Musiala je izasao zato sto bi mu Belarabi polomio nogu da ga je još jednom potkacio. Posto je imao 2 gruba starta u 60 sekundi. Flik sve vidi.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
•
Lucas je čigrica, Dejvis bombonica.
Čupko odgovara Bayernu, ne treba bolja zamjena.
Nažalost, Pavard je prosječan igrač. Nije za nešto više, ne pravi nikakvu razliku, nema bljeskova. Malo jači od Rafke, ako uopšte...
Alaba i kad bi zakucao hetrik, ovdje bi neki rondali. Eto, gotovo ste ga istrpili, popustite malo...
Čupko odgovara Bayernu, ne treba bolja zamjena.
Nažalost, Pavard je prosječan igrač. Nije za nešto više, ne pravi nikakvu razliku, nema bljeskova. Malo jači od Rafke, ako uopšte...
Alaba i kad bi zakucao hetrik, ovdje bi neki rondali. Eto, gotovo ste ga istrpili, popustite malo...
Vom Jäger zum Gejagten
Kad pomislim da je čovjek nepravedno veći dio sezone presjedio na klupi zbog austrijskog teletabisa.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:20Hernandez opet objasnio propalici Alabi kako se igra odbrana![]()
edit: halali Gero

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Posle Flicka svaki trener je silazak s konja na magarca. I to ne bilo kakvog, nego gangrenoznog magarca, sa uraslim kopitom i slepim na jedno oko. Kurje. Na gangrenoznoj nozi.
Koji šmele je taj Hansi Flick, to je senzacionalno. Treba ga pustiti da vodi paralelno reprezentaciju i Bayern.
Koji šmele je taj Hansi Flick, to je senzacionalno. Treba ga pustiti da vodi paralelno reprezentaciju i Bayern.
•
Pretalentovana mlada ekipa, nema zime za Bayern.
Davids i Musiala wonderkids, Nianzu mi se sviđa.
Ima smisla ta njemačko-francuska kombinacija. Kad pogledam ove mlade igrace, tacno mi bude zao sto obostrano nije bilo strpljenja u vezi R.Sancheza, nadam da ce bit prilike da se i on jednog dana vrati u Bayern.
Cestitam igracima na pobjedi i novoj tituli, strucnom stabu na svakako progresivnoj sezoni

Davids i Musiala wonderkids, Nianzu mi se sviđa.
Ima smisla ta njemačko-francuska kombinacija. Kad pogledam ove mlade igrace, tacno mi bude zao sto obostrano nije bilo strpljenja u vezi R.Sancheza, nadam da ce bit prilike da se i on jednog dana vrati u Bayern.
Cestitam igracima na pobjedi i novoj tituli, strucnom stabu na svakako progresivnoj sezoni

-
- Kontakt:
Kiks Flicka. Govorio sam o tome i davno. Mislio je da mu je on nekakav bitan kotacic u igri, a lik je zapravo totalno nebitan. Pojacao bi Bayern da je na klupi. Jos malo i gledamo mu ledjaSaurman je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:28Kad pomislim da je čovjek nepravedno veći dio sezone presjedio na klupi zbog austrijskog teletabisa.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:20Hernandez opet objasnio propalici Alabi kako se igra odbrana![]()

Treba njega stalno pljuvati zbog onog odnosa u pregovorima i laganja da ne trazi vise para. A isto mu se zahvaliti jer ga vise necemo gledati u Bayernu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hahahahafarinelli123 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:30Posle Flicka svaki trener je silazak s konja na magarca. I to ne bilo kakvog, nego gangrenoznog magarca, sa uraslim kopitom i slepim na jedno oko. Kurje. Na gangrenoznoj nozi.

Neloša ideja, kolega. Hansi Osim Flick.

Vom Jäger zum Gejagten
Ne vjerujem da odlazi dok stvarno ne ode.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:34A isto mu se zahvaliti jer ga vise necemo gledati u Bayernu.
Počni vjerovati. Prelazi u RM.Bayo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:41Ne vjerujem da odlazi dok stvarno ne ode.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:34A isto mu se zahvaliti jer ga vise necemo gledati u Bayernu.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Večeras rutinski,što bi se reklo još jedan dan u kancelariji uspješno obavljen.Musiala večeras po meni najbolji,Chupo isto dobar,takođe raduje povratak Goretzke.
-
- Kontakt:
Sta imas ne vjerovati, kao da bi nasi dovodili Upamecana da ostaje

Ode David, hvala mu na svemu, bio je dio ove porodice, sam je izašao iz nje. Bilo je vremena kada nas je i obradovao a i ovih zadnjih kada nije bilo baš tako lijepo. Sve u svemu hvala mu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Za njega ima mjesta i u obrani i u vezi.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:17Sta imas ne vjerovati, kao da bi nasi dovodili Upamecana da ostaje![]()
-
- Kontakt:
Ma nema za njega mjesta vise nigdje

- farinelli123
- Kontakt:
Musiala igra kao kombinacija De Bruyne / Kaka.
Nadam se da će novi trener imati sluha za mlade igrače, jer imamo pregršt talentovane dece.
Ovaj Kamavinga, ako su glasine istinite ne bi bio loše pojačanje. Iako ima nešto r.sanchesovsko u sebi, ima i vajb mladog Sedorfa.
Nadam se da će novi trener imati sluha za mlade igrače, jer imamo pregršt talentovane dece.
Ovaj Kamavinga, ako su glasine istinite ne bi bio loše pojačanje. Iako ima nešto r.sanchesovsko u sebi, ima i vajb mladog Sedorfa.
•
I Nianzou je večeras imao solidan nastup. Ovo što je odigrao kako je ušao, nakon te 60. minute je bilo solidno, u par akcija i duela pokazao da ima potencijala.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
Potcenjen komentar.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:54Rijesiti Leverkusen a onda se od sutra pripremati za polufinale lige prvaka.![]()
•
-
- Kontakt:
Momak je veliki talenat. PSG ga je zelio zadrzati jer je jedan od najvecih talenata svoje generacije. Igrao za PSG jednu utakmicu i u Ligi Prvaka. Kod nas su ga povrede sprijecile da vise igra. Ocekujem puno od njega.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tekst je inace satiricnog sadrzaja kojim sam se dotakao trenutne svjetske problematike.farinelli123 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:42Potcenjen komentar.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:54Rijesiti Leverkusen a onda se od sutra pripremati za polufinale lige prvaka.![]()
Licno ne bih volio da se desi scenarij koji je od jucer najavljivan kao moguci u kojem bi neke ekipe bile eliminisane naustrb drugih koji bi se vratili u najelitnije takmičenje.
Sto se Bayerna tice, treba istaci da unazad dvije godine dolaze na naplatu sva ulaganja u omladinske selekcije kao i izgradnja trening centara.
Ocito je to pravi put za uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čestitke Davidu Alabi, zasluženoDavid Alaba will sign a 5-year contract until 2026 at Real Madrid. Alaba will earn €12m net per year in addition to a signing on fee of €20-30m [Bild & SportBild]

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.