusa i sami Juventus. Mislili su evo kako cemo postati bitni![]()
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na koju foru bitni? U ligi od 20 ekipa mi bi zavrsili 15.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:59Ali najvise su se ponadali navijaci Juventusa i sami Juventus. Mislili su evo kako cemo postati bitni![]()
Poenta je da navijaci Juventusa znaju da je Agnelli uvijek pogadjao sa tim radikalnim odlukama jer je klub tamo do 2010. bio u kanalu.
City, PSG i eventualno Chelsea (ako izaberu pogresnu stranu) poslati na smetljiste historije jednom i zauvijek.
Njemcima oprostiti i dozvoliti ucesce za par godina.

Njemcima oprostiti i dozvoliti ucesce za par godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.