Mamu mu yebem onu spanjolsku Dabogda se on i njegov klub rasp'o da ih nikad vise ne moramo gledati
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
brate smanji malo sa tim gledanjembombaysaphire je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:59Kakav bukake Čeferina po Perezu auuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Daj pare englezima , španska smeća ko šiša , kakav potez![]()
Ide bankrot za špance , sudbina Rangersa je sve bliže![]()
UEFA offered the six Premier League in the Super League crazy money to leave. The same offer was not made to the Spanish teams, who are seen as UEFA's enemy. (****: @mundodeportivo)
Eto kad budes imo vremena izvuci mi te moje postove sto si reko
Super Liga će ipak biti održana početkom 8 mjeseca :
1.Real Madrid
2.Atletico Madrid
3.Barcelona
4.Juventus
5.Tianjin Jinmen Tiger
6.FC Shenzhen FC
7.Wuhan FC
8.Xiamen Blue Lions
9.Al-Hilal FC
10.Al Shabab FC
11.Kerala Blasters
12.Mumbai City
13.ATK Mohun Bagan
14.Melaka United
15.Sichuan Guancheng (je upao jer su ušeće otkazali Bengaluru FC)
Ostalih 5 klubova će biti objavljeno naknadno.Perez je u završnim pregovorima sa nekim od klubova o imenima ne želi izlaziti u javnost.Agneli pozdravlja novi projekt i naglašava da će to biti prozor u novu budućnost svijetskog fudbala.
Ma ne mogu da vjerujem kako ga je Čeferin potopio , bukake je savršen izrazsmajke je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:10brate smanji malo sa tim gledanjembombaysaphire je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:59Kakav bukake Čeferina po Perezu auuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Daj pare englezima , španska smeća ko šiša , kakav potez![]()
Ide bankrot za špance , sudbina Rangersa je sve bliže![]()
feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:11Eto kad budes imo vremena izvuci mi te moje postove sto si reko![]()
Kakva je ovo politika da novac ide samo najjačim, ovako se samo guše srednji i mali klubovi i ovo vodi u propast fudbala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.